.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Права си...

Glory,Glory Manchester United!!!

ле-ле,пич,в десетина реда описа повечето ми познати
    лично за мен се отнася само частта със закъсняването Осъзнала съм,че приятелят ми е най-важното нещо за мен и се старая да не го лъжа,въпреки че той много,много не ми вярва Е да премълчавам,когато съм зле или ми се е случило нещо лошо,защото не искам да се притеснява

Tова е главния проблем,ВИЕ женските неможете да схаванете че ние ви обичаме и се тревожим още повече като мълчите и не казвате какво ви е ,вместо да кажете и да ви помоглем вие само мълчите като се заблуждавате че ни лъжете..

Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Tова е главния проблем,ВИЕ женските неможете да схаванете че ние ви обичаме и се тревожим още повече като мълчите и не казвате какво ви е ,вместо да кажете и да ви помоглем вие само мълчите като се заблуждавате че ни лъжете..
    точно в моя случей той не може да ми помогне,ако можеше първо щях да се обърна към него както винаги

Не ме разбра имам впредвид попринцип че момичетата правите така и мойта приятелка ги прави същитете номера виждам че има нещо и вместо да ми каже си мълчи а като я питам обикновенното женско "Няма нищо,спокойно"

Град
    Добрич :o)
    Не ме разбра имам впредвид попринцип че момичетата правите така и мойта приятелка ги прави същитете номера виждам че има нещо и вместо да ми каже си мълчи а като я питам обикновеНото женско "Няма нищо,спокойно"
    Е,може пък не иска да ти каже Или да си мисли,че няма да я разбереш?

Не бе нейска да ме занимава тя сама ше се оправи

Град
    Добрич :o)
    Тогава къде ви е проблема нз

Мммм съвсем се оплетохме карай ...

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    точно в моя случей той не може да ми помогне,ако можеше първо щях да се обърна към него както винаги
    Точно така е.Аз съм човек,който много добре преценява другите хора.Перфектно знам,дали някой може да ми помогне с дадено нещо,или ,така да се каже,нищо не разбира.Лошото е ,че аз познавам и себе си.Приемам съветите на хората,повече от очтивост и уважение и рядко се вслушвам в каквото и да било.Ако е нещо наистина важно и пряко го засяга,разбира се,че ще му кажа.Знам,че е загрижен,обаче не е нужно да ми се прави на доктор Дулитъл за 1 секунда в която аз съм си мислела за нещо.Има неща,които кзваш наприятелките си и такива които казваш на гаджето си.
    Не,не може цялата любов да е лъжи и заблуда.Ако беше така,хората отдавна щяха да са спрели да я търсят.Жените най-често лъжат,за да премахнат вниманието от себе си.
    За другото...Аз имам малко приятелки,и за това си има причина.След определен период от време и развой на много събития,човек в край на сметка осъзнава кои са му истински приятели.С моите например абсолютно никога не сме се карали за момче.Винаги са удобрявали момчетата ,с които излизам,но да тръгне да ми го краде-абсурд.Може да звучи наивно,но аз не вярвам никоя от тях да се опита да ми го причини.
    Че закъснявам е вярно .Само че аз обикновено закъснявам защото не съм намерила общ език с косата си(често се случва),или съм се моткала прекалено много докато се обличам.Можеби проблемът идва оттам,че не мога да се организирам.Винаги правя нещата в последната секунда.Но това са си мои недостатъци,за тях никоя приятелка не е виновна-напротив.Те даже понякога ме ръчкат да тръгвам по-бързо ,че да не закъснея.
    Оо,да...това за угаждането и то е вярно.Вниманието никога не е в повече. Често и това губи своя чар и имам нужда някой да ме обуздае,но когато той не усети момента става лошо,щото му писва и се ядосва...Един от недостатъците да ходиш с мен...настроенията трябва да се усещат.Пожелавам при никоя друга да не е така.Само той си знае как издържа.
    За фешъните няма да коментирам толкова.Не ми допадат.От коли нищо не разбирам,стига само да е нещо по-добро от гадния трамвай.Пък и не бих възразила и пеша да ходя.Това за най-добрия приятел...ами малко вероятно е.Случи ми се и на мен веднъж и знам какво е...Не бих го причинила на човек,когото обичам.
    Рано или късно на всяка връзка и идва краят.По какъв начин-всеки избира сам.Оставаме само с надеждата,този край да не дойде скоро.Не е нужно да признаваш на някого колко си влюбен в него,ако той сам може да го усети.Обикновено има баланс,тези който не могат да го кажат,го показват и обратното.Не е нужно да лъжеш някого,че го обичаш.Когато някой те обича си личи кога е искрен и кога не.Същото е и с разделите.Всеки може сам за себе си да разбере кога е настъпил краят на една приказка.Никъде не е казано ,че тя трябвада завършва с "Те живели дълго и щастливо"...
    ПП:vamp,God bless you,my friend.

