.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Виагра

Виагра

Колко струва виаграта? На бройка продава ли се? Колко часа трае действието й върху младо момче (16-17 години)?

Мега фен
    За какво му е виагра на 16 годишно ДЕТЕ?

Честно казано не му трябва искам да се изгавря

Цитирай Първоначално написано от malka_zapushalka
    Честно казано не му трябва искам да се изгавря
    xaxaxax mn si gadna

mini po-dobre sys stariq nomer sys razhlabitelnoto

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    По-добре недей да се "гавриш" по този начин, опитай с нещо друго...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Четох наскоро, че един тип прекалил с виаграта и 24 часа не му спаднал членът. Накрая отишъл на рекар. Пишеше го в новините

Ти внимавай че ако подейства хапчето той може да са изгаври с теб (сигорно вече се сещаш как )

tfa e dosta losha ideq...moje da my stane neshto...nedei taka ..razhlabitelnoto sashto e gadno no e po dobra ideq xD

Мне виагра най-добре, тва ми е гаджето все пак хем ше се посмеем щото има адското чувство за хумор, хем мое да намажа от цялата работа Та да се върнем на темата как върви цената на виаграта

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Не ми се е налагало да купувам но ето това намерих в нета ... http://steroidite.com/index.php?page...pshop&Itemid=1

Бахти скъпото

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Мне виагра най-добре, тва ми е гаджето все пак хем ше се посмеем щото има адското чувство за хумор, хем мое да намажа от цялата работа Та да се върнем на темата как върви цената на виаграта
    бях чела (мисля че тука беше..но не съм сигурна)че донякъде е опасно млад човек д апие виагра защото после може да не го вдигне повече без нея естествено нз до колко е вярно а и нали сте гаджета..защо му в виагра като има теб

Cruel Intentions

Град
    Асеновград, България
    Здравей, malka_zapushalka!
    Информация относно цената, разпространението и действието на Виагра нямам. Пиша, за да ти кажа да не причиняваш подобно нещо на приятеля си. Доказателствата за това до какви сериозни затруднения може да доведе Виагра, използвана без реална необходимост са много. Просто потърси за проучвания на тази тема. Лекарството може да причини щети дори и само от еднократна употреба. Не го прави. Може да се стане "от играчка плачка", както казват нашите баби и дядовци.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Т'ва виграта е мноу лошу, става ти корав за дни и повече не ти е мек както винаги..

Цитирай Първоначално написано от ...*little_black_star*...
    mini po-dobre sys stariq nomer sys razhlabitelnoto

Ние така избазикахме даскалите

SK0RP10N
    Guest

Re: Виагра

Колко струва виаграта? На бройка продава ли се? Колко часа трае действието й върху младо момче (16-17 години)?
    Po-dobre go nadrusai s mastika.Efekta e sashtia, che i po-dobar, samo deto mu ne vredi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си