- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, до колко сте честни в любовта?
Недей бягай от реалността по-добре. Ако много често си затваряш очите накрая ти се качват на главата.Първоначално написано от vamp
Първоначално написано от vamp
Това беше добро изказване. А не мислиш ли, че понякога пък може би ние се дъним, без да се усещаме дори?
Вамп абе я помисли, ако ние бяхме на тяхно място нямаше ли да сме същите. Я си представи да си хубава жена, като тръгнеш по улицата да свиркат след тебе, постоянно непознати мъже да те заговарят по улицата, да те канят на кафе, е няма ли и ти да се възгордееш? Като знаеш, че имаш голям избор, че света е в краката ти, е нема ли да правиш каквото си искаш и да разиграваш хората около тебе, които държат на теб и са сигурни, знаекй, че винаги имаш алтернатива.Първоначално написано от vamp
Във връзка с твоята тема се сещам нещо. Имах честта да се познавам лично с Емил Трифонов, Кембълът, българският Хауард Стърн, един велик човек, които никога няма да забравя, и които вече не е сред живите. Почти всеки път гледах токшоуто му по BBT и си спомням веднъж, че той каза нещо от рода на “когато една жена ти каже, пич омъжена съм, повече от 2 години съм с мъжа си, това означава, пич сърби ме кикирицата ела да ми я надрапаш” с извинение! Смях се тогава, но от известно време се убедих, че тези думи са 100% истина. В институцията където работя отскоро са повече жени. Прави ми впечатление, че жени около 30те, та и повече, с деца поне на 5 години, със семейства се свалят, както 16 годишни тинейджърки, невиждали х.й, с извинение. Говорехме си веднъж с един колега, я представи си един ден да мислиш, че си създал стабилно семейство, и да разбереш, че жена ти се е изпраскала с някои 5 години по-малък от нея млад жребец, само за едното разнообразие, ей така. Какво ще направиш? А като гледам … , това е много вероятно.![]()
Трябва да се знае, верен часовник и вярна жена, на този свят няма.