Здравей,
миналата седмица имах същата случка. Толкова ме беше яд, че накрая, след 20 минути разправии ме докараха до рев, когато си тръгнах.
Бях се качила в автобус също за много кратко разстояние - 1 спирка и си държах левче в ръката. Запътила се бях към шофьора, ако случайно ме хванат контрольори да им кажа, че сега съм се качила и отивам за билет. Обаче те изведнъж станаха и започнаха да искат карти и билети. СТигнаха до мен и аз им казвам, че току-що съм ес качила, че от спирката няма къде да си купа билет и че сега отивам към шофьора, понеже не може да се купува билет по време на движение! Те обаче ми казват, че е трябвало веднага пир качването, да отида и да си купя. Свалиха ме и започнаха да ме дърпат (понеже исках да си тръгна...) записваха с една тухла-"мобифон" от тия античните всичко, което говорим. Не ме пускат, а аз им казвам, че нямам 10 лв. Заплашиха ме, че ще им напишат акт за 100лв. Добре, че работя на близо, че се обадих на един колега и той ми донесе пари, с които да им дам скапаните 10 лева, иначе цял ден щяха да ме държат. По-злобни и мизерни говеда от контрольорите НЯМА! Не стига, че билетите са по 1 лв., в превозните средства не се диша от смърдня и жега, ами за една спирка да не може човек да се качи. И аз съм възмутена, точно като теб.
Искам да те попитам нещо. Дадоха ли ти билети, на които пише, че са за 10 лв? Защото ако не са, тези пари отиват в техните джобове.