- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие какво ще си помислите :(
Първоначално написано от PePeLePew
Ми ходим 6 месеца ,а не 2 седмици и искаш да кажеш ,че той трябва ей така да ги сменя ли ? Според теб той трябва да не си пропилява годините със сериозна връзка така ли? ? ?
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
ако бях на твое моясто щях да й кажа да си гледа мъжа,там да му духа или квот там прави и да остави сина си на мира![]()
тя ти завиждаПървоначално написано от sweeetmaniche
нз. сигурно е луда жената . то приятеля ти като си фане нова сигурно пак така ще му вика нз нз
![]()
А може ли някой да ми каже PePeLePew какво има предвид, защото не го разбрахПървоначално написано от PePeLePew
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
ami kakvo iska6.. vs m1je sa taka.. na mam sin4eto to..
Определено не те харесва,щом говори такива неща на сина си....Но пък все пак,щом той си те харесва,обича и иска да си е с теб,кфо те интересува кфо мисли и прави майката,все пак не ходиш с нея...![]()
!00% vqrnoПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
ХаХаПървоначално написано от STeeL™
![]()
![]()
Ох, нали ги знаеш майките какви са, постоянно се тревожат за синчетата си, а и доста ревнуват.
Когато приятеля ми щеше на другия ден да заминава на море да работи майка му влезе и в МОЕ присъствие нали там говореше си да бъдел отговорен и блабла и по едно време изтърси : "И да си вземеш презервативите, че да не станат някакви гафове" и аз почнах да се хиля като ненормална и тя ме поглежда и ми вика:"Е какво бе, никога не знаеш какво ще ти се случи!"![]()
![]()
![]()
![]()
Деазам, майата определено се е изцепила, но може наистина да не е имала предвид нещо, което да изтълкуваш лошо. Зависи от поведението й попринцип. За първото изречение - може да е имала предвид, че като се виждате много често и бързо ще си омръзнете ... а за второто ... деазнам, че сте млади и може да се нараните. Не се обиждай, както вече казаха и без това да не ходиш с майката, яПървоначално написано от sweeetmaniche
![]()
Memento moriendum esse!
А какво ти пука за мнението на майка му?Важното е вие да се разбирате.На твое място,ако много държа на момчето ще се опитам да се харесам на майка му.
Абе нали не ходиш с майка му,тегли й 1 майна и готово
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Щях да се опитам да й направя много добри впечатления за мен.Първоначално написано от soul1199
Сладките са вариант.![]()
ужас!! Нямам думиПървоначално написано от Jessica^
![]()
![]()
А всъщност може майка му да й е хвърлила око ^^Първоначално написано от didi_baby
Мога ли да почна да й пека сладки Ха ... Като не ме харесва нейн си проблем, като ревнува пак само нея засягаПървоначално написано от cherinka
Да няма пък да ми става свекърва
![]()
Много е лошо да му се бърка в личния живот, а още по-зле ще е той да я слуша![]()
Както казаха другите нали не тръгваш с нея![]()
Ами мисля,че това е много тъпо изказване от страна на майка му,и също така е тъпо, че ви се меси в връзката..Ако съм аз би ми станало неприятноно просто няма да обръщам внимание,се пак важно е той какво мисли ,не майка му
![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
Абе ... то е ясно, че не те харесва. Просто си поговори с тази ... иначе толкова симпатична женица ... че тя изобщо не трябва да се меси в отношенията ви. Точка по въпроса. Дори и да не си подходяща за него ... какво .... до кога ще го закрила като орлица?Първоначално написано от sweeetmaniche
Ако пък се влияе толкова много от мнението на майка си ... БЯГАЙ колкото се може по-далеч!![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
от такива майки трябва да се пазиш... тва майката на мъжа е по-опасна от самия мъж а ако е проклета още по-лошо. тоя го фани ебане ядене пиене дискотеки плажове ама недей по сериозно. ако мъжа слуша майката а тя е проклета щи съсипе живота.Първоначално написано от sweeetmaniche
"Твойта майка си мечтае, като тебе да сияее"![]()
Сетих се за тая песен, незнам що.![]()
♥ ♥ ♥