- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На първа среща
Значи излезнах с едно момиче и постояно я гледах нея право в очите и неиспусках поглед от нея малко притеснено ми беше но след като да си затръгнем и разправям цънкайме по блуската и тя ме цунка и казвам айде да пробваме с език че не съм се целував да видя как става и тя се доблеши до мен и се целунах ме та какво мислите дали ме харесва и дали иска да се вижда ме
Според това, което ни казваш, щом сте се целували значи те харесва, но не може да се даде окончателен отговор! Изчакай да те потърси и ще си проличи![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
добре а ако не ме потърси требва аз да и звъна така ли между другото ми каза че съм симпатичен и трябва да бъда уверен и да имам вяра себе си и че ака и се обадя ще излезнем
Mi spored mene te haresva,ama po-dobr eti q potyrsi ne 4akai tq![]()
Със сигурност има симаптии към теб. По-добре не я чакай да ти звънне, особено ако и тя е от по-срамежливите. Давай смело.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Поне повечето момичета ВИНАГИ чакат момчето да ги потърси след първа среща![]()
Обади й се
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
каза че съм симпатичен и трябва да бъда уверен и да имам вяра себе си и че ака и се обадя ще излезнем
(ако правилно съм го разчела: "чака да и се обадя")
Тя направо ти е казала какво да направиш! Обади и се, кажи и, че предния път ти е било мн приятно с нея, предложи да излезете отново. Направи следващата крачка, няма да те отблъсне.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
+1Първоначално написано от chocolate`kiss
обади и се и я покани пак да се видите и пиши какво е станало дано да се получи м/у вас...късмет и успех
не чака да и се обадя а .......че ако и се обадя имам желание ще излезнем ,,, а и забравих да кажа че сме различни градове малко сме далечко ама това няма да ми попречи
според мен те харесва
обади се на момичето и излезте пак
:P
:P
![]()
Мисля,че нямаш много солиден умствен багаж.
[size=7][b][u]fosse cos
Целувката означава,че те харесва,а като гледам и ти нея.Обади й се и излезте.
Не те харесва.
За да се увериш и се обади
и я питай.![]()
наебия и ела пак да ни питаш дали те харесва
ела да ме цънкаш и мен по блускатане те харесва
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
shto ne si ebete kuna puberi mazni aide lqgaite si suncho mina
а да ти го тура неумит, как ти се вижда??Първоначално написано от obichamte23
то бива идиот ама ти си... няма по голям
tebe koi te pita be ta se obajdash
усещам как искаш да ми говориш на френскиПървоначално написано от obichamte23
![]()
Aре звънкаи и се зимайте![]()
Glory,Glory Manchester United!!!