.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Абе не е важно човек дали е момче или момиче,за да прецака човека който го обича.Това е до човек.И от двете страни има кретени които не зачитат чувствата.Не водя статистика кой повече прецаква,момичетата или момчетата,но и от двете страни има страдащи.Лошото е,че има хора(да не кажа момичета,че имам наблюдения върху тази част от човечеството) които си играят с чувствата на другият,лъжат го и,че те го обичат с цел да им се обръща внимание,да им се ходи по свирката,а когато им омръзне ще кажат:И аз те обичам,но нека останем само приятели или няква друга прословута фраза.Колкото повече пораствам толкова повече ми се струва,че споделената любов е нещо което се среща супер рядко,ама май верно е така.За това момиченца,момченца изяснете си каквото искате,а не размотавайте гаджето когато виждате,че ви обича.
    Мога да напиша цял роман по тази тема,но ще е излишно.

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Изчетох последните няколко поста...
    С право се говори така за жените... просто стадото е такова и си е просено да бъдат наричани ''курви'' и т.н. ...
    Ама честно казано... изообщо нямам намерение да тръгна да се обяснявам или да защитавам женската част... ама хиччч даже няма да се напрягам да мисляя по тия въпроси... Аз просто все така ще си знам за себе си,че не съм и няма да бъда такава... колкото повече гледам какво е около мен и как се държат повечето момичета/жени... толкова повече се отвращавам и не желая да съм такава... пък който трябва ще ме оцени и ще види сам каква съм и дали пък няма момичета,които са честни в любовта (Е..то този човек вече го е видял това де... )
    А и знам,че още има,макар и една шепа хора,за които има по-важни неща от парите,колите... и т.н.
    Просто другите могат да си трошат главите..и все така да се чудят какво не е наред,след като имат толкова паричкиии..дрешккиии...и всичко им е осигурено(дали от Тати..или от някой батко)...ама НА.. за такива хора,колко и да са красиви и богати,любов няма да има!
    Това истина ли е,или си сценарист на романтичен филм.Хубав пост,дано има повече хора които действат и мислят по този начин.Дано когато порастнеш не си смениш начина на мислене и не те смели машината наречена човекът егоист.

е и аз на приятеля си не му казвах че го обичам когато започнах да го чувствам наистина ... просто не го казвах .. то си се виждаше и на 2ма ни в погледа в държанието в това че се търсехме постоянно ... и мисля че беше и излишно .. относно закъсняването по 10 минути днес ми се наложи 45 да чакам моя капризко да доиде.. 45 минути!! и вие ги правите тези номерра .. и п.п не слагаи всички момичета под общ знаменател ! :р

Град
    навсякъде и никъде

vamp

Абе ... при всеки е различно ... Не всички момичета са лигли, както и не всички момчета си задават въпроси като твоите. Зависи от човека. Ако твоето момиче те зареже заради някой фешън с кола и оскубани косми по тялото ... ами иди в църква и запали свещичка за свое здраве, че си се отървал от подобно чудо Ако аз изпитвам нещо към някой, повярвай ми - никой не може да го промени това. Знам ли, че искам да съм с някой, значи съм с него, няма две мнения по въпроса. Ако обаче момичето не знае какво точно иска, както е в повечето случаи, тогава става страшно ...
    "Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"

Бира, секс и хеви метъл ...

pove4eto momi4e sa takiva...intrigantki...broikadjiiki....no puk i mom4eta na mqsto ne ostanaha...edinstveno i samo v glavata im e dumi4kata"Sex"....sveti kato predupreditelna lampi4ka po 100 puti na den...kakto i da e...prav si za momi4etata...pove4eto sa takiva,no ne vsi4ki!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Re: Момичета, до колко сте честни в любовта?

