1лев е много .. Аз лично не си купувах билети до сега освен ако не пътувам до някое по далечно място.. Обикновенно си ходя пешачката - ей ми го Мола на 10 минути път между блоковете (живея почти зад него ( , ей ми го НДК-то на 20-30 минути , ей ми го и старото даскало на 15 минути пеша .. Перфектно ми беше.. Ама сега в новото даскало ми е 40 мин път с рейса и ще си зимам билетче,а даже може и карта да ми земат нащте ..
А по темата : според мен сте постъпили малко глупаво,че сте и дали пари на тази контролиорка,казвате 'Нямаме.Довиждане' или ако не ви пуска да си ходите викате 'Тати след 10 минути ще дойде да ви нашамари .. той е мутра' В крайна сметка какво може да ви направи като сте на спирката пред Мола сред толкова много хора?
Ммм аз така бих направила (без тва за тати мутрата ;дд) , не за друго , ами защото градския траснпорт в България (най-вече София) е под всякаква критика.Вярно,че и ние не пазиме,ама може ли да подминават цигани дето също са гратис и да се хвърлят на малките момичета (дори и на 14 и полувина).А самите рейсове и трамвай са пълна скръб..България не е бедна държава и смятам че могат да се намерят начини за подобряване на градския траснспорт.Биха могли даже да има контролиори на всяка врата в рейсовете,който при качването на пътниците да им се плаща за билетчето,или пък четох някъде че някога си щяло да има апарати , който да изчисляват колко да се заплати за пътя през който някой се е возил в превозното средство и така да има по реална цена.