Знам каква е болката, аз съм от тези където могат да се похвалят, че са я изпитвали и знам че е доста нетърпима...
В момента ти си се панирала и притеснила и си с нагласата, че пак като пробвате пак ще боли и това не ти дава да се успокоиш и отпуснеш...
Болката е все едно те обождат с нещо по дебело, това е така, защото трябва да се скъса химена за да проникне пениса по навътре...
Мога само да ви посъветвам течно преди да си го вкара сложете лубрикант по теб и по него, за да се хлъзне по лесно. Другото което е, нека не си го вкарва целия наведнъж, от раз, защото ще боли доста ... но не и да бави мъчението ... 1во нека мушне главичката само, да постои малко в теб, докъто ти премине болката, защото сигурно пак ще я има и после малко по малко, защото 100% си тясна.
Още нещо ... различни пози, мисионерската не винаги е подходяща за 1ви път, защото ако има по голяма разлика в ръста а и техниката на момчето е по странна има възможност той само да те мъчи, но да неможе да влезе ...Аз примерно имам проблеми с мисионерската и задължително ми трябва възглавничка под дупето, пробвайте и вие с възглавничката, тя спомага да влезне по по-прав ъгъл... което маааалко облекчава болката ...
На задна би било по лесно ... ма като за 1ви път незнам ...
Пробвайте тези, слагайте много лубрикант и търпи, ако трябва захапи някоя възглавница, болката е точно 2-3сек.
Другото което е, ако приятеля ти е от по надарените ще те боли още няколко пъти, така че тогава пак лубрикант... но във всеки случай и 2я и 3я акт няма да са чак толкова безболезнени.
Аз от месец и нещо спя с едно момче и 1то проникване в мен все още е леко болезнено, обаче аз си падам малко садо-мазо
Абе не е болка за умиране, просто захапи нещо и трай докъто наистина неможеш повече ... ще видиш че за 2-3сек вс. ще е ок. айде късмет, да пишеш как е минало