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Снощи си пих бирата с една позната,говорихме на тая тема.Тя обича гаджето си,но не му го е казала.В същото време той е много търпелив с нея и много държи на нея,тя обаче се лигави.Всички хубави момичета ли сте лигли?
    Възможно ли е едно момиче да бъде винаги откровено,да е готино и честно или цялата любов са лъжи и заблуда?Замислих се и над моя опит,знам,че съм бил обичан,обаче не си обяснявам лъжите,които провалят всичко.Защо трябва момичетата все да лъжете и да не може да ви се вярва за нищо?Практиката ми показва,че всички лъжат или премълчават важни работи,това ви е в кръвта направо.
    Оставам с усещането ,че всиките момичета имате супер голямо его и самочувствие,злопаментни сте и живеете в свят където вие сте център на света и всичко се върти около вас.А когато загубите нещо,тогава се почват депресите и цивренето,почват се обвиненията и се появява някоя приятелка змия и взема вашата страна,докато не се скарате за следващото момче и не си говорите заради едно момче въпреки,че се познавате от детската градина примерно
    При нас мъжете няма такива работи.Не давам да се занасят с моето момиче,те не го и правят ако ме уважават приятелите,но съм способен да простя дори това на приятел.Мразя лъжите и лицемерието.
    Мразя всеки път мацката да закъснява без причина с по 10мин само защото е момиче И аз като пич си мълча и нищо не и казвам,най-много да се пошегувам небрежно.
    За финал,май ние мъжете обичаме повече,когато обичаме истински а вие жените сте винаги двулични и се съмнявате,все ви трябват още доказателства и обяснения в любов и обичате винаги да ви се угажда.За награда ние мъжете получаваме изневери,лъжи,гадна тъща и приятелки И за миг ако се разсееш някой фешън ти е взел гаджето с невинните си слаби ръчички и крачета и детски поглед със сини лещи или най-добрия ти приятел си е купил мерцедес и за миг момичето осъзнава,че през цялото време повече е обичала него.А ако не се случи един от тия 2-та края,тя ти казва "много те обичам,но нека си останем приятели" или "много те обичам,но си омръзнахме,трябва да се разделим", "ти не ми обръщаш достатъчно внимание,заглеждаш се по други,не мога да бъда с теб повече,ти си сваляч".
    И така стигам до извода,че може би няма смисъл да казвам на момиче,че го обичам,няма смисъл да я обичам,след като рано или късно нейната природа и казва да се обърне срещу мен по една или друга причина.И какво излиза в крайна сметка?1-2-3 години понякога са нищо,защото ТЯ просто решава да те излъже или да се раздели с теб без причина...
    Всички жени ли са такива?Да,не?Защо обаче Нека се аргументираме,не само да си приказваме кръчмарски приказки

п.п.Ето я специалната поръчка на една потребителка от тук за дълга и смислена тема от мене

евала приятел....мисълта ти е много добра и точна напълно съм съгласен с теб....не всичко което си казал , но повечето неща за огромно съжаление някои минуси просто си е в женската природа...едно момиче колкото и да се доказва ,че ''аз не съм от тях'' в крайна сметка постъпва като всички....дори понякога не го осъзнават....такива са те жените.... лицемерни и двулични

Определено автора има право с поста си и всичко е истина .Жените сме си такива и едва когато останем сами осъзнаваме какво сме имали и съжаляваме.Но естествено не всички са такива. Е аз до сега не съм излъгала човека ,който обичам ,че наистина го обичам ,но в моя случей това няма огромно значение...май като се замисля наистина няма смисъл от любовта и обичта .Просто винаги има болка ... за съжаление дали от лъжи ,изневери или нещо друго.

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Винаги се опитвам да бъда максимално честна с момечето, което обичам. Смея да твърдя, че успявам. Не обичам да му въртя детински номера с цел да го провокирам или проверявам обичта му.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    там където мечтите стават реалност

