.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: романтика

романтика

Искам някоя история с която да подлудя моята приятелка (( история не начин за подлудяване) с които да мога да я накарам да настръхне да изтръпне и т.н.

Ама да настръхне от кеф или от страх..?

Glory,Glory Manchester United!!!

от кеф много ясно не съм такъв човек че да плаша гаджето

Виж в раздела - култура, изкуство, лично творчество, може някоя историика да ти хареса, има разказчета романтични, така че.... Надявам се да съм ти помогнала

Ако си гледал Приятели,там имаше една история,която разказваха на мацките.
    Беше нещо,как изкачвали Андите....много яко
    ами сега се сещам за една история,на която даже се разплаках,но не си я спомням точно.Беше за една голяма любов.Оженили се имали си дете,но излъгали момичето,че съпругът и е изневерил и тя се самоубива като оставя на спалнята кошчето с бебето и едно писмо,в което обяснява защо го е направила.Мъжът и влиза в стаята и я намира да лежи на земята,а пистолетът е в ръката и.Вижда писмото,прочита го и тъй като много я обича и той се самоубива.И най-силният момент беше,че бебето започва да плаче,без да осъзнава,че това,което го е породило,а именно една много силна любов,е погубило родителите му.И че плаче несъзнателно,за смъртта на тези,които са го обичали най-много.
    Сега много накратко го разказах,но ако вложиш малко чувство ще се получи.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

да може би но търся нещо от този сорт

...Представи си как те докосвам по тялото....как те притискам към себе си......приближавам се към вратлето ти.....започвам нежно да те целувам по вратлето с устни......прокарвам език през цялата дължина на врата ти и се спирам на устата.....прекарвам езичето си през устните ти целувам ги леко ги засмуквам ..
    ...Притискам те към себе си ..и си вкарвам езичето в устичката ти....започвам да го въртя много страстно.....Ръцете ми са на желаното място ......Много бавно си изкарвам езичето от устичката ти ..нежно започвам да свалям dolnata ти дреха

Ако го кажеш бавно с чуства направо сваля гащтите

да знам изпозвах го 1 път и са получи ама ми трябва нещо подобно за да я възбудя да настръхни истръпни отново

Не е нужно с думи,възбуждаш я яко и то ше стане работата... I suppose

е ся ... аз съм романтична душа ... случайно да знаеш някаква подобна историика или сайт откъдето да видя

Аз не съм по тея работи по-лесно ми е да я възбудя иначе виж в "Култура,изкуство и лично творчество" може да има ама не съм сигурен.

там видях само стихотворения

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Абе човек, напъни се измисли нещо сам.. не е хубаво да четеш от някъде и после да го разказваш.. ами ако те пита дали си измислил сам всичко ? - ще я лъжеш ли ? еее.. срамота.. не е толкова трудно - помисли малко за общото, което имаш с нея, за нещата, които ви влекат и двамата - би трябвало да се получи :} - успех !

Значи си го закъсал.. Трябва сам да мислиш (мога да се включа разбира се)

аз измислих много и ся ми свършиха идеите и стигнах до тук

Град
    Бургас
    Ако предишните ти истории са свършили работа - измисли продължение но в никакъв случай не прави 3та част, защото поне с филмите винаги 3-тата част не струва :} не, сериозно.. продължи една от историите си.. ако въобще е възможно де.. и може да стане интересно.. ако историите ти по принцип са любовни - направи ги еротични, ако са еротични - направи ги прекалено възбуждащи

Езика ми се спуска до сутиена ти и аз бавно го разкопчавам...бавно започвам я целувам гърдата ти .. и плъзвам език към зърното и почвам леко да го облизвам...после часта с гащите ама ако не стане импровизирай (знам че не ми бива)

Град
    Бургас
    Добре виш сега.. усещам устните ти върху моите.. отпускащи се все повече и повече.. като че ли желаещи покой.. усещам сърчицето ти.. все така лудо.. все така неспирно.. спускам езиче надолу по вратлето ти.. плъзгам го все по-надолу и по-надолу.. уещам как потръпваш.. усещам как желаеш да разбереш какво следва по-нататък.. продължавам все така.. описвайки извивките ти с палавата си ръчичка.. <<< гледай да не си прекалено директен и да не използваш конкретни думи като.. както и да е..

бива та ама не искам еротични а Романтични

Абе отиваш казваш и "Бебчо положението е страшно много ми се ебе ,били си свали гащите" и не се занимавай повече да мислиш

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Добре виш сега.. усещам устните ти върху моите.. отпускащи се все повече и повече.. като че ли желаещи покой.. усещам сърчицето ти.. все така лудо.. все така неспирно.. спускам езиче надолу по вратлето ти.. плъзгам го все по-надолу и по-надолу.. уещам как потръпваш.. усещам как желаеш да разбереш какво следва по-нататък.. продължавам все така.. описвайки извивките ти с палавата си ръчичка.. <<< гледай да не си прекалено директен и да не използваш конкретни думи като.. както и да е..

да много е хубаво ще започна с него и ще го продължа

Град
    Бургас
    Пак ще е по-добре ако го по-upgrade-неш.. и го поредактираш със свои думи, защото.. я си представи докато и го разказваш и да се сетиш как си го прочел от тук.. звучи кофти..

И ако стане работата задължително се похвали ...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си