.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Виж, има едно лесно решение, можеш и да се опиташ да й се докажеш, но ако не се промени, не се притеснявай толкова, той е важен, не тя, пък ако я послуша, значи не те заслужава. Дръж на него, не на нея.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Както ти казаха по-горе - да не ти пука.Това су е един вид ревност.Щом се обичате, никой няма да ви раздели.Но можеш да опиташ да и докажеш, че мнението и за теб не е правилно.

Благодаря ви много ,че ми помогнахте с вашите съвети
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Въобще не трябва да те интересува какво казва майката.. но в случая трябва да кажеш на приятеля си, че той трябва да решава и да мисли сам. Майка му се опитва да му каже каква е била и как вижда тя нещата, но не всеки мисли така.. приятелят ти трябва да живее и греши само със собствените си изводи, а не да му бъдат давани наготово и то изкривени..

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    жената просто не те харесва или има искивена представа за любовта просто намери начин да и влезнеш под кожата ако ми схващаш идеята и всичко ще е ок
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

определено щеше да ми е наприятно,но щом той не споделя възгледите и,няма за какво

Пффф одъртяла изкуфелница, той ако не я послуша ок - значи държи на теб и не го интересува чуждото мнение, ако пък я послуша - значи е мамино синче:"Ооо, мамин златен!"

Цитирай Първоначално написано от sweeetmaniche
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Аз бих си помислила...че майка му е кучка
    Ми в момента аз това си мисля
    уффф.... +1

Re: Вие какво ще си помислите :(

Според майката на приятеля ми не трябвало да се виждаме и да си говорим често за да сме си липсвали Също така му споделила колко хубави момичета имало и не трябвало да се задълбочава ме в нашата връзка. Аз съм много обидена и естествено си мисля ,че не ме харесва (а уж приятеля ми беше казал колко много ме харесва) Ако вие бяхте на мое място какво щяхте да си помислите и как щяхте да постъпите?
    Благодаря предварително за мненията
    Хич нямаше да ми стане приятно и бих поговорила с приятеля ми да говори с майка му. Не влизай в скандали с нея, запази си достойнството, но й докажи, че заслужаваш сина й...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Аз пък си мисля, че тя му говори така, не защото не те харесва, а просто се опитва да го предпази. Може би не иска връзката ви да се задълбочава за да не остане той наранен или ти да не си подходящата за него. Много може да са причините, не разбирам как веднага всички решихте, че я мрази. Говори с приятеля си, както и той с майка си- да го остави да взима саостоятелно решения и щом иска и смята, че е готов за по-сериозна връзка тя да го приеме.

Също така му споделила колко хубави момичета имало и не трябвало да се задълбочава ме в нашата връзка. Аз съм много обидена и естествено си мисля ,че не ме харесва (а уж приятеля ми беше казал колко много ме харесва) Ако вие бяхте на мое място какво щяхте да си помислите и как щяхте да постъпите?
    щях да се зачудя, аджеба, хубаво момиче ли съм?

"Също така му споделила колко хубави момичета имало и не трябвало да се задълбочава ме в нашата връзка. Аз съм много обидена и естествено си мисля ,че не ме харесва (а уж приятеля ми беше казал колко много ме харесва) Ако вие бяхте на мое място какво щяхте да си помислите и как щяхте да постъпите?"

"щях да се зачудя, аджеба, хубаво момиче ли съм?"

Хора - тръшкате ме, много ме радвате

Град
    Дълбините на канала :D
    абе 4е майка му е тъпа-тъпа е,спор няма....няма право да ви се бърка.Но все пак е майка и иска най-доброто за него...знам ли може не6то да си напраила,което да и е създало кофти впе4атление

ем очевидно майка му не те харесва кой знае колко

но това не е важно за вас двамата

Град
    там където мечтите стават реалност

Според майката на приятеля ми не трябвало да се виждаме и да си говорим често за да сме си липсвали Също така му споделила колко хубави момичета имало и не трябвало да се задълбочава ме в нашата връзка. Аз съм много обидена и естествено си мисля ,че не ме харесва (а уж приятеля ми беше казал колко много ме харесва) Ако вие бяхте на мое място какво щяхте да си помислите и как щяхте да постъпите?
    Благодаря предварително за мненията
    Майката на бившата ми ме харесваше като интелигентност,но не ме харесваше като човек.Беше и казала да не се занимава с мен,че ще я нараня За любовта няма граници!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от xkk
    Също така му споделила колко хубави момичета имало и не трябвало да се задълбочава ме в нашата връзка. Аз съм много обидена и естествено си мисля ,че не ме харесва (а уж приятеля ми беше казал колко много ме харесва) Ако вие бяхте на мое място какво щяхте да си помислите и как щяхте да постъпите?
    щях да се зачудя, аджеба, хубаво момиче ли съм?
    И това ми мина през главата
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Град
    tHe dArKnEeSss In THe gRaVeYaRd ...
    еми тя е майка.. нормално е да иска да предпази сина си от нараняване в бъдеще.. не се притеснявай.. според мен няма нищо против теб.. щеше да направи същото което и да е момичето доближило се до сина й

Won't stop,Won't stop before I find a cure for this cancer....
    Sometimes,I feel I going down and so disconnected
    Somehow,I know that I am haunted to be wanted...

мисля че майка му просто ревнува...при мен е същата работа..майка му ме мрази...но не и обръщам внимание все пак ходя с него не с нея...тя ревнува защото той по цял ден е с мен...и когато вечер се прибере тя вече си е легнала...просто не обръщай внимание да не ти пука...а пък ако момчето те обича и той няма да обърне внимание на думите на майка си...ако е мамино синче...не ти трябва...;]

Цитирай Първоначално написано от GiRlSs
    мисля че майка му просто ревнува...при мен е същата работа..майка му ме мрази...но не и обръщам внимание все пак ходя с него не с нея...тя ревнува защото той по цял ден е с мен...и когато вечер се прибере тя вече си е легнала...просто не обръщай внимание да не ти пука...а пък ако момчето те обича и той няма да обърне внимание на думите на майка си...ако е мамино синче...не ти трябва...;]
    Мерси ще те послушам

Цитирай Първоначално написано от GiRlSs
    Мерси ще те послушам
    Нп...уСпехЧЕ...;]]]]

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Кажи й да лапа чурката

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Кажи й да лапа чурката
    И този съвет ми харесва

Град
    pz city
    Майката е права ....... говорете каквото си искате по нейн адрес ама аз пък е подкрепям не 100% а на 1100% това са годините за разврат.... сиг сте от ония смешни двойки който на 2рата седмица си казват Обичам те и не могат 1 без друг..... Майката е имала предвид:"Сине не си пропилявай най-хубавите години с едно момиче" и е така ако сега не марсува по-нататък ще става все по-трудно
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    Пловдив
    е той пък ако е толкова загубен че да я слуша аман от мамини момченца ...

Ще си помисля, че изглеждаш несериозна, и че майката се опитва да "предпази" момчето...

... и те така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си