- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната грешка или НЕ?!
оХ тоз проклет страхзамисляла ли си се, че това може да е твоето момче? ... все пак 1 път живееш ... а и щом се чудиш >>> не ти е безразличеееен
мен ако питаш ... стига с т'ва "..ами ако се скараме и разваля всичко?!" ... аз пък ще попитам "Ами ако е нещо прекрасно?!" ... прей си изводите
![]()
Ако искаш да си с него,приеми-ти решаваш
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Изпитваш ли 4увства кум него ,освен като приятел?!А па как искаш да останете приятели като сега?!ако сте се наранили взаимно помисли ?![]()
Ако го оби4аш ти и споделяте еднакви 4увства ..Давай :Р
![]()
Успех:P
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ама никъде не споменаваш ти чувстваш ли същото към него? Никъде не пишеш "и аз го харесвам и т.н."... Та ако споделяш чувствата му, мисля, че няма пречка за двама, които си падат един по друг, дори и да са били приятели... Все пак всичко започва от запознанството и приятелството... А ако нямаш същите чувства, тогава вече е по-кофти... И може отношенията ви вече никога да не са същите...
Аз го чувствам като приятел. Не гледам на него като на момче което харесвам... а просто приятел!Първоначално написано от yuyuto
Откакто ми предложи не сме се виждали, но утре ще излизаме с компанията, така че ще видя как вървят нещата.
достоен сценарий за колумбийски сапунен сериал...
а ся сериозно: ти си реши,ти го познаваш най-добре
Трябва да си изясниш много добре - влюбена ли си в него или не !?
Ако си влюбена - няма какво да чакаш! Действаш веднага, заото иначе може да стане късно, а никога няма да разбереш дали това наистина не е твоето момче.С опитване далеч се стига.Няма от какво да те е страх, защото щом той те харесва...вече никога няма да сте "просто приятели".Казвам ти го от личен опит.Не чакай и минутка, следваш сърцето си и всичко ще е ОК.Ако ви е писано да сте заедно - ще сте заедно до край, ако не...все ще се намери начин да се разделите.А ако не го харесваш - кажи му го в очите и навреме.
Определено не съм влюбена.
Пък и мисля че влюбеноста не идва просто така...
И да, казах му го в очите!
Според мен не трябва да си с него...Веднъж вече казала му за това,че искаш да запазите приятелството си,сега той може би се настройва точно за това!Всъщност тези неща,които ги прочетох,че ако те харесва край-не може да е същото,не са верни!Зависи много от хората...Останете си приятели!Така нищо не губиш,а в обратния случай не се знае накрая какво ще стане...И ако все пак решиш да си с него-поне имате една основа върху която да надграждате връзката си,а именно приятелството!Ти си преценяваш
Тогава няма какво да се колебаеш.Щом не си влюбена - значи няма никакъв смисъл да си губиш времето да опитвате, защото без любов нищо няма да се получи.Покажи му, че го харесваш, но само като приятел, че го цениш и уважаваш.Няма какво друго да направиш.Не давай празни надежди, защото после ще го боли два пъти повече и рискът да те намрази е мнооого по-голям.![]()
Бъди откровена! Успех !
И аз се страхувах да не загубя приятелството на един много скъп за мен човек,но реших,че ще е по-добре да сме заедно...И сега съм щастлива и влюбена до уши...Защо да се лишиш от щастието?Харесваш го?Еми не се прецаквай сама!Според мен няма да има приятелство като предишното и ще е по-добре да сте заедно!Това е моят съвет,а ти ако искаш ме послушай!Късмет!
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Права си, няма смисъл да се правят неща насила!
Много ти благодаря, JuSt.SunShiNe.![]()
Няма защо, с радост помогнах.Минавала съм през този ужас и знам как е.
+ 1Първоначално написано от .JuSt.SunShiNe.
Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !
Ами моята първа любов беше именно най-добрия ми прител.Познаваме се от детската градина.Родителите ни също са приятели и имат добро мнение за него.И някак си нещата станаха и това и досега ми е най-хубавата връзка.Обичах го толкова толкова много,той мен също.Но така стана,че след време той хареса дуго момиче,но поговорихме извини ми се,че се е получило така..след около 2 месеца аз го забравих и до ден днешен сме много много добри приятели като преди,за което много се радвам.Дори досега си споделяме всичко за връзките ни,проблемите и т.н..А за случилото се между нас и двамата си спомняме с усмивка,все пак беше първата ни любов..някак си чиста и сладка..и най-важното,че успяхме да останеме такива добри приятели каквито бяхме.![]()
Това си беше лично моя историйка,но пък все пак си мисля,че ако сте такива добри приятели след всичко пак ще си останете такива..Не е 100 % гаранция,но е много вероятно.И ако момчето е свястно,не виждам да има проблем...Пък и кой знае може това да е голямата ти любов.А пък и като си с добър приятел с който се познаваш от доста време се чувстваш някак си сигурен в този човек,защото вече добре си го опознал и знаеш що за човек е... Но всичко това ще е при условие,че изпитваш чувства към него.Ако ли не,по-добре не го заблуждавай и остави нещата така..вярно,че ще тъгува,но все някога ще го превъзмогне и пак ще си бъдете приятели.Но това си е лично мое мнение! :P Успех !![]()
![]()
. . .