.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Просто привличане или...?

Zdraveite Zna4i imam priqtel i hodim ot 6 meseca oba4e sega toi e na more za 10 dena i az sam tuk sama.V4era hodih na diskoteka i tam vidqh edin poznat koito e nekade s 10 godini po golqm ot men oba4e e mn hubav muj i prosto kato go gledam neznam kakvo mi stava Az mnogo obi4am priqtelqt si no kajete mi spored vas tova prosto privli4ane li e kam tozi maj ili moje da prerasne v neshto pove4e.Napalno sam sigorna che obicham priqtelq mi s cqloto mi sarce no....

т.7
    krem4et0
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

Ми, според мен не е много нормално това привличане при положение че обичаш гаджето си и зависи от теб дали ще стане нещо повече с другия,но по-добре си го изкарай от главицата да не стане гаф..

Glory,Glory Manchester United!!!

Re: Prosto privlichane ili...?

Цитирай Първоначално написано от sladky_bonbonche
    Zdraveite Zna4i imam priqtel i hodim ot 6 meseca oba4e sega toi e na more za 10 dena i az sam tuk sama.V4era hodih na diskoteka i tam vidqh edin poznat koito e nekade s 10 godini po golqm ot men oba4e e mn hubav muj i prosto kato go gledam neznam kakvo mi stava Az mnogo obi4am priqtelqt si no kajete mi spored vas tova prosto privli4ane li e kam tozi maj ili moje da prerasne v neshto pove4e.Napalno sam sigorna che obicham priqtelq mi s cqloto mi sarce no....
    щом сме сигорни с цялото си сaрце, няма причини за притеснение; не се занимавай с толкова по-големи от теб, хем си имаш и приятел, и мен ми харесват някои модели/актриси с по 15 години по-големи, ама не бягам след тях

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Хъх.. обичаш приятеля си,ходите 6 месеца,което не е малко,а се чудиш дали би се получило с някакъв по-голям от теб с 10 години,който си видяла в някой дискотека.. оО Момиче съвземи се и въобще не се занимавай с тоя от дискотеката,а бъди вярна на приятеля си..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Пффф за 10 дни го няма и веднага мислиш с кой да го замениш |( Тъпа работа дори не би трябвало да си помисляш такова нещо камоли да го пишеш във форум....

imash si priqtel ne trea da te interesuva nishto drugo..!!
    [Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]

Повече от фен
    kato go gledam neznam kakvo mi stava
    Става ти клитора ти става
    Защо казваш, че обичаш приятеля си като е очевидно, че не е така.И мамка му той е с 10 години по-голям от теб
    Извод:ти си курвенце

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И какво като си има приятел, ами ако открие някой друг, предполагам, че авторката е млада и ще има още връзки в живора си?!?Това може да е временно привличане, а пък може и да прерасне в нещо повече, всичко зависи от теб!

бтв не виждам нещо лошо в това, че е по възрастен от нея, това значи, че е по зрял и улегнал а не някакво хлапенце,даже е плюс

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    kato go gledam neznam kakvo mi stava
    Става ти клитора ти става
    Защо казваш, че обичаш приятеля си като е очевидно, че не е така.И мамка му той е с 10 години по-голям от теб
    Извод:ти си курвенце
    Защо да е курва, защото е погледнала друг мъж ,ти не си наред!Не знам възраста на авторката, но ако под 18-19 едва ли ще тръгне да се омъжва за сегашния си приятел!И пак ще се повторя-няма лошо във възрастовата разлика, това все пак са 10 години не 50!

Повече от фен
    Авторке на колко години си?

Град
    "градът на мечтите"
    А ти сигурна ли си че го обичаш и ще провалиш ли такава връзка...отговори си на тези въпроси и виж какво искаш,а и приятеля ти ако разбере,повярвай ми,хич няма да му е приятно
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

ох ама сички квот са се вкопчили в тая любоввв ... За мен тя не е всичко (макар че си обичам адски мн приятеля и не го пускам за нищо на света) .. Според мен си стой с приятеля момиче,щот няма кво да праиш с мъж с 10г. по-голям от тебе освен секс,а пък и не мисля,че ще стане нещо повече м/у вас ..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Според мен е временно увлечение!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Как може да твърдиш, че обичаш приятеля си и сега, когато го няма за 10 дни, веднага да си харесаш някой друг?!?!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ти самата не си наясно със себе си,а питаш хората от форума

Според мен е само временно увлечение, защото в момента ти липсва вниманието на приятелят ти и ето го този се появява, казва ти нещо мило, ала бала и ти си мислиш, че може да стане нещо повече, според мен обаче не е така, приятелят ти като си дойде ще забравиш за този от дискотеката, ако обичаш гаджето си с цялото си сърце, както ти каза А до тогава гледай да не направиш някоя глупост, защото ще си най-прецакана Успех

Spored men e privli4ane!Spokoino de priqtelq ti taka ili ina4e 6te si doide kvo gi zaglejda6 teq .......

ех ще ме убиете с тея въпроси. Та ти сама си си дала отговорът. Оня батко дет е с 10 год. по-голям от теб е просто влечение, породено от тинейджърските ти хормони

Просто щото сега го няма приятеля ти и за тва.Пробрваи да избягваш този маж и готово

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Щом обичаш приятеля си, стой си с него.Макар че не разбирам как след като го обичаш се заглеждаш по други ...

Голям фен
    shtom obichash priqtelq si izbii si pt glavata toq drugiq
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Spored men e obiknovenno privli4ane. I ne se pritesnqvai ot tova 4e se zaglejda6 po drugi , tova e savsem normalno , tova 4e obichash nqkoi ne zn 4e nemoje da se zaglejda6 po drugi estestveno bez da ima6 ne6to s nego.

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Ми, според мен не е много нормално това привличане при положение че обичаш гаджето си и зависи от теб дали ще стане нещо повече с другия,но по-добре си го изкарай от главицата да не стане гаф..
    +1
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Как може да твърдиш, че обичаш приятеля си и сега, когато го няма за 10 дни, веднага да си харесаш някой друг?!?!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Може и да е временно докато гаджето ти го няма...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си