- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие какво ще си помислите :(
Както ти казаха по-горе - да не ти пука.Това су е един вид ревност.Щом се обичате, никой няма да ви раздели.Но можеш да опиташ да и докажеш, че мнението и за теб не е правилно.
Благодаря ви много ,че ми помогнахте с вашите съвети![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Въобще не трябва да те интересува какво казва майката.. но в случая трябва да кажеш на приятеля си, че той трябва да решава и да мисли сам. Майка му се опитва да му каже каква е била и как вижда тя нещата, но не всеки мисли така.. приятелят ти трябва да живее и греши само със собствените си изводи, а не да му бъдат давани наготово и то изкривени..
жената просто не те харесва или има искивена представа за любовтапросто намери начин да и влезнеш под кожата ако ми схващаш идеята и всичко ще е ок
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
определено щеше да ми е наприятно,но щом той не споделя възгледите и,няма за какво![]()
Пффф одъртяла изкуфелница, той ако не я послуша ок - значи държи на теб и не го интересува чуждото мнение, ако пък я послуша - значи е мамино синче:"Ооо, мамин златен!"![]()
![]()
![]()
уффф.... +1Първоначално написано от sweeetmaniche
![]()
![]()
![]()
Хич нямаше да ми стане приятно и бих поговорила с приятеля ми да говори с майка му. Не влизай в скандали с нея, запази си достойнството, но й докажи, че заслужаваш сина й...Първоначално написано от sweeetmaniche
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз пък си мисля, че тя му говори така, не защото не те харесва, а просто се опитва да го предпази. Може би не иска връзката ви да се задълбочава за да не остане той наранен или ти да не си подходящата за него. Много може да са причините, не разбирам как веднага всички решихте, че я мрази. Говори с приятеля си, както и той с майка си- да го остави да взима саостоятелно решения и щом иска и смята, че е готов за по-сериозна връзка тя да го приеме.
щях да се зачудя, аджеба, хубаво момиче ли съм?Първоначално написано от sweeetmaniche
"Също така му споделила колко хубави момичета имало и не трябвало да се задълбочава ме в нашата връзка. Аз съм много обидена и естествено си мисля ,че не ме харесва (а уж приятеля ми беше казал колко много ме харесва)Ако вие бяхте на мое място какво щяхте да си помислите и как щяхте да постъпите?"
"щях да се зачудя, аджеба, хубаво момиче ли съм?"
Хора - тръшкате ме, много ме радвате![]()
![]()
![]()
абе 4е майка му е тъпа-тъпа е,спор няма....няма право да ви се бърка.Но все пак е майка и иска най-доброто за него...знам ли може не6то да си напраила,което да и е създало кофти впе4атление![]()
ем очевидно майка му не те харесва кой знае колко
но това не е важно за вас двамата![]()
Майката на бившата ми ме харесваше като интелигентност,но не ме харесваше като човек.Беше и казала да не се занимава с мен,че ще я нараняПървоначално написано от sweeetmaniche
За любовта няма граници!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
И това ми мина през главатаПървоначално написано от xkk
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
еми тя е майка.. нормално е да иска да предпази сина си от нараняване в бъдеще.. не се притеснявай.. според мен няма нищо против теб.. щеше да направи същото което и да е момичето доближило се до сина й![]()
Won't stop,Won't stop before I find a cure for this cancer....
Sometimes,I feel I going down and so disconnected
Somehow,I know that I am haunted to be wanted...
мисля че майка му просто ревнува...при мен е същата работа..майка му ме мрази...но не и обръщам внимание все пак ходя с него не с нея...тя ревнува защото той по цял ден е с мен...и когато вечер се прибере тя вече си е легнала...просто не обръщай внимание да не ти пука...а пък ако момчето те обича и той няма да обърне внимание на думите на майка си...ако е мамино синче...не ти трябва...;]![]()
Мерси ще те послушамПървоначално написано от GiRlSs
![]()
Нп...уСпехЧЕ...;]]]]Първоначално написано от sweeetmaniche
И този съвет ми харесваПървоначално написано от HePeAJIeH
![]()
Майката е права ....... говорете каквото си искате по нейн адрес ама аз пък е подкрепям не 100% а на 1100% това са годините за разврат.... сиг сте от ония смешни двойки който на 2рата седмица си казват Обичам те и не могат 1 без друг..... Майката е имала предвид:"Сине не си пропилявай най-хубавите години с едно момиче" и е така ако сега не марсува по-нататък ще става все по-трудно
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
е той пък ако е толкова загубен че да я слушааман от мамини момченца ...
Ще си помисля, че изглеждаш несериозна, и че майката се опитва да "предпази" момчето...![]()
... и те така