- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се хваща гадже ??
знам че ви звучи тъпо , но да попитам . понеже съм в малко по-шантава ситуация . преди живях в града ( НИКАКВА РЕАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАС ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НЯМА ДА МЕ НАМЕРЯТ !! ЗАТОВА НЯМА ДА КАЖА КОЙ !!! МРЕТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ ) но нашите решиха да се преместят в едно село . и тука само едни селяни ..... така вече 4 год. (поне прокараха нет ) и ходя в града много рядко (без да броим даскало ) и за тва нз ама нищо не зная чатите ли ??? е кажете плс . че ако я карам тай ще завърша гимназия само с зубрене
прайш му баница,пращаш му я по пощата и е твой..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Първо го гониш и кат го хванеш му праиш свирка и вече имаш!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
аз сам момче бе хора . не гей ебаси
да бе..тва с гененето е дура идея..и ,за да си сигурна,че вянаги шш бъде твой мой да го шибнеш с нещо..
Ааа извинявай помислих,че си момиче..Първоначално написано от middle_of_noWhere
Ми значи ..не знам то у село има ли готини мацки ?
е па те същите неща важат и за момичетата,без някой де..няма да я удряш..
Не ми треа..ма ае да не спамиме у тематаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
mmm ти как мислиш щом прая тая тема ??Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Не ми изглеждаше така,но карайПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
ima saitove za zapoznanstva,skype,y tova selo nemoje da nqma nqkoq moma ili v grada ili kaji na tvoi fr. da te zapoznae s nqkoq![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е кво да прая да се лигавя ли и как разбра че съм пикла дори не ме познаваш!Първоначално написано от KillSwitchEngage
от сайтовете за запознанства по-голема простотия не бях виждал за много дълго време . там всичко е адски несигурно и се изисква много свободно време . нз. може да питам някой фр. ма и те толкова зле колкото мене .Първоначално написано от soul1199
Spored men sa ti sasipali jivota...tfa ne e na dobre! Men sa6to iskaha da me premestqt v dryg grad da jiveq i da u4a..dale4e ot prqtelite mi i gadjeto mi ,no az ne go pozvolih! Nadqvam se i ti da darji6 na svoeto ..pogovori si s roditelite ti ako naistina ne ti haresva tam...i nemoje6 da nay4i6 ni6to ...nadqvaiki se da te razberat! YSPEH!
mi ,kakvo drygo ti ostava osven tq sama da te nameriПървоначално написано от middle_of_noWhere
![]()
Търсиш мадама в селото. Особено сега селата се пълнят с загорещени тийнове и тийнки. Но ако си свестен, тоест ако търсиш дълготрайна връзка не залагай на туристките, а потърси нещо читаво, което си живее постоянно там. Е, читава мадама по селата почти няма, новинаги можеш да намериш изключение. Успех!
мале нека силата бъде с мен .Първоначално написано от Spirit Of Ukko
а кой набор съм според тебе?Първоначално написано от KillSwitchEngage
rofl аре стига спами ситуацията ми е "критична"Първоначално написано от KillSwitchEngage
middle_of_noWhere написа:rofl аре стига спами ситуацията ми е "критична"
![]()
e ti pak 4ak pak kriti4na
![]()
има кавички тва знаеш какво е ??Първоначално написано от soul1199
Първоначално написано от middle_of_noWhere
![]()
ne gi zabelqzah
![]()
Добре де не можеш ли да се махнеш от тва село ??Първоначално написано от middle_of_noWhere
![]()
еми след още 3 години и половина като стана на 18 мога ест.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~