- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "Дамите отделят 2 часа преди пътуване эа раэкрасяване&q
Това го чух днес по новините.![]()
Репортажът беше по повод това,че хората отделят повече време да си харесат дестинация и почивна баэа,отколкото да се насладят на почивката.Което според мен не е вярно де,но не това ми направи впечегление,а фраэата,с която оэаглавих тематаНе мога да си представя,че някое момиче го прави.Вие правите ли го?Вярно,че има доста суетни жени,които отделят доста време пред огледалото преди да иэляэат,но пък това ме шокира
Мислех си ,че само вуина ми го прави-отиваме на море да речем,ще пътуваме дълго в най-голямата жега,но тя се гримира и се приготвя эа пътуването, всеедно отива на дискотека,или на някаква иэискана вечеря
Винаги ми е било смешно.Та,нормално е да искаш да иэглеждаш добре,но това вече не е ли прекалено според вас?Вие имате ли тоэи навик да се "раэкрасявате" эа пътуванията?
Сори,че пускам тема,ама това като го чух и ми стана смешно.
![]()
аз не се ''разкрасявам'' преди пътуванияособено ако отиваме на море, тогава е невъзможно да се глася 2 4аса защото обикновено тръгваме мн рано сутринта, към 5-6 и за да прекарам 2 4аса преди тва пред огледалото, трябва да стана в 3, което е абсурт
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ооо не.Точно преди пътуване пък хич не се гримирам,контя и тн.няма смисъл за 6 часа път поне хах
Абсурд !!! То с 300 зора ставам за морето,защото ние ставаме в 4,остава да стана в 2
за да се гримирам
по-добре да не си лягам.Та когато е дълго пътуването не се гримирам изобщо ,вече когато пристигаме мога да се пооправя малко в колата
.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Хехе аз пътувам 30 минути до Албенатей че спокойно си се оправям, е не чак два часа
![]()
ПоТуПвАнЕтО По ГъРбА Е СаМо На НяКоЛкО СаНтИмЕтРа От ШуТа В ЗаДнИкА!
Аз не се глася много, но имам възможност, защото трагвам към 4-5 и въобще не си правя труда да лягам. Та имам свободни часове, но ги изразходвам пред пц-то![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
аз се глася час - час и нещо
Lof YAaA..!
Ми аз по принцип преди да изляза си се оправям и пътуването не ми е изключение.А това по колко време,ами различно,ако тръгна да се къпя може и 2 часа да ми отнеме.Иначе по принцип 30-40 мин.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ami zavisi za kade patuvam ;]
ako e za moreto .. nqmam jelanie primerno spiralata mi da se razteche kogato se camburna ()
apyk ako e za nqkade drugade , moje bi shte se kontq , no ne chak 2 chasa ;p![]()
2 часа са прекалено много! Ако се налага да пътувам и трябва да стана в 5, надали ще жертвам 2 часа сън заради разкасяване!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!