..............

az dokato go pro4eta 6te ostareq...

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Ами аз съм обичала веднъж .... Казах му го . Не го лъжех , защото нямаше причина да го правя... Бях му вярна , защото го обичах, и не можех да погледна друг.... Ревнувах го ,но го прикривах (Това беше огромна грешка от моя страна....фатална при това) е казвала съм му , но не винаги .... Просто го обичах и вярвах , че и при него е така.... Ммм.... Аз по принцип не съм от много лигавещите се и никога не бяхме имали проблеми с тфа..... Незнам.... Ама ти спомена яките или сладки момичета.... Ми прецени дали съм ...

Ами мисля че това което важи за масата момичета важи и за масата момчета!ЧЖ крайна смета и жените и мъжете са човешки същества и правят грешки!Само че трябжа да се научим да си прощаваме и най-вече да не поставяме всички под един общ знаменател!Това което го има едно момиче може никое друго да го няма а говоря и за качества и за недостатъци!Да,може Вики(примерно) да ти е изневерила,ама това значи ли че и Петя,Ася,Валя и Роси ще са по-същия начин?Замислио се все пак над думите ми защото има неща за които момчетата обвиняват момичетата обаче наистина ли вярваш че няма неща за които момичетата да обвиняват момчетата?

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Не знам защо,но след всичко,което прочетох,изведнъж се сетих за една много популярна мисъл:"Всички жени са курви,освен майка ми.Но нека не забравяме,че тя също е жена." Странно защо ли съм останала с убеждението,че всички момчета си мислят това за нас?Ех,явно не е така и не на всички момчета им харесва да сме такива,но за съжаление по-голямата част от нежния пол,изобщо не показват,че са жени и че умеят да са нежни и честни,а вместо това са избрали...хм,как да се изразя...този начин на живот.За Бога,защо момчетата са останали с убеждението,че всички момичета са такива? Еее,ако все пак не го знаете,то вече трябва да ви е станало ясно,защото тук прочетох мнения на свестни момичета.
    До колкото разбрах,автора иска да изкажем мнение и да се анализираме,тоест,защо мислим така и най-вече да отговорим на толкова задавания напоследък въпрос :"Всички момичета ли сте нечестни,злопаметни и повърхностни?" Всъщност,не. Вярно,има малко ексепляри с исканото поведение и за жалост изчезват.Но съм останала с впечатлението,че вие,въпросните господа,искате да се държим точно така и ми се струва,че колкото по-разхайтено и невъзпитано е момичето,толкова повече ви харесва.Разбира се,както вече казах,не говоря за всички,но в интерес на истината бях започнала да си мисля,че няма вече такива момчета,които да търсят добри,честни и разумни момичета.
    Дали аз самата съм умна,ще кажете вие,защото мразя да се самоотценявам.Прочетох и за закъсненията...Ами всъщност,мразя да закъснявам и по-точно,подранявам.Дали съм честна?Да,независимо дали ми харесва или не,дали ще ме заболи от това,което ще кажа,за мен е по-важно всичко да се разкрие,отколкото да стои там някъде,забутано в някой потаен ъгъл на душата ми и да ме измъчва.Дали бих изневерила?Не,абсолютно,ок нчателно,твърдо не.Бих простила изневяра и дори бих приела извинение и предложение да се продължи напред,но мразя да ме лъжат и да крият нещо,което би трябвало да знам.Имаше също нещо и за лигавеното...Всъщност,не искам и не си позволявам такова нещо,защото ако искаш хората да те възприемат насериозно,не бива да се лигавиш или ако все пак го правиш,прави го в нормите.
    Мисля,че това беше повече от изчерпателен отговор и се извинявам на тези,които съм засегнала (ако има такива).