Цитирай Първоначално написано от aRd3n7.bat
    Снощи си пих бирата с една позната,говорихме на тая тема.Тя обича гаджето си,но не му го е казала.В същото време той е много търпелив с нея и много държи на нея,тя обаче се лигави.Всички хубави момичета ли сте лигли?
    Възможно ли е едно момиче да бъде винаги откровено,да е готино и честно или цялата любов са лъжи и заблуда?Замислих се и над моя опит,знам,че съм бил обичан,обаче не си обяснявам лъжите,които провалят всичко.Защо трябва момичетата все да лъжете и да не може да ви се вярва за нищо?Практиката ми показва,че всички лъжат или премълчават важни работи,това ви е в кръвта направо.
    Оставам с усещането ,че всиките момичета имате супер голямо его и самочувствие,злопаментни сте и живеете в свят където вие сте център на света и всичко се върти около вас.А когато загубите нещо,тогава се почват депресите и цивренето,почват се обвиненията и се появява някоя приятелка змия и взема вашата страна,докато не се скарате за следващото момче и не си говорите заради едно момче въпреки,че се познавате от детската градина примерно
    При нас мъжете няма такива работи.Не давам да се занасят с моето момиче,те не го и правят ако ме уважават приятелите,но съм способен да простя дори това на приятел.Мразя лъжите и лицемерието.
    Мразя всеки път мацката да закъснява без причина с по 10мин само защото е момиче И аз като пич си мълча и нищо не и казвам,най-много да се пошегувам небрежно.
    За финал,май ние мъжете обичаме повече,когато обичаме истински а вие жените сте винаги двулични и се съмнявате,все ви трябват още доказателства и обяснения в любов и обичате винаги да ви се угажда.За награда ние мъжете получаваме изневери,лъжи,гадна тъща и приятелки И за миг ако се разсееш някой фешън ти е взел гаджето с невинните си слаби ръчички и крачета и детски поглед със сини лещи или най-добрия ти приятел си е купил мерцедес и за миг момичето осъзнава,че през цялото време повече е обичала него.А ако не се случи един от тия 2-та края,тя ти казва "много те обичам,но нека си останем приятели" или "много те обичам,но си омръзнахме,трябва да се разделим", "ти не ми обръщаш достатъчно внимание,заглеждаш се по други,не мога да бъда с теб повече,ти си сваляч".
    И така стигам до извода,че може би няма смисъл да казвам на момиче,че го обичам,няма смисъл да я обичам,след като рано или късно нейната природа и казва да се обърне срещу мен по една или друга причина.И какво излиза в крайна сметка?1-2-3 години понякога са нищо,защото ТЯ просто решава да те излъже или да се раздели с теб без причина...
    Всички жени ли са такива?Да,не?Защо обаче Нека се аргументираме,не само да си приказваме кръчмарски приказки

п.п.Ето я специалната поръчка на една потребителка от тук за дълга и смислена тема от мене

евала приятел....мисълта ти е много добра и точна напълно съм съгласен с теб....не всичко което си казал , но повечето неща за огромно съжаление някои минуси просто си е в женската природа...едно момиче колкото и да се доказва ,че ''аз не съм от тях'' в крайна сметка постъпва като всички....дори понякога не го осъзнават....такива са те жените.... лицемерни и двулични
    Нещо да допълниш?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

не е правилно всички момичета да се поставят под общ знаменател...
    аз съм максимално искрена и истинска към приятля ми, обичам го много и държа нанего, не се заглеждам по другите, само защото например карат скъпа кола или пък нещо друго... имам двулични приятелки, но всеки избира какъв да е... щом съм един човек, значи го обичам и съм истинска към него, и докато съм с него няма да заглеждам другите и по тях да ми течат лигите...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    хмм това е вечния спор между жената и мъжът!
    Дам има жени,които са лъжливи и алчни за пари!!Но има и други ,които са склонни да направят всичко само и само да спасят любовта си!Като гледам ти гледа6 на нещата,твърде песимистично.Не всяка жена налита на първия мъж в готина кола и скъпи дрешки.Тва според мен е адски тъпо да се преценява за човека само по тва' ква пачка има в джоба си !! : Но има право наистина да се съмнява,жената ако наистина има за какво! Мъжът и жената също трябва понякога да показжат любожта си,защото най-много да се появят съмнения в някоя връзка ;] :P
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

anonymous485803
    Guest

Re

Вамп готина тема, харесва ми. Ето и моментите които се открояват. Признавачм си, че я четох между редовоте, но ми направи впечатление:
    ПРави ли ти впечатление,че момчетата(добрите момчета,не боклуците) търсят любов и сигурност и обичат без да изневеряват,а за момичетата целия живот е АВАНТЮРА.Тая една дума казва всичко.
    и още как.
    90% от жените в наште време,и 95% от хубавите искат само пари,останалите 5% които са хубави или са задръстени или още не са се научили така си мисля...Останаха ли проценти за любов?Май не...
    Само любов без пари и готино тяло не съществува,май така се получи накрая?
    Помня преди те посъветвах да смениш виртуалния сват с реалния.
    Добре дошъл!

