- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Градския транспорт в София
Можеше и без да го съобщаваш така тържествено .. ама хора всякакви .. мир не мисля .. ае ..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Все тая, акъла няма да му дойде в главата...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Бай дъ уей ей сега разбрах кой е това .. по-добре да не се занимаваме с него ... некъв унищожител на форуми ... докарал цяло училище в Китай до масово самоубийство!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Анархистите са най-прилежните граждани, че да дупчат билети, верно, ахах ;р
А тея фенове на Интер нови попълнения второ пришествие идиоти ли са ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Абе аз дупча,зависи за къде отивам.Преди седмица с една фр отиваме за една спирка до едно място и на връщане а то тва последната му спирка и оттам го хващаме и идват двама от контролата и една бабичка идва и ни вика на мене и мойта фр "Кво гледате като дебили" и на следващата спирка слязохме,ама то и без тва там живеехме тъй че е*е ни.Ама аз я напсувах.Дано ме е чула,че следващия път ако я видя ще си надупча билет ше й се отворя и тя като ми каже да слизам ше види
![]()
Глаголът е продупча.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Сложи го в кавички.
Ходя пеш,обаче като се наложи да се возя си плащам.
Качеството не отговаря на цената,обаче по собствено желание се возя и е редно да си платя.
Няма безплатен обяд вече.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P