Град
    Пловдив
    1.nikoga ne bih izneverila na mom4eto si....
    2.ni6to ne kriq ot nego..ako napravq ne6to koeto e neredno 6te mu kaja...dori ako e nai loshoto zashtoto nemoga da kriq ni6to ot nego..imam prekaleno golqma savest
    3.ne vsi4ki momicheta sa takiva
    4.mrazq da zakasnqvam..mrazq i da 4akam..koeto se slu4va 4esto..no az vinagi sam to4na..dori podranqvam
    5.naistina trudno se namira momiche koeto da ne licemernichi..ne samo kato gadje..no i priqtelka... za tfa sega nqmam priqtelki..a samo poznati
    6.i zashto podqvolite da ne kazvash na momicheto si 4e q obichash...tova vi splutqva....i men me kara da se 4uvstvam dobre..ti si preceni dali si zaslujava da i kajesh tiq dve dumi4ki
    7.i ne samo jenite sa vinovni...ima mnogo maje koito znam kfi gi varshat..moga da dam i primer... jenen maj koito raboti po 7 dena v sedmicata ojenen na vazrast...kam 40 si praska parite po prostitutki postoqnno laje jena si...i tfa ne e edin ekzemplqr a sa mnogo....
    8.kogato edin 4ovek ne mi haresva..imam predvit haraktera mu..prosto ne si ob6tuvam s nego.. neiskam da sam licemerka
    QVNO IMA IZKLIU4ENIQ

ли4но аз винаги съм 4есна в любовата(не си признавам 4увствата преди той да го е направил само) и тия работи дет най добрия ти пр си купил мерцедес и аз изведнъж да се окажа влюбена в него...тва няма как да стане.изобщо...мн ме хваща яд когато мом4етата по4нете да ги приказвате такива-ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИ4КИ МОМИ4ЕТА.просто не си попаднал на подходящата
    I can't stop myself from loving you <3

Аз съм честна и искрена
    Зако ли си признавам

Дааа, разбира се, че всички в този форум са перфектни, честни, умни, красиви, не изневеряват, казват си всичко, не лъжат, мразят лицемерието и т.н.

Подобни теми губят смисъла си, защото вътре има единствено постове на "перфектни" хора. Всеки започва да се 'четка', оправдава и какво ли още не. В един момент става смешно.

Град
    Targovishte
    nemislq che vsi4ki momi4eta sa ligli nemislq che az s1m takava a i pokrai men ima mn momi4eta koito ne sa ligli kogato se vlubq az se otdavam napylno na choveka kogoto obicham i mu kazvam redovno che go obicham a i go pokazvam kakto smqtam 4e ima i mn drugi takiva momicheta a vie momchetata si mislite che nqma takiva poneje sa malko i na vsqka vtora krachka sreshtate po nqkoe typo kurve...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    там където мечтите стават реалност
    Значи,много важно е,освен момичето да е честно и точно,да е и красиво.Сега мисля,че е ясно,че няма да тръгна с някой крокодил или гюлехвъргач.Нищо против,но за всеки влак си има пътници!

Тези които се правят на свестни,ами какво да ви кажа,всички грешим.И аз съм лъгал и изневерявал.Дадох си сметка защо го правя,звучи тъпо и детско,но си връщах за стари работи и защото ми се даваше повод с разни сценки и лиготии.Тогава се радвах да показвам,че аз съм шефа а не мъжка-п*тка.Тя обаче почваше да тича все повече след мен.
    Тъпо е така,просто можеше да се разберем като големи хора.
    Бих се кефил да ме ревнуват,ревноста е готино нещо и показва,че на другия му пука за теб и те иска само за него.Не говорим обаче за маниаци.Вариант обаче моето момиче да излизе с приятел,приятела да я прегръща и целува "като приятел",да си пускат ръце и езици и кой знае още какво да правят при мен няма да мине.
    Да си има приятели колкото иска,да си има приятелки,ама с момчета да ми излиза с много и различни и всичките да са приятели,няма да стане!

