.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Започвам да си губя чувствата !

Вече почти нищо не изпитвам ,дори страх .Преди бях влюбен в едно момиче (когато си помислех за нея изтрупвах),а сега никого не обичам (така да се каже).От време на време изпитвам силна параноя или ми се вдига адреналина без никва причина .Кажете дали трябва да се обърна към някъв специялист или ми е от възрастта (14)?

ехаа... откачалник на такива като тебе най-много им се радвам

taka e kato si obi4al. prosto v takav period si. 6te ti mine

Обичал си някого, по една или друга причина си се разочаровал и спрял да го обичаш. През това минава всеки. След време ще се появи друг човек, който отново ще те накара да изпитваш чувства и емоции. Нямаш повод за тревога, че губиш чувства или не знам какво...

Град
    Svishtov, Bulgaria
    хормони, хормони, друго няма

Мега фен
    Град
    София
    Просто си в такъв перид.Ще ти мине след време 100%.Спокойно.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Обичал си някого, по една или друга причина си се разочаровал и спрял да го обичаш. През това минава всеки. След време ще се появи друг човек, който отново ще те накара да изпитваш чувства и емоции. Нямаш повод за тревога, че губиш чувства или не знам какво...
    Ти врачка ли си ? Може ли и за мен да кажеш нещоо

Най-вероятно просто не знаеш какво искаш.. и аз съм така понякога. Неща, които са ми правили силно впечатление, и съм "умирала" за тях, спират да ми въздействат.. но други се изразяват. Съветвам те да си намериш нещо само за теб, което ти доставя удоволствие. Било то да експериментираш със сандвичи, или да четеш книги.. нещо малко, което да чувстваш че се усъвършенстваш в него по свой собствен начин. Би трябвало да те зарадва поне малко.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Просто си в такъв перид.Ще ти мине след време 100%.Спокойно.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си