Цитирай Първоначално написано от vamp
Снощи си пих бирата с една позната,говорихме на тая тема.Тя обича гаджето си,но не му го е казала.В същото време той е много търпелив с нея и много държи на нея,тя обаче се лигави.Всички хубави момичета ли сте лигли?
Възможно ли е едно момиче да бъде винаги откровено,да е готино и честно или цялата любов са лъжи и заблуда?Замислих се и над моя опит,знам,че съм бил обичан,обаче не си обяснявам лъжите,които провалят всичко.Защо трябва момичетата все да лъжете и да не може да ви се вярва за нищо?Практиката ми показва,че всички лъжат или премълчават важни работи,това ви е в кръвта направо.
Оставам с усещането ,че всиките момичета имате супер голямо его и самочувствие,злопаментни сте и живеете в свят където вие сте център на света и всичко се върти около вас.А когато загубите нещо,тогава се почват депресите и цивренето,почват се обвиненията и се появява някоя приятелка змия и взема вашата страна,докато не се скарате за следващото момче и не си говорите заради едно момче въпреки,че се познавате от детската градина примерно
При нас мъжете няма такива работи.Не давам да се занасят с моето момиче,те не го и правят ако ме уважават приятелите,но съм способен да простя дори това на приятел.Мразя лъжите и лицемерието.
Мразя всеки път мацката да закъснява без причина с по 10мин само защото е момиче И аз като пич си мълча и нищо не и казвам,най-много да се пошегувам небрежно.
За финал,май ние мъжете обичаме повече,когато обичаме истински а вие жените сте винаги двулични и се съмнявате,все ви трябват още доказателства и обяснения в любов и обичате винаги да ви се угажда.За награда ние мъжете получаваме изневери,лъжи,гадна тъща и приятелки И за миг ако се разсееш някой фешън ти е взел гаджето с невинните си слаби ръчички и крачета и детски поглед със сини лещи или най-добрия ти приятел си е купил мерцедес и за миг момичето осъзнава,че през цялото време повече е обичала него.А ако не се случи един от тия 2-та края,тя ти казва "много те обичам,но нека си останем приятели" или "много те обичам,но си омръзнахме,трябва да се разделим", "ти не ми обръщаш достатъчно внимание,заглеждаш се по други,не мога да бъда с теб повече,ти си сваляч".
И така стигам до извода,че може би няма смисъл да казвам на момиче,че го обичам,няма смисъл да я обичам,след като рано или късно нейната природа и казва да се обърне срещу мен по една или друга причина.И какво излиза в крайна сметка?1-2-3 години понякога са нищо,защото ТЯ просто решава да те излъже или да се раздели с теб без причина...
Всички жени ли са такива?Да,не?Защо обаче Нека се аргументираме,не само да си приказваме кръчмарски приказки

п.п.Ето я специалната поръчка на една потребителка от тук за дълга и смислена тема от мене
[b] За мен е много важно да съм максимално честна с момче,НО понякога ми се налага да премълчавам неща,които знам,че ще го подразнят.И аз закъснявам за срещи нормално докато се оправя.... Понякога се дразня на самата себе си,че лъжа за глупости.... Това го правя,защото искам да го изпробвам....,но разбрах,че той страда и не го правя вече.Вие момчетата вс есе оплаквате от нас...били сме всички курви,лигли сме били,лицемерни.... Чак смешно ми става.Ами вие,които само изневерявате???Вие излиза,че сте светци така ли?Никога не ни лъжете,не ни ядосвате? Излиза,че ние сме най-гадните същества.... Способни сме да обичаме силно много по-силно от вас.И даваме много повече от вас в една връзка.