Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
Интересна тема си надигнал наистина. Лично аз не съм лигла, но до колко съм хубава си е субективна преценка на човека. Мразя лигавостта честно казано. Много рядко ставам такава и за кратък период от време. Попринцип като харесвам някого и започвам малко да се лигавя, но един пич много ме беше нахранил за това, евала му казвам и в интерес на истината с него спрях да се лигавя след тази случка.
Възмножно ли е едно момиче винаги да е откровено? Не мисля. Ако има някой, който да ме оборва по тази точка, добре е дошъл. Понякога има както ги наричаш "важни работи", с които искам да се оправя сама без да безпокоя с тях човека до мен. Лично аз, не знам за другите. Но когато обичам някого се старая да съм откровена и винаги съм 100% вярна. Това за приятелките не важи за мен. Поставям приятелството над любовта и за мен то е по-важно. Никога, ама никога няма да заеаба приятелка заради някакъв измислен там, по който съм хлътнала. Друг е въпроса, че много момичета го правят и това на мен ми е супер тъпо.
За срещи не закъснявам повече от 2-3 минути, ако изобщо закъснея. МРАЗЯ да закъснявам, дръжа на точността. Ако закъснея повече, мисля, че е нужно да обясня защо.
"Гадна тъща и приятелки" - кажи ми, че се шегуваш - гадната тъща е майката на жена ти, без нея нямало да я има ... майката е нещо много важно. А приятелките - вероятно на вас, мъжете не ви е много приятно да слушате женски разговори, но .... но ... трудно е за обяснение
А за раздялата. Искаш откровеност, bene, някой като ти омръзне, колкото и да искаш да не го нараниш, не мшжеш да продължаваш да бъдеш с него, защото не е същото, дори да се жертваш, не можеш да похранваш дълго илюзията за истинска връзка, затова го заебаваш и измисляш някакво оправдание. С приятелки сме си говорили по темата и да, в това отношение жените са истински гадини, но какво да се прави, дори и най-добрата и примерна жена не може да тръгне срещу природата си.

+20000000000000000

Аве vamp тва,че ти намираш кифли не значи,че всички са такива...Я вземи се огледай наоколо...