- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Градския транспорт в София
Ох,това имах предвид главно...но явно доста не ме разбраха,все тая...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове
Айде не изкарвай, че събираш за обяд. Като нямаш пари да отидеш до мола - ше ядеш в кварталната кръчма. Хем по-евтино, хем не даваш пари за билетиПървоначално написано от just smile =
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ох,не става въпрос за яденето... О БОЖЕ.....ТОВА ЧЕ ОТИВАМЕ ТАМ,НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ ЯДЕМ ТАМ ИЛИ ШЕ ХОДИМЕ ДА СИ КУПИМ БЛУЗА ЗА 150ЛЕВА..... За разходка да сте чували......Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
добре бе мамка му, като не ти се дават пари си стои в Люлин...а аз да попитам колко тъпи трябва да сте да се знаете, че сте 3 пикли, които веднага ще го отнесат, да видите контролата до вас на спирката и да не дупчите....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Офффф.... целта на темата ми не беше такава...явно няколко човека само,на които им се е случвало това разбраха какво имам впредвид...другите се правят на съвестни граждани....айде моля ви се...писна ми да ви чета упреците-знам че сме виновни за билетите-идеята ми беше друга..... замислете се като четете нещо,не гледайте написаното само,вложете малко смисъл..... писна ми,махам се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами принципно,като излезеш си разпределяш парите.... една част от моите бяха за ядене,това не значи че ЩЕ ям,значи че имам пари ако огладнея.... не ми трябва вашето съчувствие,ама изобщо....
ми следващия път разпределяй пари и за градски транспорт![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
еxploitedteen - ти пък сега много добре ли се чувстваш , като се заяждаш с едно малко момиче? Да , не е направила хубаво че не си е дупчила билетче - грешка , случва се - така е сметнала за добре на момента. Пътуваш - плащаш - такива са правилата , ако не ги спазваш ще си носиш последствията - нареди я достатъчно по тоя повод. Ама спри се вече с тия глупости баща и моля ти се какъв бил и къде ходил , и тя как говорила , за каква се мислела - ееее , стига вече излагаш се , да се доказваш че си повече от някого който е по малък и по слаб от теб.
![]()
Към авторката - не се сърди и не се заяждам , но една спирка , половин спирка - дупчи се билетче. Да , контрольорите са заядливи , но ако не искаш да се заяждат с теб просто не си търси белята. Кофти е за 100 - 200 метра 1 лев но ти сама каза , че това би ти спестило усилия , защото си била уморена. Занапред просто гледай да си редовна , за да не се ядосваш за такива работи.
аз пък никога не съм дупчил.нямам глупави обяснения защо е така, просто 1 лев е много. гаден гратисчия съм!!!
![]()
![]()
Те за това увеличиха цената на билетчето, защото гратисчиите не си плащат глобите.Трябва всички да сме равни и пак казвам-не я оправдавам, но и не оправдавам по-специалното отношение от страна на контролота към някои нередовни пътници.Айде сега не ми казвай, че ако си жена тежаща не повече от 50-55 килограма, ще тръгнеш да се зъбиш на някой, с телесна маса двойно по голяма от твоята...Първоначално написано от exploitedteen
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ах.. как искам в София да стане с контрольори. Какви са тези дупчения на билети и т.н. Има си ред, купуваш билетче и се возиш. Ок казваш 200 м , ми щом не е толкова много защо не ходи ? Уморени сте.. ок седнете някъде починете си и го минете това разстояние.. хем ви мързи да ходите, хем искате и на аванта да се возите.
Аз никога не дупча - било то за 1 или за 10 спирки. Ако ме хване контрола се разправям - да сега само 1 път ми се случи да платя глоба. Но по принцип е редно да се дупчи билетче. 200 метра - свиди ти се за 1 левче, ама са ти взели 10 лв след това.. Пък и ти си си извадила портмонето и тя е видяла, че имаш и други пари. В такива ситуации казваш "Нямам пари" и край - няма портмонета, няма нищо да вадиш. Мен са ме плашили с районно и тва беше точно този път, в който си платих глобата. Тамън си тръгна 100 килограмовия контрольор и един човек, който чакаше на спирката дойде при мене и ми показа значка, че е полицай и е дочул разправията. Специално за районното каза, че няма как да те заведат там, защото там се ходи като си извършил проишествие и надали някой ще се занимава с тебе заради недупчено билетче в градския.
А и градския в София е под всякаква критика - мръсен, изпочупен, смърдящ. Да, и аз не отричам, че е такъв заради разни келешчета, но според мен самият шофьор като види, че трошат спира автобуса и ги сваля, а не си кара най-спокойно. Не е длъжен да го прави ама съм била свидетелка как групички от около 5-6 човека блъскат по стъклата, чупат седалките, пушат вътре... и никой не стана да им направи забележка - пътниците се правеха, че не виждат, шофьора си караше най-спокойно...Аз ако бях на негово място в подобна ситуация ги свалям веднага от автобуса. При положение, че билетчетата станаха левче, глобите 10 лв..трябва да се прави нещо, за да се поддържа градският транспорт. Колкото и смешно до звучи - ми да сложат нещо като охрана в автобусите да видим тогава кой смелчага ще троши.
