.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Град
    там където мечтите стават реалност

Момичета, до колко сте честни в любовта?

Снощи си пих бирата с една позната,говорихме на тая тема.Тя обича гаджето си,но не му го е казала.В същото време той е много търпелив с нея и много държи на нея,тя обаче се лигави.Всички хубави момичета ли сте лигли?
    Възможно ли е едно момиче да бъде винаги откровено,да е готино и честно или цялата любов са лъжи и заблуда?Замислих се и над моя опит,знам,че съм бил обичан,обаче не си обяснявам лъжите,които провалят всичко.Защо трябва момичетата все да лъжете и да не може да ви се вярва за нищо?Практиката ми показва,че всички лъжат или премълчават важни работи,това ви е в кръвта направо.
    Оставам с усещането ,че всиките момичета имате супер голямо его и самочувствие,злопаментни сте и живеете в свят където вие сте център на света и всичко се върти около вас.А когато загубите нещо,тогава се почват депресите и цивренето,почват се обвиненията и се появява някоя приятелка змия и взема вашата страна,докато не се скарате за следващото момче и не си говорите заради едно момче въпреки,че се познавате от детската градина примерно
    При нас мъжете няма такива работи.Не давам да се занасят с моето момиче,те не го и правят ако ме уважават приятелите,но съм способен да простя дори това на приятел.Мразя лъжите и лицемерието.
    Мразя всеки път мацката да закъснява без причина с по 10мин само защото е момиче И аз като пич си мълча и нищо не и казвам,най-много да се пошегувам небрежно.
    За финал,май ние мъжете обичаме повече,когато обичаме истински а вие жените сте винаги двулични и се съмнявате,все ви трябват още доказателства и обяснения в любов и обичате винаги да ви се угажда.За награда ние мъжете получаваме изневери,лъжи,гадна тъща и приятелки И за миг ако се разсееш някой фешън ти е взел гаджето с невинните си слаби ръчички и крачета и детски поглед със сини лещи или най-добрия ти приятел си е купил мерцедес и за миг момичето осъзнава,че през цялото време повече е обичала него.А ако не се случи един от тия 2-та края,тя ти казва "много те обичам,но нека си останем приятели" или "много те обичам,но си омръзнахме,трябва да се разделим", "ти не ми обръщаш достатъчно внимание,заглеждаш се по други,не мога да бъда с теб повече,ти си сваляч".
    И така стигам до извода,че може би няма смисъл да казвам на момиче,че го обичам,няма смисъл да я обичам,след като рано или късно нейната природа и казва да се обърне срещу мен по една или друга причина.И какво излиза в крайна сметка?1-2-3 години понякога са нищо,защото ТЯ просто решава да те излъже или да се раздели с теб без причина...
    Всички жени ли са такива?Да,не?Защо обаче Нека се аргументираме,не само да си приказваме кръчмарски приказки

