- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- marilyn manson
Първоначално написано от evil_peace
...а тфа МТВ...изобщо не е каквото беше преди..каквото трябва да е :P
Първоначално написано от bunny...killer
Първоначално написано от Shadow_Walker
Първоначално написано от chester_love
Първоначално написано от the_hottie
Първоначално написано от marilyn
Първоначално написано от LP_GirL
![]()
мн ме кефят и имената им(на членовете на групата)... първото им име е първото име на секс икона (напр. Marilyn Monroe) а последните имена са последните имена на серийни убийци...
----------------
Listening to: Skid Row - White Trash
via FoxyTunes
MN E GOTIN! PESNITE MY ZDRAVO KURTRTQT . TVA 4E NE SE PRAVI NA DRUGITE SME6NICI NE GO PRAVI IDIOTRAZLI4EN E I KVO ? ZA TVA E YNIKALEN
Пълен изрод.Какво ли не правят хората за пари.![]()
а ти все още си мислиш че е само за пари....Първоначално написано от plmn``
----------------
Listening to: Alice Cooper - I Never Cry
via FoxyTunes
не е смешник, само защото ти е трудно да го разбираш.Първоначално написано от der_svetengel
да, харесвам го, слушам го от 3 години, бях побъркана по него. сега още го харесвам, но без чак такива култивации.. аз щото бях леко болна : )
чела съм му автобиографичната книга, изровила съм 1000 тълкувателни сайта и да кажа, Менсън не е гримиран "як метъл", музиката всъщност му е сложна.
Най-добрите албуми за мен са Antichrist Superstar, Mechanical Animals, Holy Wood, ако става дума за идеи. Иначе и новите комерсиални неща са добри,просто не толкова. И все пак, всяко нещо на менсън си имачар, поне според мен. : )
;]Мерилин Менсън (и човека, и групата) не е просто музика и визия - това е явление, религия, идеология - каквото щете.
Marilyn Manson - Great Big White World, поздрав за тези, които харесват и разбират музиката на Менсън (:
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А такаааа!! Ае духайте ся!!!!!!Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от der_svetengel
Смешник???
Бих казала изруддд![]()
ми като оценяваш хората само по визията,особено като изобщо не ги познаваш...по добре си замълчи,че ти ставаш смешната...Първоначално написано от _MuMu7y_
![]()
ми не слушам такава музика попринцип ама ме кефи пича щото е различен,а и има добри парчета
Не го гледам обикновено,слушам го.Песните му адски много ме успокояват-странно,но факт.Когато съм тъжна и слушам Мерилин,се разведрявам.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
До сега всички негови песни ми харесват макар , че не съм му фенка .. И на визия вярно , че не хубав но пък вади страхотен глас. И на всичкото отгоре беше женен за най-известанта стриптизиорка Дита Вон (или Фон) Тийз..![]()
![]()
НАЙ-ГОЛЕМИЯ![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
много ме кефи![]()
it`s not easy to be stupid in a large competition
Не ми харесва!Той успява заради визията си-точно като Азис в България.В музиката на Менсън не намирам мелодия,не ми доставя удоволствие да слушам как един човек се дере с всички сили и т.н.Само мога да му се смея
![]()
Мерилин Менсън е най-странния изпълнител ,когото съм виждал.Погледнете само псевдонима му-кръстен е на мъртва актриса(Мерилин Монро) и на сериен убиец(Менсън,не му помня първото име).Начинът му на пеене също ми е много странен,няма спор,че е уникален,но дали наистина може да пее си остава мистерия,защото стилът му не подлежи на никакви познати норми.Хората все пак трябва да знаят,че всъщност човекът си е напълно нормален и обикновен,но в това е проблемът-с такъв стил,нокога нямаше да пробие.
Аууу, колко фрапиращо!!Първоначално написано от retwerts
Съвсем нормално е изпълнители да си взимат имената я от умрели, я от луди, я от сякви.
Пример: групата Bathory, които са се кръстили на Elizabeth Bathory, която пък от своя страна, е графиня, изколила стотици млади момичета, за да се къпе в кръвта им и да запази младостта си.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Anal Stench
Anal Nosorog
Anal Cunt
Satan's Almighty Penis
Fuck...I'm Dead
Anal Blast
Anal Jesus
Anal Putrefication
Cunt Grinder
....
etc. etc.
Toва давай за пример бе, поре![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Има някои песни дето ми харесват,като че ли щеше да е по-добре да махне гримът и смахнатите дрехи и да се показва с музиката си ,а не със скандалната си визия.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Виждам, че ти се справяш по-добре с аналните въпроси, така че....Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Е тоя човек го уважавам![]()
![]()
Нямам нищо против него. Просто е луд и гради имидж. Песента The Nobodies е яка.
Има доста добри песни...Колкото до дрехите,грима и т.н. -какво толкова..не намирам нищо фрапиращо,отблъскващо,камо ли смешно в тяхИ все пак преди всичко е музиката,която прави.
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....