- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога най-силно сте ревнували?
Аз п1к не с1м ревнива лично. Никога до сега не с1м ревнувал... е с изключения де... но рядк0 мн0г0 рядк0...
Ревността е за комплексарите ( без да се обижадате ) Просто призник на избиване на комплекси...
Най -много съм ревнувала ,когато ходех с първата ми любов и той беше излязал с бифшата си на кафе .
Ревнувам,когато ми се даде повод за това...,иначе Не.Два пъти съм се разкъсвала от ревност,и двата пъти си имах причина...,но това чувство определено не ми е присъщо...или поне не е толкова силно изявено,ревността в огромни количества си е - чувство за собственост!
Единият път,беше когато виждах как всички искаха - точно моят приятел,и се чудеха какви интриги да вкарат да ни разделят...всъщност и до днес немога да си обясня - това ревност или ярост беше...
И вторият път,беше с последният ми приятел,когато виждах как най-добрата ми приятелка флиртува с него във всеки удобен момент,и през цялото време ми обясняваше , че едва ли не съм психично болна,параноична и прочие...В крайна сметка,аз излязох правата...и просто си я сварих в леглото му...
когато момчето което харесвам танцуваше в дискотеката с едно момиче![]()
най мн ревнувах когато го видях как оглежда 1 моми4е-знам какво ще кажете-1 оглждане,голяма работа,вси4ки мом4ета го правят,но аз го познавам мн добре и знам кой поглед какво озна4ава и не сгреших защото после той се зарибяваше с нея но нещата не се полу4иха де
I can't stop myself from loving you <3
Mm...Ne, ne sum revniva,no imam nqkakvo otvratitelno chyvstvo za sobstvenost.![]()
predi 2 godini na 8-mi mart..ot togava tazi data ne sashtestvuva za menetogava ne sam jena
![]()
Преди два дена ми идваше да си разбия главата ... ,но за мое щастие нямах късмета ... А колкото до MrS.bEpS може и да се почустваш истинска жена на 8 март![]()
![]()
![]()
Ревнуваш тогава когато изпитваш страх да не изгубеш любимия/любимата или просто да не изгубеш приятел.Трябва да се научим да контролипаме ревността си и колкото се може по-малко да я показваме защото ревността е болест която не се лекува! :P
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Човек ревнува, когато не е сигурен в чувствата на партьора си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ревнувах бившия си,когато една 'приятелка' го сваляше най-нагло пред мен.
Ревнувах най-добрата ми приятелка,когато излизаше с друга (омг колко проста съм била)
И сега ревнувам,когато говорят за някое момиче и момчето,което харесвам.
Абе общо взето аз съм супер ревнива..![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
ревнувах бившия си от момичето което е харесвал преди мен .. бяха в 1 компания и бяха постояяяянно 2мцата... накрая разбрах че ми е изневерил с въпросната...абе .... рядко ревнувам но когато го правя наистина има основание да ревнувам
/или поне така мисля /
![]()
Не съм ревнива, вярвам му страшно много!
♥ ♥ ♥
мм аз много често ревнувам приятеля ми незнам точно кога е било най-силно![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
от предишните ми приятелки не съм ревнувал.Иначе ф момента мойта мацка мн я ревнувам
И в момента ревнувам, просто този човек не знае колко мн ме наранява. Иначе рядко се случва и бързо ми минава.![]()
Мхм..много съм ревнива,но рядко го показвам..Иначе за най-малкото нещо мога да откача..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Безсмислено е, но аз редовно ревнувам моя приятел от неговата компания, дори да не го усещам като такова.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
С доста приятели се отчуждих, докато споделях времето си само с него, а той не може да остави своите приятели... Понякога му се ядосвам и че е толкова несамостоятелен
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ami predi bqh ujasno revniva....revnuvah mom4eto mi ot razgovor sus sau4eni4ki ili da izliza na kafe s tqh...no s vremeto razbrah 4e tva sa pulni gluposti..na sega6noto mi mom4e sum mu dala svoboda...toi ako me obi4a 6te q izpolzva razumno..draznq se kato si govori s hilqdite mu biv6i....ama...kvo da se pravi...po-skoro mi e nerpiqtno samo...no ne i revnost!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Ами честно казано аз още не съм кой знае колко голямана 13 години съм ... и е имало няколко пъти когато съм ревнувала приятеля ми ,но чак пък толкова силно ... не ... детска работа
![]()