- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Преждевременна еякулация
Сърбин едва не загуби пениса си след като се опитал да изнасили таралеж, съобщи агенция Ананова.
Той се решил на подобен нетрадиционен сексуален контакт след сеанс при местна баячка.
Тя го посъветвала да прави секс с таралеж, за да се избави от преждевременна си еякулация.
35-годишният Зоран Николович от Белград постъпил в една от местните болници на града със силно наранен пенис.
След бързата оперативна намеса на лекарите мъжкото достойнство на сърбина било спасено.
Говорителят на болницата заявил, че животното не е пострадало, но пациентът завършил сексуалната игра със сериозни наранявания. За щастие лекарите направили всичко по силите си и няма да има фатални последствия за пениса на Зоран.
Новината за пострадалия Зоран предизвика безпокойство и в британската преса.
Всекидневникът "The Register" потърсил за коментар представител на Международната асоциация на народните лечители, който осъдил методите на лечение на сръбската си колежка и посъветвал страдащите от преждевременна еякулация да се лекуват само при одобрени от тях специалисти.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
е неееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~
Бати пича
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Е т'ва е да си тъп![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОМГ![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
На човека вече му е писнало със себеподобни и е решил да пробва с животни![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ухуу ебаси зоофила аз еба пчелички и те кат не им хареса секса ма жилат по уя та ми увисва до колената
![]()
dilated dead not an option
често съм виждал умрели таралежи на асфалта и си мислех че са блъснати от коли но сега знам истинската причина за смъртта![]()
![]()
E to tova e ot nachaloto na godinata.Stara novina.
stiga be![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
Ако 15.09.2006 18:07 е "началото на годината" значи си правПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
На някои хора не им се отдава доста да мислят![]()
![]()
Сърбин едва не загуби пениса си след като се опитал да изнасили таралеж, съобщи агенция Ананова.
![]()
![]()
![]()
![]()