.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Тя не ме потърси по скайп

trqbvashe da izlizam s edno momiche razbrahme se da se razberem na drugiq den za chasa i mqstoto.. i kakvo stana az i pisah tq ne .. beshe v skype na nedostupen mojeshe da vidi dori i da q nqmashe chakah cql den pak pisah vidqh che e online v drug sait no nishto daje ne poluchih pozvunqvane... nz kakvo da pravq izobshto s neq da opitvam li neshto otnovo naisitna mi stana tupo..

т.7
    krem4et0
    [Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ем как няма да ти стане тъпо като си такъв идиот?? ше ми говориш за любов пък ти само у скайп си и писал и тя не ти е отговорила даже.... момичето не те аресва, търси друго
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    somewhere over the rainbow
    Май нещо няма да ти излезе късметът.

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Май нещо няма да ти излезе късметът.
    и аз тка мисля...

Град
    somewhere over the rainbow
    Sorry,honey.Случва се.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    да има любов А ти си постъпил глупаво трааше и звъннеш или да и пишеш там в оня сайт абе трааше да напраиш сичку възможну !!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на Amateur
    Брат или я питаш да излезете или не!Забрави всички тия чатове,смс-и,скайп и тн,трябва очи в очи!

Град
    Dreamland Varna
    Забрави.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Щом не ти е писала, значи не е искала да излезете.По-добре се откажи от нея и опитай с друга.

няма да се получи

Щом е направила така от ясно по-ясно, че не иска да излиза с теб Ама да не си го слагаш много на сърцето, аааа ама хич даже, друга ще излезе с теб

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    по заглавието-има ,ама е за ограничен брой хора,другите просто страдат..

по темата..явно не те харесва пич..откажи се..огледай се за друга..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Тфа че са те преебали не означава че няма любов..!

Glory,Glory Manchester United!!!

za zaglavieto taka si go slojih ... a otnosno tva na men mi pisna postoqnno az da natqkvam kato nekoi nahalnik ... ako iskashe da izlezem shteshe da se svurje s men..
    [Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]

НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ КОИТО ХАРЕСВАТЕ ДА ИЗПИТВАТ СУШОТО КЪМ ВАС РАЗБЕРЕТЕ ГО!НИЕ С КФО МОЕМ ДА ТИ ПОМОГНЕМ,БЪХТИ ТЪПИТЕ ХОРА ЗАКЛЕАМ СЕ

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Тфа че са те преебали не означава че няма любов..!
    +1

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    Ебаси хората момчето иска помощ и всички най задружно си го наливате...или кажете нещо свясно, или изобщо нищо не казвайте А относно темата обади и се по тела след 1 ден да речем, и кажи с най милото гласче "Ами ти обеща да ми се обадиш и не го направи някакъв проблем ли има? И гледаи после редица оправдания и все пак уж любов има ама напоследак все повече се превръща като в някъф мит

Град
    "градът на мечтите"
    Ох,каква любов бе,вие сигурно за пръв път се виждате ти за любов ми говориш...и спри с тоя тъп скайп ами иди я извикай или нещо там,ама по скайпа...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

хаха тя тъз излязла с моя номер .. и аз мн обичам да го правя (после разбира се си бера последствията) Само ще ти кажа,че няма абсолютно никакъв смисъл да я търсиш..ако излезете ще е изнасилено .. поне аз като го прая тоя номер значи никав шанс да излезем .. просто забрави

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    по заглавието-има ,ама е за ограничен брой хора,другите просто страдат..

по темата..явно не те харесва пич..откажи се..огледай се за друга..

mhm

6toom ne ti e otgovorila na tarseneto nqma da se polu4i!Sorry tarsi si druga ...uspeh

Цитирай Първоначално написано от kokom
    za zaglavieto taka si go slojih ... a otnosno tva na men mi pisna postoqnno az da natqkvam kato nekoi nahalnik ... ako iskashe da izlezem shteshe da se svurje s men..
    Еми тогава кво питаш ти сам си даде отговора....Остави я тя ко иска нещо ще те потарси

Няма любооооооооов Ти тая я остави, ще й дойде акъла и ще те потърси, ама ти ще кажеш "Махай са!" Базикам се ако я харесваш и тя те потърси, пробвайте наново Може пък когато не ти е писала да не е имала време или да е обещала на някой друг кандидат да излезе с него в тоя ден Или на някоя приятелка може да е обещала Случва се ..

Цитирай Първоначално написано от swee7_love_
    Няма любооооооооов Ти тая я остави, ще й дойде акъла и ще те потърси, ама ти ще кажеш "Махай са!" Базикам се ако я харесваш и тя те потърси, пробвайте наново Може пък когато не ти е писала да не е имала време или да е обещала на някой друг кандидат да излезе с него в тоя ден Или на някоя приятелка може да е обещала Случва се ..
    mda i az taka mislq
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Еми може пък да не е била в скайп от къде знаеш?може да не е била на компютъра!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си