п.п.Ето я специалната поръчка на една потребителка от тук за дълга и смислена тема от мене
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Страхотно ! Много добре си го написал и едва се навих да отговоря с нещо, защото по принцип пиша много, но ти каза точно това, което си мисля от много време. Ако се замислиш, някой може да напише нещо подобно и за момчетата, защото хората са различни.. ти може да го мислиш така, но другите момчета не са като тебе.. наистина като друго момче се възхищавам на начина, по който мислиш..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Прав си....повечето ми приятелки са такива.... но тук идва моментът да споменеш,че във всяко нещо...има изключения.Смятам ,че аз съм от тях.
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Страхотно ! Много добре си го написал и едва се навих да отговоря с нещо, защото по принцип пиша много, но ти каза точно това, което си мисля от много време. Ако се замислиш, някой може да напише нещо подобно и за момчетата, защото хората са различни.. ти може да го мислиш така, но другите момчета не са като тебе.. наистина като друго момче се възхищавам на начина, по който мислиш..
    Приятел,виж раздел любов е пълен с разочаровани момчета,момичета не ги харесват не им обръщат внимание,другите преобладаващи теми са "много го обичам,но той си има приятелка" или "той е готин пич,но е тъп и става само за секс".
    ПРави ли ти впечатление,че момчетата(добрите момчета,не боклуците) търсят любов и сигурност и обичат без да изневеряват,а за момичетата целия живот е АВАНТЮРА.Тая една дума казва всичко.
    Аз като мъж ако трябва да се определя аз не съм нито добро момче,нито боклук.Все търся момичето което си струва и все на курви попадам.Толкова много минаха вече реда си,някоя са сладки и добри,други арогантни и нагли,но от всички получавам добрите стари курвенски номера-лъжи,несериозност,изневери ,двуличие и т.н.
    Красивите момичета са много опасни,това съм го разбрал...
    Ама не може ли да е красива,но малко по-сериозна,по лоялна и тактична,да мога да и вярвам поне малко???
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    всяко момиче си е различно-като характер,разбирания...лично аз мисля,че ако момичето те обича няма да те зареже заради някой фешън,или заради приятелят ти с мерцедеса...не всички са еднакви!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Приятел,виж раздел любов е пълен с разочаровани момчета,момичета не ги харесват не им обръщат внимание,другите преобладаващи теми са "много го обичам,но той си има приятелка" или "той е готин пич,но е тъп и става само за секс".
    ПРави ли ти впечатление,че момчетата(добрите момчета,не боклуците) търсят любов и сигурност и обичат без да изневеряват,а за момичетата целия живот е АВАНТЮРА.Тая една дума казва всичко.
    Аз като мъж ако трябва да се определя аз не съм нито добро момче,нито боклук.Все търся момичето което си струва и все на курви попадам.Толкова много минаха вече реда си,някоя са сладки и добри,други арогантни и нагли,но от всички получавам добрите стари курвенски номера-лъжи,несериозност,изневери ,двуличие и т.н.
    Красивите момичета са много опасни,това съм го разбрал...
    Ама не може ли да е красива,но малко по-сериозна,по лоялна и тактична,да мога да и вярвам поне малко???
    Не е така !!!!! Мога да ти кажа ,че имам приятел от година и половина,и не подържам никакви контакти с други момчета...... дори приятели вече нямам (момчета) ,не съм си помисляла и за миг да се разделям с него....или да го лъжа..... казвам му абсолютно всичко.... дори не се притеснявам и по лични неща....женски да му споделям. Разбираш ли???? Но това е 1 вото момче което ме е предразположило да се държа така и да давам всичко за него на 100% . А защо не е било така с предишни момчета? -Защото не са били истински....не са ми давали това от което има нужда.Всичко опира до конкретните хора. Не може да изкарваш всички момичета кучки!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Така не може да слагате всички момичета под един общ кантар, защото аз мога примерно да кажа същото и за вас момчетата , че сте примерно двулични и повечето от вас не зачитат една дълга връзка и когато срещнат някое момиче просто така решават да се впуснат в авантюра, захвърляйки на вятъра всичко,което са имали дотук с човека до себе си.
    Но няма да кажа че всички момчета са еднакви, защото знам че не е така, затова не го и твърдя. Така че и вие не го правете. Това че сте срещали само такива момичета досега в живота си не означава че всички са такива.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Vamp падам ти на колене брат по-умно нещо в тоя форум не бях чел досега..!

Glory,Glory Manchester United!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    tva e nai-smislenata tema v tozi razdel,momi4e sum i tova e taka,kakto si go napisal,nqma da kazvam ili da se opravdavam,4e ne sum takava,za6oto rano ili kusno vsi4ko tova 6e stane
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Хах ... вечният спор между мъжете и жените.
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Да наистина повечето момичета тъпчат добрите момчета,аз лично винаги съм била откровена в чувствата си,чесно казано тфа с закъснението,винаги той закъснява хД,не че има голямо значение,не мисля че живота на всички момичета е авантюра,но на повечето да

Град
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    tva e nai-smislenata tema v tozi razdel,momi4e sum i tova e taka,kakto si go napisal,nqma da kazvam ili da se opravdavam,4e ne sum takava,za6oto rano ili kusno vsi4ko tova 6e stane
    Честно казано очаквах да бъде написано точно това...И по-добре,така поне знам,че съм прав,няма да се лъжа и няма да се обвинявам за някои от грешките си.Извода от всичко това е,че има чиста любов,но тя е до време и после остават само хубавите спомени.Мислиш ли че съм прав?