Град
    Е как къде ? В нас бре ;)
    Майкооо, каква хубава тема !!!!!!!!!
    Точно заради всичко написано най-горе, съм се замислял хиляди пъти, какво точно искам от живота. Дали каране само на "забивки" не е по добре ?! - Глупости... винаги съм бил на мнението, че забивките са само за незадоволените хора, търсещи нещо, което може би вече имат, но са толкова заблудени и слепи, че не осъзнават болката която могат да причинят на някой близък човек. Живеенето ден за ден не е за мен. Аз всичко правя по план.

Но не е честно да критикуваме само жените по темата. Аз като мъж ще си кажа - и при нас го има същото, съдейки по разговорите, които съм провеждал с приятели и т.н.

Сега ми изникна един въпрос в главата, който може би ще пасне на темата, а даже и ще си дам отговора към него.

"Дали съществува понятие като предан партьор?"
    -Може би да, ако е преминал бая по този път и вече знае какво точно иска.

Това е от мен.

Браво за темата още веднъж!!!
    Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
    Той: Питай!
    Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
    Той: Да!

+1
    Make Some Noise ... ;]]]

Най-смислената тема в раздела ... но както и да е ....

Аз съм момиче ... иии съм на същото мнение като теб ... наистина ние момичетата искаме или не искаме ... сме си такива ...
    Това ни е вродено ... да бъдем лицемерни , лъжливи и ... надменни
    Всяко момиче би отрекло нещо такова ... а в същото време и звъни телефона иии тя набива някфи филми на приятеля си че е у тях ... а всъщност е с някои ХАУСЪР иии се натиска с него в кафето ...
    Колкото и да не искаме да е така ... така си е ...
    Ето например днес ... нещо не бях на кеф и бях с най-добрата ми приятелка .. дойде и приятеля ми , а аз се държах от време на време супер надменно ... без въобще да се усещам ... сега се чуствам ужасно ... след това той на пук на мен ... даже не ме отразяваше (да се надяваме че утре ще се оправим ) .... но както и да е
    И като финал ....
    НИКОЙ НЕ Е ПЕРФЕКТЕН !!! Айде цунки хихих
    Make Some Noise ... ;]]]

Много готина тема ! Ами аз също съм момиче и след като прочетох какво си написал разбрах,че е имало случей в,които и аз съм постъпвала така без дори да се замислям какво причинявам на момчето .. Да,гадно е ! Но всичко това дето си написал,че го правим ние .. не мислиш ли,че има и такива момчета ? Аз лично съм била с такива,който само лъжат,изневеряват,измислят си причини да отменят срещата и после минават със същото извинение,ме може да сме си приятели,че вината не е в мен и т.н .. пълни глупости .. Зависи от човека,няма значение от какъв пол е .. има и много лигави момчета,който са някакви плейбойчета свикнали всички да ги харесват и да им текат лигите по тях и знайки това завъртат главата на някое маце за седмица,две докато не се появи друга по готина от нея .. и после не им пука какво причиняват на това момиче .. Винаги има начало и край ! Пък и ако с всяко момиче/момче е перфектно без никакви такива ситуаций ще е скучно .. в живота има много разочарования,но те ни правят по-силни и ни карат да се учим от грешките си ! Важно е да се продължи напред .. и кой знае може някой ден да срещнеш точния човек за теб !

