.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    оХ тоз проклет страх замисляла ли си се, че това може да е твоето момче? ... все пак 1 път живееш ... а и щом се чудиш >>> не ти е безразличеееен мен ако питаш ... стига с т'ва "..ами ако се скараме и разваля всичко?!" ... аз пък ще попитам "Ами ако е нещо прекрасно?!" ... прей си изводите

Град
    "градът на мечтите"
    Ако искаш да си с него,приеми-ти решаваш
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Изпитваш ли 4увства кум него ,освен като приятел?!А па как искаш да останете приятели като сега?!ако сте се наранили взаимно помисли ? Ако го оби4аш ти и споделяте еднакви 4увства ..Давай :Р
    Успех :P
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ама никъде не споменаваш ти чувстваш ли същото към него? Никъде не пишеш "и аз го харесвам и т.н."... Та ако споделяш чувствата му, мисля, че няма пречка за двама, които си падат един по друг, дори и да са били приятели... Все пак всичко започва от запознанството и приятелството... А ако нямаш същите чувства, тогава вече е по-кофти... И може отношенията ви вече никога да не са същите...
    The reasons of love... <3

Повече от фен Аватара на VQTUR
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Ама никъде не споменаваш ти чувстваш ли същото към него? Никъде не пишеш "и аз го харесвам и т.н."... Та ако споделяш чувствата му, мисля, че няма пречка за двама, които си падат един по друг, дори и да са били приятели... Все пак всичко започва от запознанството и приятелството... А ако нямаш същите чувства, тогава вече е по-кофти... И може отношенията ви вече никога да не са същите...
    Аз го чувствам като приятел. Не гледам на него като на момче което харесвам... а просто приятел!
    Откакто ми предложи не сме се виждали, но утре ще излизаме с компанията, така че ще видя как вървят нещата.

Град
    Пловдив
    достоен сценарий за колумбийски сапунен сериал...
    а ся сериозно: ти си реши,ти го познаваш най-добре

Град
    In every step and dance...
    Трябва да си изясниш много добре - влюбена ли си в него или не !?
    Ако си влюбена - няма какво да чакаш! Действаш веднага, заото иначе може да стане късно, а никога няма да разбереш дали това наистина не е твоето момче.С опитване далеч се стига.Няма от какво да те е страх, защото щом той те харесва...вече никога няма да сте "просто приятели".Казвам ти го от личен опит.Не чакай и минутка, следваш сърцето си и всичко ще е ОК.Ако ви е писано да сте заедно - ще сте заедно до край, ако не...все ще се намери начин да се разделите.А ако не го харесваш - кажи му го в очите и навреме.

Определено не съм влюбена.
    Пък и мисля че влюбеноста не идва просто така...
    И да, казах му го в очите!

Според мен не трябва да си с него...Веднъж вече казала му за това,че искаш да запазите приятелството си,сега той може би се настройва точно за това!Всъщност тези неща,които ги прочетох,че ако те харесва край-не може да е същото,не са верни!Зависи много от хората...Останете си приятели!Така нищо не губиш,а в обратния случай не се знае накрая какво ще стане...И ако все пак решиш да си с него-поне имате една основа върху която да надграждате връзката си,а именно приятелството!Ти си преценяваш

Град
    Тогава няма какво да се колебаеш.Щом не си влюбена - значи няма никакъв смисъл да си губиш времето да опитвате, защото без любов нищо няма да се получи.Покажи му, че го харесваш, но само като приятел, че го цениш и уважаваш.Няма какво друго да направиш.Не давай празни надежди, защото после ще го боли два пъти повече и рискът да те намрази е мнооого по-голям.
    Бъди откровена! Успех !

Град
    Своге
    И аз се страхувах да не загубя приятелството на един много скъп за мен човек,но реших,че ще е по-добре да сме заедно...И сега съм щастлива и влюбена до уши... Защо да се лишиш от щастието?Харесваш го?Еми не се прецаквай сама!Според мен няма да има приятелство като предишното и ще е по-добре да сте заедно!Това е моят съвет,а ти ако искаш ме послушай!Късмет!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Права си, няма смисъл да се правят неща насила!

Много ти благодаря, JuSt.SunShiNe.

Град
    Няма защо, с радост помогнах.Минавала съм през този ужас и знам как е.

Цитирай Първоначално написано от SuperSizee
    Да тръгни с момчета ... Аз бях направил същото ... И тя гледаше като теб,но сега сме само приятели като преди ... Е наистина много пъти и усещах устните,дупето,тялото,нооо минали неща ...
    +1

Цитирай Първоначално написано от .JuSt.SunShiNe.
    Трябва да си изясниш много добре - влюбена ли си в него или не !?
    Ако си влюбена - няма какво да чакаш! Действаш веднага, заото иначе може да стане късно, а никога няма да разбереш дали това наистина не е твоето момче.С опитване далеч се стига.Няма от какво да те е страх, защото щом той те харесва...вече никога няма да сте "просто приятели".Казвам ти го от личен опит.Не чакай и минутка, следваш сърцето си и всичко ще е ОК.Ако ви е писано да сте заедно - ще сте заедно до край, ако не...все ще се намери начин да се разделите.А ако не го харесваш - кажи му го в очите и навреме.
    + 1
    Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !

Ами моята първа любов беше именно най-добрия ми прител.Познаваме се от детската градина.Родителите ни също са приятели и имат добро мнение за него.И някак си нещата станаха и това и досега ми е най-хубавата връзка.Обичах го толкова толкова много,той мен също.Но така стана,че след време той хареса дуго момиче,но поговорихме извини ми се,че се е получило така..след около 2 месеца аз го забравих и до ден днешен сме много много добри приятели като преди,за което много се радвам.Дори досега си споделяме всичко за връзките ни,проблемите и т.н..А за случилото се между нас и двамата си спомняме с усмивка,все пак беше първата ни любов..някак си чиста и сладка..и най-важното,че успяхме да останеме такива добри приятели каквито бяхме.

Това си беше лично моя историйка,но пък все пак си мисля,че ако сте такива добри приятели след всичко пак ще си останете такива..Не е 100 % гаранция,но е много вероятно.И ако момчето е свястно,не виждам да има проблем...Пък и кой знае може това да е голямата ти любов.А пък и като си с добър приятел с който се познаваш от доста време се чувстваш някак си сигурен в този човек,защото вече добре си го опознал и знаеш що за човек е... Но всичко това ще е при условие,че изпитваш чувства към него.Ако ли не,по-добре не го заблуждавай и остави нещата така..вярно,че ще тъгува,но все някога ще го превъзмогне и пак ще си бъдете приятели.Но това си е лично мое мнение! :P Успех ! . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си