- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мислят ме за невежа щото не гледам "Бягство от затвора&
Много хора са ми казвали, че гледат "Бягство от затвора", "Изгубени" или пък O.C. и аз като им кажа, че не съм гледал нито един епизод и почват да ме обиждат, как може такива хора като мен да има и т.н.![]()
Кой е прав в случая?
и аз не го гледам - само хвърлям по един поглед, докато сестра ми го е пуснала. И каво от това? Аз например харесвам O.C., а имам приятели, които не го харесват. Това не ми дава право да ги обиждам. Всеки си има предпочитания и е мн глупаво хората да се делят заради някакво филмче.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Аз пък дори не го знам какъв е този сериал и не съм го гледал и веднъж.
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
какво съм виновна, че почти не гледам бг телевизия.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
и за не ги гледам
нямам толкова свободно време да следя всичките глупости по TVто
гледам само един сериал Dr House
а повечето ми приятели не го харесват
а за O.C. даже и един епозод не съм гледала,даже и рекламате ми вкарва нерви,представям си филма.но всеки си има право на предпочитания.
you should kill yourself >=D
И аз така. Гледам само на компа.Първоначално написано от пор
А сериала не е лош, хич даже. Но си е бая невъзможно да следиш сериали по тв-то, трябва едва ли не да си по цял ден свободен... Аз като искам нещо да гледам, го тегля.
Ама да ти се смеят... Тъпи хора колко искаш...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Не се ядосвай - гледай това,което ти искаш,а не каквото другите ти кажат.![]()
еми кажи им някой филм дето 100% не са го гледали и като ти кажат,че не са го гледали ги гледай по същия начин както те са те гледали и обиждали xd
От кога тези подобия на филми се водят за хубави ? Възможно най-скучните филмчета. Е може би O.C. ми е малко интересен, но другите два са изключително безинтересни.
Не обръщай внимание на тези, които те гледат странно. Нека си гледат бозите, а ти им се смей заради това.
x serioqla e adski tup.. ravnostoino prost plosuk ogranichen i bez poslanie kakto lost...Първоначално написано от Анонимко
Requiem for a dream....
ми туу... само дето от О.С. гледах два-три епизода, скука, скука...Първоначално написано от EMILY the strange
чувала съм да разделят хората заради стила музика, който слушат, заради дрехите, заради парите им, ама заради филмите които гледат![]()
![]()
![]()
ми кво да кажа...глупави същества![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
От 3те,които изброи съм гледала само О.С и то 5-6 епизода..и е адски тъп..и какво като те гледат?Ти тря седиш цял ден пред телевизора ли?
аааа? какво не си гледал? втф?!
из целия форум летят некви ОС, Изгубени, тинтири-минтири....
как можете да гледате разни БОЗИ - по-добре гледайте някой латино сериал или класическа сапунка - Далас и т.н.
.......
бате, кажи им да загиват
mi i az taka.hi4 ne mi haresvat tia serial4eta!Samo izgubeni sum gledala,no dr 2 sa mn tupi.Sega samo D-r House gledam i o6te 1 serial.и за не ги гледам
нямам толкова свободно време да следя всичките глупости по TVто
гледам само един сериал Dr House
а повечето ми приятели не го харесват
а за O.C. даже и един епозод не съм гледала,даже и рекламате ми вкарва нерви,представям си филма.но всеки си има право на предпочитания.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
бас ловя че повечто от вас ги гледатПървоначално написано от Анонимко
тея сериали
само за пред хората не
![]()
И аз не гледам "Бягство от затвора", нито пък "Изгубени".И изобщо не ми пукаПървоначално написано от Анонимко
![]()
хъхъ..
туи е мн тъпо заради някви филми да преценяват човека !!!
и аз не ги гледам !
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
"Изгубени" е най-лудия сериал много ме кефи а по темата всеки ще си гледа каквото иска. Кви са тия работи "смеят ми се"?!
Az neznam kakva e taq maniq po bqgstvo ot zatvora i lost... mai reklamata verno prai chudesa... ako nqkoi se zamisli v/u tova vsushnost kakvo predstavlqva filma i kolko ednoobrazen i skuchen e... dosta filmi sum gledal ama tiq dvata speciqlno sa nai-prostite... i nemoa razbera kva e taq maniq sichki da gi gledat.... nerazbiram![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ми че той сериала е тъп...ти па и ти кво им обръщаш внимание?!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз не съм гледала нито една серия на ''Бягство от затвора''не гледам много често TV а ако гледам то гледам или ''H2O''или ''dr House''![]()
Гледай каквото искаш, но Бягство от затвора определено си заслужава...