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Честно казано очаквах да бъде написано точно това...И по-добре,така поне знам,че съм прав,няма да се лъжа и няма да се обвинявам за някои от грешките си.Извода от всичко това е,че има чиста любов,но тя е до време и после остават само хубавите спомени.Мислиш ли че съм прав?
    Хаха за жалост си напълно прав

Град
    Пловдив
    аз само още не мога да проумея защо мъжете все още правят някакви опити да разберат жените пък и обратното... безсмислено е според мен

Интересна тема си надигнал наистина. Лично аз не съм лигла, но до колко съм хубава си е субективна преценка на човека. Мразя лигавостта честно казано. Много рядко ставам такава и за кратък период от време. Попринцип като харесвам някого и започвам малко да се лигавя, но един пич много ме беше нахранил за това, евала му казвам и в интерес на истината с него спрях да се лигавя след тази случка.
    Възмножно ли е едно момиче винаги да е откровено? Не мисля. Ако има някой, който да ме оборва по тази точка, добре е дошъл. Понякога има както ги наричаш "важни работи", с които искам да се оправя сама без да безпокоя с тях човека до мен. Лично аз, не знам за другите. Но когато обичам някого се старая да съм откровена и винаги съм 100% вярна. Това за приятелките не важи за мен. Поставям приятелството над любовта и за мен то е по-важно. Никога, ама никога няма да заеаба приятелка заради някакъв измислен там, по който съм хлътнала. Друг е въпроса, че много момичета го правят и това на мен ми е супер тъпо.
    За срещи не закъснявам повече от 2-3 минути, ако изобщо закъснея. МРАЗЯ да закъснявам, дръжа на точността. Ако закъснея повече, мисля, че е нужно да обясня защо.
    "Гадна тъща и приятелки" - кажи ми, че се шегуваш - гадната тъща е майката на жена ти, без нея нямало да я има ... майката е нещо много важно. А приятелките - вероятно на вас, мъжете не ви е много приятно да слушате женски разговори, но .... но ... трудно е за обяснение
    А за раздялата. Искаш откровеност, bene, някой като ти омръзне, колкото и да искаш да не го нараниш, не мшжеш да продължаваш да бъдеш с него, защото не е същото, дори да се жертваш, не можеш да похранваш дълго илюзията за истинска връзка, затова го заебаваш и измисляш някакво оправдание. С приятелки сме си говорили по темата и да, в това отношение жените са истински гадини, но какво да се прави, дори и най-добрата и примерна жена не може да тръгне срещу природата си.
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от disaster92
    аз само още не мога да проумея защо мъжете все още правят някакви опити да разберат жените пък и обратното... безсмислено е според мен
    Не е, живеем на една планета все пак, ако се разбираме би било чудесно, хахаха. Няма лошо да пробваш и да се бориш
    Memento moriendum esse!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Четох и мислих по въпроса... Прав си, донякъде описваш моите постъпки... И аз не мога да си обясня какво точно ставаше... Ушким бях свикнала с това, че е ревнив, че на всеки 10мин ми звъни да пита къде съм и с кой съм и ако случайно чуе нечий мъжки глас около мен, започва да вика, да вдига спорове, било то просто случайно минаващ или някой мой приятел или познат... Но в един момент просто ми втръсна, и дали го обичах или не, не мога да кажа, щото и самата аз не знам, но прекратих всичко... Така веднъж... Втори път след време пак пробвахме и пак се стигна до същото положение... Липсата на доверие може би, постоянното присъствие, това че всеки път е съгласен с мен, прави каквото и аз правя... Започна да слуша моята музика, интересувашеше от същия спорт, от който и аз, да употребява моите лафове, моят начин на говорене... И то само за да имаме тема за разговор и за да може да ми е интересен... И някъде там осъзнах, че тва не е момчето, което си харесвах, заради неговия характер и неговите разбирания, а някакво, така да го нарека, "мое копие"...
    Това беше проблема при мен... За другите не мога да кажа... Сега вече мина много време, промених се и съм с друго момче... Вече почти месец е на море, чуваме се всеки ден, няма такова постоянно присъствие, когато не е съгласен с мен, си отстоява позицията, той си слуша транс, аз метал и поп, от време на време менкаме парчета, караме се доста често, но пък и се шегуваме нонстоп, смеем се... Че е ревнив, такъв е, ама иначе е супер... И нямам и ни най-малкото намерение да го зарязвам, освен ако той не поиска... И мисля, че има смисъл да ме обича...
    The reasons of love... <3

