Ако днес напишеш още нещо смислено ще ти предложа брак, кълна се!
Сега... извън моето поведение и моя личен опит с мъка на сърцето ще споделя, че 90% от приятелките ми постъпват точно така, както ти спомена. Точно най - добрата ми приятелка правеше такива страшни номера на гаджето си, че чак жал ми ставаше за него. И още ми е жал, защото веднъж като е позволил пак ще му се правят номера. Аз отдавам всичко това на следното: повечето момичета израстват с мисълта за голямата любов, че ще дойде принца с белия кон, всичко ще е съвършено и ще има "дей ливд хепили евър афтър". Обаче... един ден им се появяват цици, стават големи, прически, дрешки, гомна... появяват се повече момчета, самочувствието се вдига и забравят за "eдинствения". Казват си: "да пробвам с този, да го разиграя онзи, все пак аз съм велика и дори един да ме изостави, то има и други, които да запълнят липсата му". (не говоря за всички, а за масата) Ето пример: най - добрата ми приятелка. Като се запознахме тя си беше невзрачно момиче, да я забелязваха един - двама, смея да кажа, че беше земно момиче, с ценности. Хареса си едно момче и тръгна с него. Всичко беше страхотно. Много от момичетата можем само да мечтаем за такова момче. Гледаше я в очите и правеше всичко, за каквото го помолят. Но... мина време, появиха се и други момчета. Стана желана и го усещаше. Заряза приятеля си, заряза мен. След време беше отблъсната и се върна при приятеля си, но при следващият "прилив" на обожатели не почувства нужда да го остави. Тя вече знаеше, че може да прави каквото си поиска и да и бъде простено след това. От месец насам вече нямам никакво отношение към нея и честно казано не искам да има. Възгордя се прекалено много. Та... смятам, че именно това е поводът повечето момичета да се лигавят: наличието на много "резерви" и готовността на гаджето да бъде толерантен и да прощава. За себе си... дори когато съм имала избор не мисля, че съм си позволявала да съм високомерна или да си играя с някого. Стремяла съм се да съм максимално честна с момчето отсреща. Не виждам смисъл да размотавам някого когото не обичам. Но... от друга страна същото, което написах за приятелката ми... едно такова непостоянство е много характерно и за голяма част от момчетата. Смятам, че в повечето случаи това се израства.
п.п. идеята на поста ми беше, че въпреки масата лигли все още има шепа хора, които си заслужават усилията и ще оправдаят очакванията ти!