- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие какво ще си помислите :(
Според майката на приятеля ми не трябвало да се виждаме и да си говорим често за да сме си липсвалиСъщо така му споделила колко хубави момичета имало и не трябвало да се задълбочава ме в нашата връзка. Аз съм много обидена и естествено си мисля ,че не ме харесва (а уж приятеля ми беше казал колко много ме харесва)
Ако вие бяхте на мое място какво щяхте да си помислите и как щяхте да постъпите?
Благодаря предварително за мненията![]()
![]()
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
кво те боли майката-нали няма да тръгваш с нея![]()
I can't stop myself from loving you <3
sigorno 6qh da i zanesa sladki![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да но все пак тя му е майка и де да знам може да я слушаПървоначално написано от cinderella_gugutka
Е то ако я слуша значи не го е*е за мен
![]()
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Добре
![]()
+1Първоначално написано от cinderella_gugutka
Да не ти пука за нейното мнение.И да не те харесва какво от това.Ако приятеля ти не е мамино син4е няма да обърне никакво внимание на думите й
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Мен лично няма да ме инт дали майка му ме харесва![]()
![]()
...за мене ще бъде важно неговото мнение майката да го духа
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
То и мен това ме интересува ама се страхувам той да не би да я послушаПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
kazah ti zanesi i sladkiПървоначално написано от sweeetmaniche
![]()
Их тез твойте сладкиПървоначално написано от soul1199
Ще й занеса курабии
![]()
Първоначално написано от sweeetmaniche
dobre
![]()
Ми в момента аз това си мисляПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
Ако послуша майка м уе голем путю и по-добре го зарежи ,шот само мамините синчета слушат майките си ...
Glory,Glory Manchester United!!!
Ами..Така или иначе не може да ни харесва целият свят.А като се замисля,рядко има свекърва,която да харесва снаха си.Майка ми и баба ми са живо даказателство.Не се отчайвай,може пък с бащата да ти провърви.![]()
ДаПървоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
![]()
не тъ аресва, ко да се прави, шанз
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ебахти смотаната майка има тоя...![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
az puk bih se opitala da i dokaja 4e go zaslujavam.. se pak toi e vajniqt, no ako neshtata se zadalbo4at semeistvoto ima golqmo vliqnie, i ne 4e shte te zareje zaradi maika si, no na vsi4ki shte vi e po priqtno da se razbirash s semeistvoto my, kakto i toi sas tvoeto..taka shte ima po malko izlishno naprejenie vav vrazkata vi i she si po spokoina
по принцип майките влияят много на синовете си... но той пък ако си те обича,няма да му пука кфо приказва майка му![]()
една фр имаше подобен проблем (обаче приятеля и беше идиот)
и майка му говореше доста лоши неща за нея (така ми е казвала...),но както и да е
важното е да си те обича,се пак няма да ходиш с майка му я![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
Мерси точно това имах предвидПървоначално написано от ell_ownz
![]()
..ревнува го от теб! Защото той не е вече малкото и момченце и има друга жена в живота му! Същото е и с мъжете и дъщерите им, но там е по-изявено! Да не ти пука!
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
Говорих ама аз бях толкова ядосана ,че едва не я напсувахПървоначално написано от nestle
![]()
![]()
![]()
![]()