Нямало к*рви и не всички били такива,стига глупости бе!Живял съм и в София и в Пловдив,бил съм във Варна и в други по-големи градове.За селата няма да говоря.90% от жените в наште време,и 95% от хубавите искат само пари,останалите 5% които са хубави или са задръстени или още не са се научили така си мисля...Останаха ли проценти за любов?Май не...

Само любов без пари и готино тяло не съществува,май така се получи накрая?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Напоследък оставам с впечатлението, че любовта е за бедните и грозните. Защото не съм виждала красиво момиче с грозно и бедно момче, както не съм виждала и сладур с да ходи с "крокодил". Въпрос на приоритети е. Ако можеш да прежалиш външността щеси хванеш грозна и ще ти върви по акъла и ще е лоялна като за трима. Ако ли не, ще се хванеш с някоя сладурана и ще направиш компромис с лоялността. Не исках да съм скептична, ама розовите ми очила се повредиха!

Приятелките,женското приятелство не ми го хвали.На мен ми е отвратително честно казано,защото е много лигаво и т.н.И се обединявате против гаджето на някоя и това ви прави приятелки,да й казвате тя как да си живее живота и да й се мешите
    Това не е приятелство според мен Исках да си изясна някои неща с тази тема,защото когато се занимавам с някое момиче и почнат да се повтарят номерцата и аз й бия шута преди тя да е осъзнала,че тя иска да го бие на мен,не искам да се чувствам виновен и да си мисля,че съм прецакал всичко
    При много момичета е така, брато, но лично аз много си избирам приятелите и такива лигли не търпя. Моите приятелки не се обединяват против ничие гадже Даваме си съвети, апък ако искат да слушат - ако не - си поемат последствията. Аз на хората за техния живот не се налагам. Искам да кажа, че наистина може да има женско приятелство, както може да има и приятелство между мъжете. Иначе щом си си решил първи да биеш шута, не те обвинявам, всеки си намира стратегия за оцеляване

Попрегледах мненията, че след малко трябва да ходя - споменахте за ревността. Според мен тя е нещо, което винаги го има, когато обичате някого, но трябва да се владее до разумна степен.
    Другото интересно, което чух, че любовта я няма без пари и готино тяло. Донякъде така се получава. Проблема идва от факта, че всички сякаш бързат за някъде ... бързат да си хванат гадже, да си намерят партньор и т.н и сякаш дори не си дават достатъчно време да го опознаят. Някоя жена няма да се двуоми особено, ако трябва да избира между някой богат красавец и някой беден селяндур с бирено коремче, хехе. Затова и има толкова много разводи или най-малкото - нещастен брак - щото хората бързат да се оженят, ама и те не знаят за к'во. Затова по-грозните и по-бедните остават на заден план - никой не си е направил труда да ги опознае...
    Memento moriendum esse!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Напоследък оставам с впечатлението, че любовта е за бедните и грозните. Защото не съм виждала красиво момиче с грозно и бедно момче, както не съм виждала и сладур с да ходи с "крокодил". Въпрос на приоритети е. Ако можеш да прежалиш външността щеси хванеш грозна и ще ти върви по акъла и ще е лоялна като за трима. Ако ли не, ще се хванеш с някоя сладурана и ще направиш компромис с лоялността. Не исках да съм скептична, ама розовите ми очила се повредиха!
    Почваш да ми допадаш,звучиш ми като лошо момиче,което знае какво иска Май ще се замисля за предложението за брак
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    В бъдещето.

Re: Момичета, до колко сте честни в любовта?

