- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Виагра
Колко струва виаграта? На бройка продава ли се? Колко часа трае действието й върху младо момче (16-17 години)?
За какво му е виагра на 16 годишно ДЕТЕ?
Честно казано не му трябва искам да се изгавря![]()
![]()
xaxaxaxПървоначално написано от malka_zapushalka
![]()
![]()
![]()
mn si gadna
![]()
![]()
![]()
![]()
mini po-dobre sys stariq nomer sys razhlabitelnoto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре недей да се "гавриш" по този начин, опитай с нещо друго...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Четох наскоро, че един тип прекалил с виаграта и 24 часа не му спаднал членът. Накрая отишъл на рекар. Пишеше го в новините![]()
Ти внимавай че ако подейства хапчето той може да са изгаври с теб (сигорно вече се сещаш как)
tfa e dosta losha ideq...moje da my stane neshto...nedei taka ..razhlabitelnoto sashto e gadno no e po dobra ideq xD
Мне виагра най-добре, тва ми е гаджето все пак хем ше се посмеем щото има адското чувство за хумор, хем мое да намажа от цялата работа![]()
![]()
Та да се върнем на темата как върви цената на виаграта
![]()
Не ми се е налагало да купувамно ето това намерих в нета ... http://steroidite.com/index.php?page...pshop&Itemid=1
Бахти скъпото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бях чела (мисля че тука беше..но не съм сигурна)че донякъде е опасно млад човек д апие виагра защото после може да не го вдигне повече без неяПървоначално написано от malka_zapushalka
естествено нз до колко е вярно
а и нали сте гаджета..защо му в виагра като има теб
![]()
Cruel Intentions
Здравей, malka_zapushalka!
Информация относно цената, разпространението и действието на Виагра нямам. Пиша, за да ти кажа да не причиняваш подобно нещо на приятеля си. Доказателствата за това до какви сериозни затруднения може да доведе Виагра, използвана без реална необходимост са много. Просто потърси за проучвания на тази тема. Лекарството може да причини щети дори и само от еднократна употреба. Не го прави. Може да се стане "от играчка плачка", както казват нашите баби и дядовци.![]()
Т'ва виграта е мноу лошу, става ти корав за дни и повече не ти е мек както винаги..
Първоначално написано от ...*little_black_star*...
Ние така избазикахме даскалите![]()
Po-dobre go nadrusai s mastika.Efekta e sashtia, che i po-dobar, samo deto mu ne vredi.Първоначално написано от malka_zapushalka