- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точкиии.. уфф!
хай ал!! имам проблем с черните точки и се надявам да ми помогнете .. знам че може би ще ми предложите козметик , но повярвайте ми не е най-доброто решение. искам някакъв гел , крем или нещо от сорта .. знам за много, но не знам дали действат
мерси предварително![]()
бъgu вереН на soбsтвениQ su sтил ;]
Garnier 3в1 .. Аз не съм доволна от него,но са ми казвали,че на някои им помага .. не знам за друго![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Оф и аз какво ли не съм пробвала и ефекта е никакъв...
Пак добре че аз имам само малко по носа и не си личат мн от луничките![]()
абее на мен пък онци ден ми се появиха първите 2 черни точкидосега съм нямла нито една,ноо какво да се прави.Всъщност тези черни точки са подкожни мръсотиъки.Навярно от гримове и всякакви мръсотий ,които попадат в/у лицето ни.Според мен тези гелове и кремове само омазняват кожата или пък я правят суха.Аз си правя маски ,всеки ден по една маска за лице (домашни ест.)и да ти кажа помага първата ми точица почти изчезна.Потърси в нета има много ефективни маски за лице например с мед и лимон на мен най ми помага.Хайде успех
![]()
![]()
![]()
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
Az izpolzvam seriqta na AVON za papkite!Predlagat tonik i izmiva6t gel protiv 4erni to4ki!Da ti kaja na men mn mi haresvat i pomagat!![]()
http://www.avonscarborough.com/Speci...ng%20Scrub.gif
http://shop.avon.com/shop/assets/ima...1014995_LG.gif
http://lh6.ggpht.com/_Jpde5g2Qt10/SH.../CP10JPG18.jpg
Eto tezi parvite dve az izpolzvam!!!!Mn sa dobri!!!![]()
Clean & clean
и аз ама особенен ефект не виждамПървоначално написано от jenkabenka
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Clean & Clear на мен ми помага и съм много доволна от него![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
гела против черни точки е хубавПървоначално написано от Cvetito53
Ето какво ползвам аз:
- Гарниер 3 в 1
- Почистващ гел за премахване на черните точки
- Почистващ лосион за премахване на черни точки на Ейвън
- Синьото кремче на Елеа
- Крем Бочко
- Избелващи маски на Zielona Apteka AMINGER
Мисля, че това е всичко, всичките продукти са много ефикасни и ми помагат. Е, има какво да се желае, разбира се, но не се оплаквам.
Съветът ми към теб, обаче, е да се посъветваш с козметик или дерматолог (може и двете). Те ще ти обяснят какъв е твоят тип кожа и ще ти препоръчат най-подходящите продукти за теб.
Помни, че всяка кожа е индивидуална и изисква индивидуални грижи!
Успех!![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
На мен горе-долу ми помогна, но най-добър е скраба на Avon-праскова.Първоначално написано от j_adore2
Момиче съм.
аз използвам Oriflame много съм доволна![]()
На мен Clean&Clear ми помогна.![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Използвам Garnier pure 3в1 и съм много доволна
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Страшно много ми помогна преди имах много по цялото носле един месец го ползвах всеки дне и сега нямам никакви,купи си г около 10 лв еПървоначално написано от j_adore2
![]()
Само него ли изпозваш или и някакви други продукти .. И след като го използваш него слагаш ли нещо,за да ти се овлажни кожата,защото той много изсушаваПървоначално написано от M@ry_J@n3
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
emi az izp0lzvam VICHY OLIGO 25 ...mn sam d0volnaa 3 pyti kat0 se izmih otnachalo i imashe d0byr rezultat...tfa e v edno r0zovichko kato shishence....prep0rychvam ti g0 =]
Само него ползвам и след като го използвам не се мажа с нищо защото не ми изсушава кожата,ама тя по принцип ми е малко мазна и общо взето ми влияе доста добреПървоначално написано от j_adore2
Аз пък не съм доволна нито от Гарниер 3в1, нито Гарниер пюр, нито от крема на Виши.Един ден случайно попитах в една аптека и там ми препоръчаха някаква супер ефтина козметика, както и да е навих се и вземах серийката.Става въпрос за серията на Евелин (една полска фирма), продуктите им са страхотни.Те са за черни точки и пъпки.Три продукта са : измиващ/почистващ гел, тоник и матиращ крем и излизат 14 лева всичките.За 2 дни лицето ти ще е чисто и идеално гладко.Успех!
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Ексфолираща маска и почистващ гел препоръчвам нивеа и елеа (българско е но при мен действа) имаше и едно английско но не помня за жалостако е много тежка форма ще ти дам една от онези бабини рецепти на една приятелка за 1 месец се махнаха а беше много зле горката
начи една супена лъжица кисело мляко и една кафена лъжичка сода бикарбонат и бъркаш докато содата се разтвори после мажеш и чакаш да изсъхне и измиваш със хладка вода
не я използвай повече от 2 пъти във седмицата тази маска защото кожата се претрива след един месец надявам се да има ефект после можеш да я правиш профилактично като постепенно намаляваш броя на ъъ това почистване и един път във месеца ще е достатъчно изпитано е![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
^^Това съм го опитвала. По едно време направо се бях отчаяла и попрекалих с маската [която наистина действа] и така си изсуших кожата, че дали имам черни точки ми беше най-малкия проблем. За това наистина не трябва да се прекалява.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!