Другото, което е - ние хубаво да си плащаме, а циганите защо не плащат ? Нито билети дупчат, нето глоби плащат, нито някой ги закача. Тая дискриминация не е редна. От нея се поражда и част от нежеланието на хората да са редовни пътници.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
А какво общо има това, че не си дупча билетче в автобуса с военните складове в Челопечене? 0_o И кво лицемерие ? Има неща, закоито хората сме си виновни, но и такива, които не зависят от нас.
ПП Никой не ме задължава да си дупча билет - аз решавам дали да го направя. А ти умираш да се заяждаш с хоратаНяма значение - изказах си мнението по темата, не ми се спори пак с тебе. Лека вечер
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ти защо не спреш да гледаш в канчето на другите, а ?! Гледай си себе си и тва е! Като искаш да си съвестен гражданин си дупчи билета и си се вози спокойно. Аз няма да дупча билет, който струва 1 лв, а автобуса, в който се возя не оправдава и 5 стотинки от тоя 1 лв.Първоначално написано от exploitedteen
- Билети или карти?
- Слонче.
- К'во слонче?
- Е к'во билетче?!.. айде, следващия![]()
Хахахах какви послушни овчици сте станали всички!
Дупчете дупчете ... нищо че манго се вози за без пари и никой не го закача ... давайте!
Докато в тая държава не спрат да действат двойните стандарти нито билет ще дупча нито ще им правя кефа на контролите!
exploitedteen ... много ама много се излагаш!Нали го раздаваш "борец" и ти ... анти-наци, против расизма!?Само че не се усещаш че ти за разлика от момичето пуснало темата ... имаш много по-голям потенциал за бъдещо депутатче!Да! Точно едно от онези подли същества,които ни стъжняват живота с всеки изминал ден все повече и повече!
Кажи ми нещо ... ще дупчиш ли билет ако автобуса е пълен с цигани но контролата ги подмине всичките и дойде направо при теб?!!?
Замисли се бе .. наизуст говориш!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Сбърка нещо ... по твоята логика ние да плащаме те-не , никога няма да видим края на омагьосания кръг.А именно те да живеят от нашите данъци и сметки!Първоначално написано от exploitedteen
Знаеш ли колко е гот да видиш изражението на контролата като си седнал сред група от цигани в трамвая и ти иска билет,а ти отговаряш че си с тях ... на секундата те оставя на мира!Това за какво говори!
И грешиш .. аз не съм гратисчия,не замърсявам дори събирам боклуците на приятелите си за да не ги хвърлят на улицата ... плащам си само за това което мисля че си заслужава ... МЕТРОТО!Там не действат двойните стандарти..всеки си плаща и получава нещо добро в замяна на парите си!
Следиш ли ми мисълта ?!
А относно асана .. мога и с българско име да бъда срещу системата но не аз го раздавам пънкар ... сеш ли се!Такива като мен ли трябва да ви отсрамват!?!?
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
тая па за 200 метра се оплаква аз в петък от стадиона до южен парк пеш съм вървял след като сам висял 8-9 часа прав,таз за 200 метра и се строшили краката, ше ви еба и пенсионерите братче :![]()
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Квото и да говорите,
контрольорката не е дала
'билет за нередовен пътник'
и по този начин парите отиват в джоба й.
Така, че не ми говорете,
че момичето не е било право
да не продупчи билет за 200метра,
а контролата е била права,
като е приберала 30лв
в собствения си джоб??
Или още настоявате,
че тея пари ще отидат
за поддръжка на автобусите![]()
Нищо не каза ...Първоначално написано от exploitedteen
И това ми бил млад човек с идеи за промени ... всъщност ти не искаш явно нищо да промениш ... ти се кефиш на статуквото!
Е да ама аз не съм от стадото което търпи униженията .. защото това са си унижения ... ае догодина пусни една бюлетина за Бойко та да си спокоен!
И да .. пари се печелят .. знам го!
Браво!Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
ATAKABG,
и аз си задавам същия въпрос, дори го повдигнах по-горе в темата, но от толкова много цитати, не може да се намери нишката...
Тааа, продължавайте да вярвате в това, че глобите и парите за самите билети се използват по предназначение.![]()
Ми естествено, че няма да давам след като не ми осигуряват подходящите условия. И ще се оплаквам колкото си искам, защото аз нямам нищо против да си платя 1 лв стига да знам, че си заслужава ама при положение, че ще си купя билет, а автобуса ще е мръсен, миришещ и вътре кви ли не изроди (преди години станах свидетелка на 1 мангал, който си биеше ч***я в автобуса и оттогава се зарекох, че няма да дупча билети повече...е*аси тва е автобус все пакПървоначално написано от exploitedteen
). На мен не ми е за единия лев, на мен ми е за това, че първо няма равнопоставеност между отделните раси,така да го наречем, и второ - взимат парите на хората ама не се вижда къде ги влагат. Само вдигат цените на това и онова ама дали си заслужава парите това, което се предлага не ги интересува...
Initial_D и ATAKABG са абсолютно прави !!
sladku_bebzi много ясно, че парите няма да отидат за поддръжка на автобуса, а в джоба на мазната контрольорка. Ама то тва не е първият такъв случай спокоВсеки втори се чуди как та ди вземе паричките.
x
аь ус ефь пьтнсше