Diskotekite :
V "Zangador" e ynikalno,no pyskat predimno house i ponqkoga kum 2-3 retro.V "Karibi"(ne znam kak se pishe) sum hodila vednuj,no edvam izdurjah,pyskat samo chalga.V "Jamaica" e qko,na otkritata chast pyskat retro,vutre pyskat chalga,vseki stoi,kudeto si iska.Ima avtobyscheta kum "La Piovra", az ne mojah da otida,no kazvat,che bilo ynikalno.
Otdelno ima neshto kato kafe,ne znam tochno kak se vodi, "Diamand", na men lichno mnogo mi haresva i cenite sa dobri.![]()
Plajivete:
I ideq si nqmam na koi tochno sum popadnala, no sum dovolna.
Cenite:
Stavat.Vhodut na diskotekite e 1 lev.
сигурна ли си че входа е 1 лев?? миналата година беше 3Първоначално написано от Dreamy~~
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тая година съм там..за десет дена..не съм ходила досега..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Absoliytno sigyrna sum za diskotekite v grada.Za "La Piovra" mislq,che beshe 3...Първоначално написано от tuzaro
Еми аз не съм, 'щото и на мен входа ми беше 3 лв!![]()
не може да е 1 лев.... те нищо няма да спечелят
А някой знае ли как се казва централната улица и в кои си части, защото си нямам представа и като гледам за хотели на някакви карти не мога да се ориентирамА на тяхните "на 3 минути пеша от...", хич не вярвам.
![]()
ем то китен е толкова, от всяка точка си на 3 минути до центъраПървоначално написано от shadow4e
![]()
Аз си ходя с нашите и винаги отсядаме в квартира.Никога не резервираме стая в хотел,защото в разни интернет обяви,цените са космически,а всъщност на място се намира стая за по 15-20 лв. с всякакви удобства.И по принцип няма и 5 мин.,откакто сме пристигнали някъде и почват да предлагат квартири на баща ми.Даже миналата година като ходихме до Царево(не сме отсядали там),още в началото на града(или село,не знам как се води) имаше разни лелки с табелки за квартири.Аа да питам морето и плажа(южния) на какво приличат ? Миналата година на Лозенец морето беше отвратително мръсно,а по-миналата година на Созопол не стига,че плажа не приличаше на нищо,ами нямаше и място от гадните чадъри и шезлонги.
Има 2 главни улици `Странджа` и `Атлиман` еми само ще ти кажа че няма начин да се изгубиш защото откаде и да минеш все ще излезнеш на центъра или някоя друга пресечка до центъра,много е мъничък за това е удобен за разходкиПървоначално написано от shadow4e
има много скрити места дето хора които са идвали 5 години подред не ги знаят ( е те не са кой знае какво и колко но все пак ... ) А и да ве зарадвам тази година няма толкова комари колкото миналата само на единия плаж може да видите много зор докато избягате от тях. Ако нещо ве интересува питайте
![]()
Китееен... Всяка улица там я знам наизуст
Дискотека "Зангадор" е много яка
. Общо взето ОБОЖАВАМ Китен :P :P
Еми за 5-6лв. незнам къде можеш да намериш освен някои бунгалаПървоначално написано от The_69
даже и за там се съмнява.Всички разчитат на месец август защото сезона тогава е най-силен и дигат цените да небето,поразрови се в сайта на Китен и в гууугъл.Комарите са на Атлиман.Дискотеките еми `Зангадор` там не пускат чалга както и на `Ямайка` обаче откритата част, може да опиташ и `Ла Пиовра` там също горе долу става.. еми това е общо взето
![]()
Хах аз също си го обужавам ама да ти кажа честно писваПървоначално написано от Шлядку*бэбэ
Ела зимата да видиш кфо е весело
![]()
![]()
Правилно си се пренасочила.
Ето все пак и линк за някой друг:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=347635