- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- романтика
e tova sega ako ne e romantika v nai 4istiq i vid ehhh... ot tolkova romantika napravo mi prizlqvaАбе отиваш казваш и "Бебчо положението е страшно много ми се ебе ,били си свали гащите" и не се занимавай повече да мислиш
napravo kato gledam mneniqta vuv temata vkliu4itelno i tezi na avtora i kato gi sravnq s imeto i i ne namiram golqma vruzka
'bahti kvo romanti4no ima v tova da blije6 na madamata cicite
JALKA RABOTA
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Хм да си чувал нещо за черен хумор ?
Glory,Glory Manchester United!!!
4eren e humora na 6i6o bak6i6o
No ofense.
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Добре професоре ,какъв е проблема да си отбиваме времето като си говорим глупости![]()
kazvam samo 4e mneniqta v temata ne se otnasqt do tova za koeto se otnasq zaglavieto i
echii <3
Ок радвам се че се разбрах ме ...![]()
Предлагам ти ей този разказ, мой е, ако ти хареса де, понеже вътре има горещи моменти![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=184968
Е това е при всеки различно,но толкова ли ти е трудно да измилиш на место нещо...Ако имаш късмет да го прочете някъде в интернет няма да ти е много щастлива после![]()
Всеки си разбира романтиката по различен начин.. тъй като съм момченце, неразполагащо с много пари, непосилно по силите ми е да заведа приятелката си на някое изключително място в друг град примерно или нещо подобно - затова съм принуден да мисля историйки, да и говоря само хубави неща и да се наслаждавам на това как тя се любува на всичко, което правя за нея.. романтиката не е нещо, което трябва да кажеш на някого с някаква цел във вид на историйка и така нататък - просто изказах мнение..