Снощи си пих бирата с една позната,говорихме на тая тема.Тя обича гаджето си,но не му го е казала.В същото време той е много търпелив с нея и много държи на нея,тя обаче се лигави.Всички хубави момичета ли сте лигли?
    Възможно ли е едно момиче да бъде винаги откровено,да е готино и честно или цялата любов са лъжи и заблуда?Замислих се и над моя опит,знам,че съм бил обичан,обаче не си обяснявам лъжите,които провалят всичко.Защо трябва момичетата все да лъжете и да не може да ви се вярва за нищо?Практиката ми показва,че всички лъжат или премълчават важни работи,това ви е в кръвта направо.
    Оставам с усещането ,че всиките момичета имате супер голямо его и самочувствие,злопаментни сте и живеете в свят където вие сте център на света и всичко се върти около вас.А когато загубите нещо,тогава се почват депресите и цивренето,почват се обвиненията и се появява някоя приятелка змия и взема вашата страна,докато не се скарате за следващото момче и не си говорите заради едно момче въпреки,че се познавате от детската градина примерно
    При нас мъжете няма такива работи.Не давам да се занасят с моето момиче,те не го и правят ако ме уважават приятелите,но съм способен да простя дори това на приятел.Мразя лъжите и лицемерието.
    Мразя всеки път мацката да закъснява без причина с по 10мин само защото е момиче И аз като пич си мълча и нищо не и казвам,най-много да се пошегувам небрежно.
    За финал,май ние мъжете обичаме повече,когато обичаме истински а вие жените сте винаги двулични и се съмнявате,все ви трябват още доказателства и обяснения в любов и обичате винаги да ви се угажда.За награда ние мъжете получаваме изневери,лъжи,гадна тъща и приятелки И за миг ако се разсееш някой фешън ти е взел гаджето с невинните си слаби ръчички и крачета и детски поглед със сини лещи или най-добрия ти приятел си е купил мерцедес и за миг момичето осъзнава,че през цялото време повече е обичала него.А ако не се случи един от тия 2-та края,тя ти казва "много те обичам,но нека си останем приятели" или "много те обичам,но си омръзнахме,трябва да се разделим", "ти не ми обръщаш достатъчно внимание,заглеждаш се по други,не мога да бъда с теб повече,ти си сваляч".
    И така стигам до извода,че може би няма смисъл да казвам на момиче,че го обичам,няма смисъл да я обичам,след като рано или късно нейната природа и казва да се обърне срещу мен по една или друга причина.И какво излиза в крайна сметка?1-2-3 години понякога са нищо,защото ТЯ просто решава да те излъже или да се раздели с теб без причина...
    Всички жени ли са такива?Да,не?Защо обаче Нека се аргументираме,не само да си приказваме кръчмарски приказки

п.п.Ето я специалната поръчка на една потребителка от тук за дълга и смислена тема от мене

Мога да ти кажа че има всичко на този свят, само трябва да знаеш какво точно искаш и да се бориш за него и никога да не се предаваш..
    I LVE 69. I LVE

Супер фен
    Изчетох последните няколко поста...
    С право се говори така за жените... просто стадото е такова и си е просено да бъдат наричани ''курви'' и т.н. ...
    Ама честно казано... изообщо нямам намерение да тръгна да се обяснявам или да защитавам женската част... ама хиччч даже няма да се напрягам да мисляя по тия въпроси... Аз просто все така ще си знам за себе си,че не съм и няма да бъда такава... колкото повече гледам какво е около мен и как се държат повечето момичета/жени... толкова повече се отвращавам и не желая да съм такава... пък който трябва ще ме оцени и ще види сам каква съм и дали пък няма момичета,които са честни в любовта (Е..то този човек вече го е видял това де... )
    А и знам,че още има,макар и една шепа хора,за които има по-важни неща от парите,колите... и т.н.
    Просто другите могат да си трошат главите..и все така да се чудят какво не е наред,след като имат толкова паричкиии..дрешккиии...и всичко им е осигурено(дали от Тати..или от някой батко)...ама НА.. за такива хора,колко и да са красиви и богати,любов няма да има!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си