Тъкмо се връщам от тва хотелче. Като цяло споменът е хубав, но не бих казал, че впечатленията са само добри...Училището ми организира ски-училище и ползвахме за база именно хотел "Дивите петли".- Веднага щом пристигнахме, се оказа че няма как да се настаним всички в дадените стаи. Ефект: в стая за трима души спаха шестима.- Повечето от стаите са изключително студени, а парното в тях предпочита да бъде топлено, от колкото то да топли о.О- Топлата вода я има 3 часа дневно, но никога когато ти трябва. Точно когато влезеш да се къпеш има само студена, но към 3 часа през нощта примерно е вряла.- Персоналът е уникален: След като половин час чакахме сервитьора в ресторанта на хотела, от същата личност ми беше обяснено, как трябвало да побързам с поръчката си, защото той бил на работа и бързал. След като дори не чу палчинката, която си поръчах се насочи към телевизора и се пльокна пред него...- "Всеизвестната" дискотека всъшност е мизерна дупка, от която няма как да излезеш без да вуниш на цигари или да се задушиш от дима. DJ-ят пуска "само това, което ние поръчваме" естествено ако го има. За сведение: DJ-ят не беше чувал за рамщайн. За сметка на това имаше цяла чалга дискография.- Казанчето на тоалетната има изключително нисък refire rate. Пояснение: за да пуснеш водата повторно трябва да чакаш 15 мин... После пак ти тече в краката на плочките. И се отича в добре запушения канал.- Лично на мен не ми е приятно да гледам как някакви педофили заглеждат момичетата от нашата компания. Лично мнение.- Ски-обувките на един съученик, взети от хотела, почти се разпаднаха, докато се качвал с влека към пистата.- Незнайно защо храната, която ни беше осигурена не само беше малко, но и изключително по-лоша, от абсолютно същата, сервирана на същото място, но платена от мен на място, а не включена в цената на пансиона. Поне надценките са малки.