Град
    Stara Zagora
    До колко съм честна в любовта? - До дупка... Просто не на всеки може да се довериш, ама аз съм мн искрена и не мога.. ако не мога да му казвам всичко просто няма смисъл да се залавям с него всякаш... Ако наистина го обичам, никога не бих се загледала по скъпата кола на приятеля му или по кинтите му само Познавам такива момичета каквито е описал автора, но не мога да ги нарека приятелки (както останалите), просто защотото не се разбирам с тях... Нз не съм такава.. Може да прозвучи нескромно, но имам съвест все пак И още нещо.. когато имам среща с НЕГО, гледам никога да не закъснявам (попринцип, с когото и да излизам не обичам да закъснявам, но понякога се налага- и ако се случи ми се съсухря белия дроб от търчане) ... В заключение мога да кажа, че автора просто не е попаднал на момиче и че не всички сме еднакви.. както и момчетата не сте :P

туко що описааа причината заради която мразя ,че съм жена.Как може такива лигавщини и закъснения.... Никога не бих се държала така.... глупаво е,лиагво ... мразя момичета от тиипа "ПРИНЦЕСКИ"... хух... най добрата ми приятелка е фешънка и редовноо закъснява защото се гримирвала или изправяла косата. Тва е лиготияя и то пълна..Ок хубаво е да се грижим за външния си вид ама баш толкова превзето държания ... и аз се гримирвам ама като се каже един час се изпълнява... Пък тва за изневярата-ти тукощо описаа 90% от момичетата в днешно време 60% са курви а др 30% незнаят какво искат....
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Град
    Стара Загора
    темата е мн смислена и макар че много хора са на мнението че не трябва вс да са под общ знаменател аз не мисля така е ок де всички които противоречат на автора замислете се... не сте ли били и вие такива? сега наистина може да не се държите така но вс зависи от човека с който сте... убедена съм че няма момиче което да не ги е правило тези номера

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Интересна тема си надигнал наистина. Лично аз не съм лигла, но до колко съм хубава си е субективна преценка на човека. Мразя лигавостта честно казано. Много рядко ставам такава и за кратък период от време. Попринцип като харесвам някого и започвам малко да се лигавя, но един пич много ме беше нахранил за това, евала му казвам и в интерес на истината с него спрях да се лигавя след тази случка.
    Възмножно ли е едно момиче винаги да е откровено? Не мисля. Ако има някой, който да ме оборва по тази точка, добре е дошъл. Понякога има както ги наричаш "важни работи", с които искам да се оправя сама без да безпокоя с тях човека до мен. Лично аз, не знам за другите. Но когато обичам някого се старая да съм откровена и винаги съм 100% вярна. Това за приятелките не важи за мен. Поставям приятелството над любовта и за мен то е по-важно. Никога, ама никога няма да заеаба приятелка заради някакъв измислен там, по който съм хлътнала. Друг е въпроса, че много момичета го правят и това на мен ми е супер тъпо.
    За срещи не закъснявам повече от 2-3 минути, ако изобщо закъснея. МРАЗЯ да закъснявам, дръжа на точността. Ако закъснея повече, мисля, че е нужно да обясня защо.
    "Гадна тъща и приятелки" - кажи ми, че се шегуваш - гадната тъща е майката на жена ти, без нея нямало да я има ... майката е нещо много важно. А приятелките - вероятно на вас, мъжете не ви е много приятно да слушате женски разговори, но .... но ... трудно е за обяснение
    А за раздялата. Искаш откровеност, bene, някой като ти омръзне, колкото и да искаш да не го нараниш, не мшжеш да продължаваш да бъдеш с него, защото не е същото, дори да се жертваш, не можеш да похранваш дълго илюзията за истинска връзка, затова го заебаваш и измисляш някакво оправдание. С приятелки сме си говорили по темата и да, в това отношение жените са истински гадини, но какво да се прави, дори и най-добрата и примерна жена не може да тръгне срещу природата си.

+20000000000000000

Аве vamp тва,че ти намираш кифли не значи,че всички са такива...Я вземи се огледай наоколо...
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

