- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога най-силно сте ревнували?
Най-силно съм ревнувала бившия,но не защото съм го харесвала повече от сегашния.Просто сегашния не ми е давал поводи за ревност.Добре си спомням деня,в който бившия така ми предизвика ревността,че....Беше април месец(един вторник),още имах чувства,а го видях с новата му "любов".Уж бяха гаджета....Неделя ги видях-дори не се държаха за ръце,а въпросния вторник когато ги видях бяха седнали и когато идиота ме видя започна да я целува(беше нарочно).Бях толкова ядосана,че сритах топката на едно дете и майка му вика:"сега отиди да я вземеш".
Срам....Но вече не ми пука за тоя идиот и по.добре.Сега до мен има друг-по-добър.
![]()
или ревнувам или не нема колко при мен![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Когато получих смс"сори,с друга съм " в новогодишната нощ.
Оказа се майтап от накакъв,който му е свил телефона,нооо..![]()
никога не съм изпитвала ревност но точно сега най-силно ревнувам никога така не ми е било ще се побъркам казвам ви![]()
![]()
![]()
неискам да ревнувам...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Не,не не ревноста е гадно нещо.Особено,когато чустваш,че любим човек си отива,а ти неможеш да го спреш...аз ревнувах най-много когато видях приятеля си с някакво момиче...знаех,че няма защо да го правя,но бях готова да избия зъбете на оная![]()
![]()
![]()
оказа се,че тя просто му помагала да ми избере подарък
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси..Първоначално написано от SuperSizee
но не мисля ...
![]()
Ревнувах най-много едно момче в което съм влюбена много отдавна,е сега го обичам по навик и ми е все едно какво прави,но тогава не бяхме гаджета а умирах от ревност като говореше с други момичета.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Нещо подобно ...Първоначално написано от magi_megi
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Когато се разделихме...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Kogato tai nare4enata mi nai dobra priqtelka se natiska6e postoqnno na mom4eto koeto haresvah, posle otkrih 4e sa se zabivali v nqkva gori4ka i napravo mi se skasa sarceto ama mai be6e ne tolko za nego ami za6toto tq me predade taka a az i vqrvah mnogo...![]()
![]()
A sega6niq ne go revnuvam, imam mu 100% doverie.
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от swiss watch
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ааа не, тва е бати гадното сигурно
![]()
----
най-много ревнувам като някоя ми каже "не мога днес, ще се виждам с едни приятелки" и първоначално се чудя дали "приятелки" означава "друго момче", но бързо ми минава..
nai silno revnuvah kogato priqtelq mi zvunna vecherta sled purviq si den v novoto daskalo i mi kaza: "daskaloto e strahotno, denq beshe qk, i daje se zapoznah s edno strahotno momiche, ama razbirash li tq mnogo pechena,pomogna mi da se opravq v uchilishteto..."
![]()
no segashniq ne go revnuvam, imam mu pulno doverie
)
Най-силно Бай Тоя е ревнувал,
преди да се раздели с гаджето(период).
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
когато момчето,към което съм изпитвала може би най-силните чувства,които съм изпитвала към мъжко същество тръгна с уж най-добрата ми приятелкапобърквах се тогава...ама усещанията и чувствата ми в онзи момент бяха наистина много смесени
![]()
Koгато нещо във връзката не е вървяло нормално.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
бяхме се скарали с приятеля ми...той каза че иска да скъсаме ....аз някаде 2 дни му званях и се извинявах за грешката си а той само ми каза че преди няколко месеца една негова "фр" се опитала да го целуне...малко ревах ...но на др ден една приятелка ми каза че го видяла по магазините с друга....тогава само мисълта че може би вече наистина не е мой ме разкъса ....плаках с глас ..незнаех какво да направя...бях бясна и мн тъжна ....писак му в скайп че го обичам и че наистина мн съжелявам ...и искам само да ми каже крайното си решение ...дали ще е с мен или не![]()
имах чувството че сърчицето ми ще изкоче
....в последствие се оказа че е само позната
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
хмм сега за най-силно не се сещам но определено съм ревнивааа :P![]()
![]()
ми много пъти съм ревнувала...когато някой хора се отдалечават от менеа и също така като видяхх момчето в което съм адски много влюбена с възможно най омразните ми хораааа!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
И сега ревнувамТОЙ замина в чужбина за известно време...
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
не съм мн ревнива, но е имало и такива моменти. когато обичах най-силно....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
когато най-добиря ми приятел ме заеба..за да излезе с някжи други лайна..бях му ядосана и май тогава изпитах ревност!![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Когати бях скаран с Милото и тя излезе с бившия си за да ме дразни!Направо бях откачил!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ревнуваш щом знаеш че можеш да загубиш нещо или някои който много обичаш!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
И аз имам подобни мисли, особено вечер след работа, когато не отговаря на кликания и смс-иПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!