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Интересна тема си надигнал наистина. Лично аз не съм лигла, но до колко съм хубава си е субективна преценка на човека. Мразя лигавостта честно казано. Много рядко ставам такава и за кратък период от време. Попринцип като харесвам някого и започвам малко да се лигавя, но един пич много ме беше нахранил за това, евала му казвам и в интерес на истината с него спрях да се лигавя след тази случка.
    Възмножно ли е едно момиче винаги да е откровено? Не мисля. Ако има някой, който да ме оборва по тази точка, добре е дошъл. Понякога има както ги наричаш "важни работи", с които искам да се оправя сама без да безпокоя с тях човека до мен. Лично аз, не знам за другите. Но когато обичам някого се старая да съм откровена и винаги съм 100% вярна. Това за приятелките не важи за мен. Поставям приятелството над любовта и за мен то е по-важно. Никога, ама никога няма да заеаба приятелка заради някакъв измислен там, по който съм хлътнала. Друг е въпроса, че много момичета го правят и това на мен ми е супер тъпо.
    За срещи не закъснявам повече от 2-3 минути, ако изобщо закъснея. МРАЗЯ да закъснявам, дръжа на точността. Ако закъснея повече, мисля, че е нужно да обясня защо.
    "Гадна тъща и приятелки" - кажи ми, че се шегуваш - гадната тъща е майката на жена ти, без нея нямало да я има ... майката е нещо много важно. А приятелките - вероятно на вас, мъжете не ви е много приятно да слушате женски разговори, но .... но ... трудно е за обяснение
    А за раздялата. Искаш откровеност, bene, някой като ти омръзне, колкото и да искаш да не го нараниш, не мшжеш да продължаваш да бъдеш с него, защото не е същото, дори да се жертваш, не можеш да похранваш дълго илюзията за истинска връзка, затова го заебаваш и измисляш някакво оправдание. С приятелки сме си говорили по темата и да, в това отношение жените са истински гадини, но какво да се прави, дори и най-добрата и примерна жена не може да тръгне срещу природата си.
    Много съм съгласен с последните неща,точно затова не чакам да ме зарежат,а ги зарязвам аз и те после съжаляват.Така ми е по-готино и така знам,че последната дума е била моята,а те ми тичат след гъза.Харесва ми това,признавам.Приятелките ,женското приятелство не ми го хвали.На мен ми е отвратително честно казано,защото е много лигаво и т.н.И се обединявате против гаджето на някоя и това ви прави приятелки,да й казвате тя как да си живее живота и да й се мешите
    Това не е приятелство според мен Исках да си изясна някои неща с тази тема,защото когато се занимавам с някое момиче и почнат да се повтарят номерцата и аз й бия шута преди тя да е осъзнала,че тя иска да го бие на мен,не искам да се чувствам виновен и да си мисля,че съм прецакал всичко

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    А за закъсняването за срещи... Че аз, когато имам среща с майка ми закъснявам, с братовчед ми също... Че аз за училище постоянно закъснявам... Такава съм си, не го правя нарочно, просто съм си такъв туткав човек, не умея да преценявам правилно времето, което имам, за да се приготвя... Не че не се старая, но не винаги се получава... Ни най-малко го правя, за да се правя на важна или щот съм момиче... Ако той не харесва това в мен, значи просто не може да ме приеме такава, каквато съм, т.е. не сме един за друг просто...
    The reasons of love... <3

Голям фен
    prav si za neshtata koito si napisal i si gi napisal po mnogo hubav nachin.no nali znaesh che za vsqko neshto si ima izklucheniq
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    Добрич :o)
    Ние сме били лигли?Ха!А защо поне едно 80% от момчетата мислят със онази си работа,а не с мозъка?

Знаем вие винаги сте невинни и наранени обаче накрая момчето е преебано ,right?

Glory,Glory Manchester United!!!

