- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ще направите за себе си през лятото?
Аз например съм решила да започна да спортувам, и да чета мн книги+ което теми за кандидатстудентски
въпреки че,ще бъда само 10 клас
искам от рано да съм подготвена. Искаше ми се да започна и работа някъде....но съм само на 16 и няма да ме земат никаде.....тъй че спорта и книгите ще налегна.....
а вие?![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
спорт , диета (абе най-вече спорт) щото не ме бива в ограниченията на храната , а и съм си купила доста съвременни книжки и мисля да ги почвам и бързо да ги свърша , че да имам време и за задължителната литература...добре че съм на море в края на Август,та имам време да отслабна дотогава![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
о0ооо аз като по 4удо няма да пазя диети :P Харесвам си тялото![]()
![]()
![]()
Но запо4вам да спорувам заедно с една фр дет0 иска да отслабва
![]()
.. ина4е няма да 4ета тая година книгите
все пак ново у4илище 8ми клас ... мисля да не ги 4ета
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Най-накрая ще ходя на уроци по английскиЩе бачкам като побъркана, за да си ги плащам и да ми останат пари за Хърватска другото лято
Ще уча по немски, че както не си взех изпита много зле... Френския и него трябва да си преговарям... Трябва да измисля какъв език още да уча - може би италиански или испански, или португалски, или холандски...
И въобще това лято ще набледна на езиците...
![]()
![]()
Illusions never change into something real... or?
mi da vidim...kato za na4alo sum po4nala rabota v edno zavedenie da si izkaram nqkoi lev, 4e mi trqbvat za moretoposle sum reshila da pro4eta vsi4ki knigi, koito ni dadoha,4e sum 11 klas i shte mi trqbvat za maturite.Reshila sum oshte da si promenq na4ina na jivot-hraneneto,cennostnata sistema,sportuvaneto i t.n i nai-vajnoto iskam da s epozabavlqvam na max i da si izjiveq lqtoto do posledno s mn usmivki i hubavi momenti!Nai- surde4no vi go pojelavam i na vas :P :P :P
![]()
![]()
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
Еми аз съм решила да почна работа ама никаде няма да ме вземат![]()
!...Ku4kA SuM AmA Ne tVoQtA...!
Курсове по английски, фитнес, книги...И почивка разбира се.
Плаж, може и фитнес, но надали..Също мнооого купони сигурно.
![]()
Ще отида на почивка в чужбина с майка ми,ще прекарам лятото в излизания с любимия човек и приятелките ми.Това лято ще си почина..другото ще бъде изпълнено с уроци.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Почивка и евентуално работа през август
Ми аз по принцип си спортувам и ще продължа,но ще чета и ще се запиша на уроци по Френски,химия,математика и български,просто догодина ме чака терор,кандидатстване,ала бала.![]()
Но поне знам с какво искам,дано да успея.![]()
ROCK
ON!
Ми мисля ако си влезна да го ударя на неучене. Може да се запиша на Tai Chi или Kendo, ще ходя в Гърция на море, ще си плувам в домашния басейн, да се надяваме, че ще се виждам с френдове да играем навън и на PC-то. Смятам да изчета цялата Хари Потър поредица щото имам всичките книги, а само филмите съм гледал. Ще навляза още в метафизиката, па дано и на практика и така.......
Trust, will, courage - the three things one must have!
И аз като теб ще се готвя за кандидатстудентските,нищо че и аз съм 10 клас..поне да поприпомня нещата..освен това ще си докарам страхотен(дай Боже) тен..ще стегна някои неща по себе си..и ще си купонясвам..и аз исках работа,ама съм на 16 а неща да съм сервитьорка..дано лятото мине добре![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами ще променя нещата в себе си, които не харесвам. Сега уча за изпити и смятам след като минат да отида на моренце и да си почина много добре, защото тоя година направо ми се е*а майката с извинение..... Някъде към Септември, живот и здраве, сигурно ще почна работа и така.
ПП Смятам преди да отида на море да изкарам и шофьорските.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Цяло лято спорт,Малко почивка при мама в София и после пак спорт и после турнир в Приморско.И общо взето това са ми плановете за лятото
-4arovnata- от къде си ?![]()
спорт .. ще поддържам фигурата![]()
no doubt-don't speak
Еми малко ще поуча по английски...и химия![]()
И най-вече тренировки...има доста елементи, които искам да науча и доста, които имам да усъвършенствам...![]()
Ще хода да вдигна килца и на фитнес![]()
The Spark
oooo,първо на лагер на 24-ти...Преди това ще съм обиколила всички дискотеки.Ще чета книги,ще излизам с приятели,ще си хвана гадже![]()
След това отивам до Испания за 10 дни,след това на Анталия с мама и после се прибирам и се готвя за училище и това е...Може и още неща да направа,ама това е което планувам![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Почвам да уча шведски език,да чета много книги,ще отслабна,ще се запозная с много нови хора,ще ходя в Шумен да се видя с братовчедка ми,във Варна,Велико Търново,Слънчев Бряг.Искам да си купя нови дрехи(Фред Перник,Шърман,Лакост,Адида ) и нови кецове.
Абе скромно.![]()
London Tipton
Много спорт,море,хубави усещания и забавление! :P ...Иии...в зависимост къде ще ме приемат...ще се поопражнявам с някой език.![]()
SpoRt,bAsEini,AlKohOL.. nadevam se i nekoi rabota da namerq i spr :P
Амии ще прекарам лятото на село...Ще чета книги,ще излизам с фр и ще се подготвям психически за бебето![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You