- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога най-силно сте ревнували?
к0га Най-мн0г0 съм ревнувала .. Амии .. Бяхме на лагер и аз харесах едн0 м0мче .. Всички м0й приятелкии знаеха ии въпреки тва една фр на връщане 0т лагера в авт0буса п0ст0янн0 се щипише с нег0.. биеха сее и такива раб0ти .. Стана ми наистина някво мн0г0 гадн0 ии се преместих п0-напред в авт0буса![]()
Прясна случка. Ревнувах ужасно много като се върнах от морето. Кучето изпълняваше само команди, подадени от майка ми. Мен не ме ебаваше за нищо. Беше отвратително!
Незнам защо, но аз грам не ревнувам.. никога не съм ревнувалае как става тая работа незнам.. обаче гаджето ми как ревнува просто ..
![]()
Когато една пача, за която знаех, че го харесва, нещо му се закачашенаправо съм супер мега хипер ревнива, ам и той не ми отстъпва по ревнивост
![]()
Аз не съм много от ревнивите,имам една приятелка чието гадже се мъкнеше навсякаде с най-добрата си приятелка и на мойта приятелка и ставаше кофти,някои и каза: "Всеки трябва да си пази своето" и от тогава тя започна да ревнува момчето .. Накрая те скъсаха последните думи на момчето бяха : Омръзна ми от твойта ревност,дай ми малко свобода,отделям достатъчно време на теб,дай малко и за останалите. За това аз съм на мнението,че трябва да даваме малко свобода на момчетата.![]()
![]()
Не искам всички,искам теб !
Когато харесах едно момиче и с един мой приятел тръгнаха заедно.Тогава вече беше станъл екшъна.Бях много гаден.И тя накрая озна какво чувствам към нея когато станах прекалено лош.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Най-много ревнувах,когато скъсах с гаджето ми...[скъсахме заради мене...защото той си мислеше,че хода с още едно момче! което не беше вярно!] и за да ми го върне започна да се забива с една моя омразна позната!това ми дойде в повече
![]()
аз ревнувам непрекъснато и то за най-малкото нещо и не мога да опрделя кога е било най-силноама е имало много такива моменти
![]()
По-принцип аз не съм много ревнива.Спомням си последната ми по-тежка случка,която беше преди няколко сидмици.Бях поканена на един рожден ден,заедно с една моя приятелка.С нея бяхме скарани и тя знаеше ,че харесвам едно момче.Приятелката ми през цялото време флиртуваше с него, а аз бях на път да се разпадна.Но тогава много силно ревнувах.Но ревността не е хубаво нещо,и да ревнуваш също!
![]()
Oх беее, милите те, не били ревнували... 90% от вас ревнуват, та 2 не виждат...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Когато ми се даде повод. Обичам силно, ревнувам силно.
Имам няколко момента на силна ревност. Имам 1-2 на много силна ревност, но връхната точка в която можех да убия въпросния чикиджия беше докато си писах с нея( бяхме скъсали вече) и в един момент неузнах, че тя не си беше вкъщи, а е при него...след минутка тоя дебил ми написа само "ния ходиме и сме мн happy"-след което мине off.Еми смятайте кво ми беше. Най-силно ревнувах когато тя тръгна с друг като обобщение (нищо, че аз скъсах с нея)
Най-силно ревнувах приятеля ми, когато това лято ходи на дискотека с класа си... не можах да мигна цяла нощ, имах чувството, че нещо ме изгаря отвътре...беше адски гадно.. само като се сетя![]()
Често ревнувам. Попринцип най-много, когато знам, че с моя човек има друго момиче - в смисъл не приятелка, а момиче за което знам че го харесва![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
[b] Ревнуваш,когато не си сигурен в човека до себе си!Нямаш вярва и в себе си..Доста сложно е това нещо,което е се среща доста често за съжаление...Ревността е доста гадно нещо....Кара те да полудяваш и да се държиш собственически с човека до теб..Не съм ревнувала скоро...
амиии аз попринцип си го ревнувам много ..но не си признавам
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ОМГ! За6то ли имам 4уството 4е аз съм го писала.Имам абсолютно съ6тия проблем.Първоначално написано от SINDEL
![]()
оле ревнувам и в момента![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
той замина в чужбина и ще се прибере за коледните празници и преди малко ми звъни да се чуем (часовата разлика) и по едно време някакъв женски глас зад него
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
каза, че била братовчедка му, ама...ахаа аз си ревнувам
колко истории съм чувала за ''станало'' между братовчеди..не е истина (ех, да дойде Коледааа)
![]()
... не съм ревнив, всеки човек преди всичко е свободен!
точно преди да изневеря...![]()
Не съм чел всички коментари, но ще кажа че ревноста е осъзнаването на своята слабост пред другия! Затова никога не съм ревнувал или пък ако съм, никога не съм го показвал.![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!