Много интересни разсъждения ,браво
    С една малка подробност - това го има при жените и при мъжете...
    Напълно съм съгласна с ThunderGoddess,наистина за да се отпуснеш и да покажеш чувствата си трябва човека срещу теб...да те предразположи...Защото както ние жените,така и вие мъжете - имаме една защитна реякция "съмнение" ,понякога ни пречи много,понякога ни помага...Но след хилядите разочарования,лъжи и изневери - както ти самият казваш,се пазиш от всички,докато не се намери един ден някой,който да ти възвърне доверието и вярата в любовта
    yuyuto ,тя също е много права...Някои мъже,когато хлътнат с извинение се превръщат в п...и,и неможеш да разбереш кой е мъжа във връзката!Е това неможе да се издържи вечно,всяка една жена има нужда от силен партньор до себе си,който да я закриля и пази...Ревността също може да изкорени и най-голямата любов...,независимо от коя страна идва женска или мъжка...Ревността е болест,не е доказателство за любов,това си е чувство за собственост...Неможе да ограничиш човека до себе си,само и единствено със себе си...всеки човек се нуждае от пространство и личен живот...,не е нужно това задължително да е свързано с лъжи,двуличие и изневери,ако си имате доверие и връзката ви е истинска,това няма да се случи...,но личното пространство си е лично пространство и всеки си има нужа от него...
    Помисли и ми кажи,ако ти имаш половинка до себе си,която постоянно ти говори - колко много те обича,как ти си всичко за нея,как иска постоянно и навсякъде да е с теб...,сърди се когато дори поздравяваш друга...е няма ли да ти стане тягостно от тази любов....та това си е обсебване!
    И още нещо,това за красивите жени...красотата се приема по различен начин от всеки...Някоя мадама за теб е божествена,за друг е просто симпатична,за трети е е...и крокодила или просто индивид от женски род Има и сериозни,има и несериозни,има и лигли - зависи на каква ще попаднеш и как ще я предразположиш...,а ако успееш можеш дори и да я превъзпиташ :P

Мега фен Аватара на babity
    Ако днес напишеш още нещо смислено ще ти предложа брак, кълна се!

Сега... извън моето поведение и моя личен опит с мъка на сърцето ще споделя, че 90% от приятелките ми постъпват точно така, както ти спомена. Точно най - добрата ми приятелка правеше такива страшни номера на гаджето си, че чак жал ми ставаше за него. И още ми е жал, защото веднъж като е позволил пак ще му се правят номера. Аз отдавам всичко това на следното: повечето момичета израстват с мисълта за голямата любов, че ще дойде принца с белия кон, всичко ще е съвършено и ще има "дей ливд хепили евър афтър". Обаче... един ден им се появяват цици, стават големи, прически, дрешки, гомна... появяват се повече момчета, самочувствието се вдига и забравят за "eдинствения". Казват си: "да пробвам с този, да го разиграя онзи, все пак аз съм велика и дори един да ме изостави, то има и други, които да запълнят липсата му". (не говоря за всички, а за масата) Ето пример: най - добрата ми приятелка. Като се запознахме тя си беше невзрачно момиче, да я забелязваха един - двама, смея да кажа, че беше земно момиче, с ценности. Хареса си едно момче и тръгна с него. Всичко беше страхотно. Много от момичетата можем само да мечтаем за такова момче. Гледаше я в очите и правеше всичко, за каквото го помолят. Но... мина време, появиха се и други момчета. Стана желана и го усещаше. Заряза приятеля си, заряза мен. След време беше отблъсната и се върна при приятеля си, но при следващият "прилив" на обожатели не почувства нужда да го остави. Тя вече знаеше, че може да прави каквото си поиска и да и бъде простено след това. От месец насам вече нямам никакво отношение към нея и честно казано не искам да има. Възгордя се прекалено много. Та... смятам, че именно това е поводът повечето момичета да се лигавят: наличието на много "резерви" и готовността на гаджето да бъде толерантен и да прощава. За себе си... дори когато съм имала избор не мисля, че съм си позволявала да съм високомерна или да си играя с някого. Стремяла съм се да съм максимално честна с момчето отсреща. Не виждам смисъл да размотавам някого когото не обичам. Но... от друга страна същото, което написах за приятелката ми... едно такова непостоянство е много характерно и за голяма част от момчетата. Смятам, че в повечето случаи това се израства.

п.п. идеята на поста ми беше, че въпреки масата лигли все още има шепа хора, които си заслужават усилията и ще оправдаят очакванията ти!

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Знаем вие винаги сте невинни и наранени обаче накрая момчето е преебано ,right?
    Това с нараняването и тем подобни са филми;] Искам да кажа,че вината не е само в нас,нали така!?!И все пак след тези 'горчиви сълзи',болката,опитите за 'самоубийство' с цел привличане на внимание,един ден всеки един от двамата намира нова половинка и грам спомен няма от минали събития

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си