алооо не ми се карай щото аз със сигурност съм ти батко първо, и второ те ходят на кола маска щото са спортисти
пък за кавали (бати името ) д&г, дзеня и сие - тва са дрехи за хора с положение в обществото, които не ги купуват да парадират пред другите. както вероятно ти се убиваш цело лято на някой строеж да бъхтиш тухли и пясък, за да си купиш едни дънки черути за 4 стотака че после да се хвалиш пред аверчетата в класа какво си си купил... и аз навремето (8-9 клас) се впечатлявах от такива неща и исках да си купувам нови телефони и дрешки, ама завърших че и до сега имам един телефон за под 100 лева и открих че не е голяма работа дали носиш босс за 500 лева или тениска от била за 5 (аз имам много такива - за по 5 от била, по евтино е да си купиш нова отколкото да ги переш!)
таа не знам какво казвам, но се надявам да си ме разбрал...
пък за лакиране на нокти, маски, кремове и такива неща няма да коментирам - то за момиче не са задължителни, камо ли за момче!
козметиката като цяло е измислена за грозни хора, познавам много момичета които са красиви и без грим (даже червило не слагат), то си е до черти дали си красив (като мене естествено - реклама малко) или не, пък и не това е най-важното
о боже 3 часа е и не знам какво пиша
пффф...някой си обръснал краката и се намазал с крем и вече е педал?!
всеки си има право на избор как да се поддържа...
А това че някой не полага толкова грижи,а друг го прави не значи че втория е гей!!
да ви имам и ограниченото мислене
Много е тъжно, че на повечето българки им стига момче, което има количка.. да речем Голф-че.. другото не им се струва и в плюс.. излишно е - все пак се.. и с други.. да бе педали сме всичките.. локвайте темата и да се спират глупавите изказвания..
пффф...някой си обръснал краката и се намазал с крем и вече е педал?!
всеки си има право на избор как да се поддържа...
А това че някой не полага толкова грижи,а друг го прави не значи че втория е гей!!
да ви имам и ограниченото мислене
ама аргументирайте се бе хора, кое е ограничено мислене?
мислене че козметика за мъже се появи преди 5 години, до преди това е нямало такива неща, пък жените са били доволни - питайте майките си за гларусите по морето (не са били с бръснати крака гаранция)
пък сега се оплакват жените че нямало гларуси по морето (много страдат чехкините ), а само някакви педалчета със слаби голи крачета като охлюви.
ако си някой як, напомпан се обръсни да покажеш мускули, ама повечето са хърбари - обаче бръснати! е тва е педалската работа, и вече е "нормално" да си охлюв, а е ненормално да си нормален... бахти и работата
assd с тебе тука е абсурд да се спори ... Само мога да ти кажа , че имам тениска за 113 лв,но имам и много тениски по 10 до 30 лв ... Да имам и дънки за 400,но имам и за 38 ... Не всичко отива на определен човек и не всичко може да му хареса ... Никога не съм седнал да се правя на нещо повече от другите ... Има много по добре от мене и още повече по - зле от мене ... Но гледам приятелите ... и Това как да изглеждам аз добре и да се харесам първо на мен и след това на другите ... Лично да ти кажа ... Не виждам какво е хубавото на космите по краката ?! ? Особено ако си на басейн...По гърдите да имаш , но не да си обрасъл,докато който си пипне ръцете - пишката в тавата и при Азис ......За Някой места не мисля , че трябва да коментираме ...
ок пич няма лошо, щом имаш пари за скъпи дрехи и не се мислиш за голямата работа поради този факт - хубаво
аз лично нямам пари за глупости или по-скоро съм скръндза и давам само за нужните ми неща, а най-скъпата ми дреха в последните години ми е един костюм за 300 лв (всичко без обувките) и си ходя всеки ден с дънки за по 30лв и фланелка за 5, важно е какво има в джобовете (и средния джоб)
само за обувките, като си купувате официални не щадете пари че иначе ще ви обиват като моите...
аа за космите, аз не виждам какво е лошото да имам косми по краката , висок съм много и не са ми мускулести краката и изглежда смешно като са бръснати, с косми има повече обем и изглеждат по-масивни
пък аз по ръцете и гърдите нямам хич, съвсем малки и руси, но и да имах не бих ги махал... просто е нормално да имаш, лъва що не си маха гривата а? иначе за едни други места е препоръчително да няма, и е по-удобно, но пак е по-желание според мен
айде лек ден
xmmm e az da si kaja po temata (az daje mai zabraix temata 6tot dokato pro4eta siki komentari ) na4i ein pat v meseca si xoda na kozmetik za po4istvane na liceto ne 4e ima mnogo za po4ivstvane no vse pak...za kosata poneje e kudrava i q durja g/d kusa i kato sloja gel stava super za tqloto po4nax fitnes i g/d we4e ima rezultati.. aa i da parfiuma iii samo i az da pozdravq avtora bravo na nego dobra tema i dobre narejda xorata