- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябва ми помощ от момичетата
Такамм... сега ще кажа нещо, което не съм го споделяла досега на никого, но тук все пак е форум. Преди 2 години (бях на 18 год) реших че съм много дебела и запонах и аз диета. Интересното беше че не беше диета тип гладуване и тн. Отслабнах с около 10 кг, обаче в продължение на 3 месеца нямах цикъл... почна да ми цъфти косата, да пада, да ми се чупят ноктите, бях супер нервна и проклета, а и имах мн нарушено кръвосъсирване. Сега знам че това са първите симптоми на анорексия, и тогава знаех, ама не си го признавах даже на себе си. Обаче реших да не си го причинявам и стига толкова. Започнах да ям, и тогава започна булимия - повръщах и тем подобни. Една сутрин като се събудих вече не се понасях заради това, което правех и спрях. Просто спрях. И съм горда със себе си че го направих сама, и ако искате ми се карайте колко глупава съм била, но мисълта ми е момичета не се докарвайте до това състояние! По-добре спорт, отколкото диети, сега съм си върнала килограмите от тогава, но ме е страх да подхващам нова диета. А цикъла ми се възстанови от самосебе си. Не съм ходила на лекар, защото ме беше срам да си призная какви глупости съм ги свършила.
Недейте да влизате в този порочен кръг...
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!