- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя не ме потърси по скайп
trqbvashe da izlizam s edno momiche razbrahme se da se razberem na drugiq den za chasa i mqstoto.. i kakvo stana az i pisah tq ne .. beshe v skype na nedostupen mojeshe da vidi dori i da q nqmashe chakah cql den pak pisah vidqh che e online v drug sait no nishto daje ne poluchih pozvunqvane... nz kakvo da pravq izobshto s neq da opitvam li neshto otnovo naisitna mi stana tupo..
т.7
krem4et0
[Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]
ем как няма да ти стане тъпо като си такъв идиот?? ше ми говориш за любов пък ти само у скайп си и писал и тя не ти е отговорила даже.... момичето не те аресва, търси друго
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Май нещо няма да ти излезе късметът.
да има любов![]()
![]()
А ти си постъпил глупаво трааше и звъннеш или да и пишеш там в оня сайт абе трааше да напраиш сичку възможну !!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Брат или я питаш да излезете или не!Забрави всички тия чатове,смс-и,скайп и тн,трябва очи в очи!
Забрави.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Щом не ти е писала, значи не е искала да излезете.По-добре се откажи от нея и опитай с друга.
няма да се получи![]()
Щом е направила така от ясно по-ясно, че не иска да излиза с тебАма да не си го слагаш много на сърцето, аааа ама хич даже, друга ще излезе с теб
![]()
по заглавието-има ,ама е за ограничен брой хора,другите просто страдат..
по темата..явно не те харесва пич..откажи се..огледай се за друга..![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Тфа че са те преебали не означава че няма любов..!
Glory,Glory Manchester United!!!
za zaglavieto taka si go slojih ... a otnosno tva na men mi pisna postoqnno az da natqkvam kato nekoi nahalnik ... ako iskashe da izlezem shteshe da se svurje s men..
[Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]
НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ КОИТО ХАРЕСВАТЕ ДА ИЗПИТВАТ СУШОТО КЪМ ВАС РАЗБЕРЕТЕ ГО!НИЕ С КФО МОЕМ ДА ТИ ПОМОГНЕМ,БЪХТИ ТЪПИТЕ ХОРА ЗАКЛЕАМ СЕ
Ебаси хората момчето иска помощ и всички най задружно си го наливате...или кажете нещо свясно, или изобщо нищо не казвайте![]()
А относно темата обади и се по тела след 1 ден да речем, и кажи с най милото гласче "Ами ти обеща да ми се обадиш и не го направи някакъв проблем ли има? И гледаи после редица оправдания
![]()
![]()
![]()
![]()
и все пак уж любов има ама напоследак все повече се превръща като в някъф мит
![]()
Ох,каква любов бе,вие сигурно за пръв път се виждате ти за любов ми говориш...и спри с тоя тъп скайп ами иди я извикай или нещо там,ама по скайпа...![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от gangstata
mhm
6toom ne ti e otgovorila na tarseneto nqma da se polu4i!Sorry tarsi si druga ...uspeh![]()
Еми тогава кво питаш ти сам си даде отговора....Остави я тя ко иска нещо ще те потарсиПървоначално написано от kokom
![]()
Няма любооооооооовТи тая я остави, ще й дойде акъла и ще те потърси, ама ти ще кажеш "Махай са!"
![]()
Базикам се
ако я харесваш и тя те потърси, пробвайте наново
Може пък когато не ти е писала да не е имала време или да е обещала на някой друг кандидат да излезе с него в тоя ден
Или на някоя приятелка може да е обещала
Случва се ..
![]()
mda i az taka mislqПървоначално написано от swee7_love_
![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Еми може пък да не е била в скайп от къде знаеш?може да не е била на компютъра!