[b] За мен е много важно да съм максимално честна с момче,НО понякога ми се налага да премълчавам неща,които знам,че ще го подразнят.И аз закъснявам за срещи нормално докато се оправя.... Понякога се дразня на самата себе си,че лъжа за глупости.... Това го правя,защото искам да го изпробвам....,но разбрах,че той страда и не го правя вече.Вие момчетата вс есе оплаквате от нас...били сме всички курви,лигли сме били,лицемерни.... Чак смешно ми става.Ами вие,които само изневерявате???Вие излиза,че сте светци така ли?Никога не ни лъжете,не ни ядосвате? Излиза,че ние сме най-гадните същества.... Способни сме да обичаме силно много по-силно от вас.И даваме много повече от вас в една връзка.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Значи попринцип живеем в демокрация ама обявявам диктатура в името на абсолютната истина!
    И тя е ,че това правило няма изключение,такава е природата на жените и това съм го доказал сам за себе си.Тук съм обобщил опита ми от близо 6 години вече,от времето когато не можех да имам момиче,до тази година когато съм достатъчно уверен в себе си.Живея в един от най-големите градове,имам роднини в още 2 от големите и съм бил на много места.Навсякъде имам познати,близък съм с доста момичета и много съм общувал с момичета.
    Това което ми стана ясно е,че всички жени и мъже,както физиологически,така и психически са общо взето на един принцип.
    Съществуват различни профили както ги наричат криминалистите и аз съм ги обобщил.Опит му е майката...
    "Не слагай момичетата под общ знаменател...",че аз не ги слагам,аз съм доказал,който иска да вярва,който не да плува срещу течението!

Влади81
    ,аз не съм излизал от реалния свят,просто както всички хора предпочитам да вярвам в доброто и да си затварям очите понякога.Не всичко обаче е черно или бяло.
    Знам още,че има и добри момичета,но е въпрос на време и те да се издънят.Има и добри момчета.Но не знам дали някой ден не бих изневерил на момичето което обичам,ако знам,че няма да разбере и да я нараня.Такива сме хората...Нека не се правим на идеални.
    Ей момичета,вас не ви оправдавам обаче,повече сте лицемерни,коварни и не може да се разчита на вас.Едно момче не му е заложено генетично да върти к*рвенски номера като вашите.На първо място сте в тази дисциплина!!!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

никой 4овек не може да бъде напълно 4естен...защото понякога наистина има неща които е по хубаво да не се казват...но аз се старая до колкото мога да съм 4есна

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

anonymous485803
    Guest

Re

аз не съм излизал от реалния свят,просто както всички хора предпочитам да вярвам в доброто и да си затварям очите понякога.
    Недей бягай от реалността по-добре. Ако много често си затваряш очите накрая ти се качват на главата.
    Знам още,че има и добри момичета,но е въпрос на време и те да се издънят.
    Това беше добро изказване. А не мислиш ли, че понякога пък може би ние се дъним, без да се усещаме дори?
    Ей момичета,вас не ви оправдавам обаче,повече сте лицемерни,коварни и не може да се разчита на вас.Едно момче не му е заложено генетично да върти к*рвенски номера като вашите.На първо място сте в тази дисциплина!!!
    Вамп абе я помисли, ако ние бяхме на тяхно място нямаше ли да сме същите. Я си представи да си хубава жена, като тръгнеш по улицата да свиркат след тебе, постоянно непознати мъже да те заговарят по улицата, да те канят на кафе, е няма ли и ти да се възгордееш? Като знаеш, че имаш голям избор, че света е в краката ти, е нема ли да правиш каквото си искаш и да разиграваш хората около тебе, които държат на теб и са сигурни, знаекй, че винаги имаш алтернатива.
    Във връзка с твоята тема се сещам нещо. Имах честта да се познавам лично с Емил Трифонов, Кембълът, българският Хауард Стърн, един велик човек, които никога няма да забравя, и които вече не е сред живите. Почти всеки път гледах токшоуто му по BBT и си спомням веднъж, че той каза нещо от рода на “когато една жена ти каже, пич омъжена съм, повече от 2 години съм с мъжа си, това означава, пич сърби ме кикирицата ела да ми я надрапаш” с извинение! Смях се тогава, но от известно време се убедих, че тези думи са 100% истина. В институцията където работя отскоро са повече жени. Прави ми впечатление, че жени около 30те, та и повече, с деца поне на 5 години, със семейства се свалят, както 16 годишни тинейджърки, невиждали х.й, с извинение. Говорехме си веднъж с един колега, я представи си един ден да мислиш, че си създал стабилно семейство, и да разбереш, че жена ти се е изпраскала с някои 5 години по-малък от нея млад жребец, само за едното разнообразие, ей така. Какво ще направиш? А като гледам … , това е много вероятно.
    Трябва да се знае, верен часовник и вярна жена, на този свят няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си