- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- хайде предложете хубав филм!
нищо не мога да си харесам. предложете ми моля някой силен филм от европейското кино и да не е екшън или криминално..
а нещо по -така въздействащо.
моляяя
алелуя.
да, може да събира по 5 чийзбургера в устата си наведнъж.
аре стига ми кендза по темата вече.
алелуя.
Аз ли не мога да чета или заглавието на темата е "Обиждайте Джим Кери"![]()
![]()
Ти не можеш да четеш..Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
Първоначално написано от i'm so excited!
В момента от европейското се сещам за:
Сбогом Ленин (не е политически, просто се говори за периода след падането на берлинската стена...много добър е филма)
Невероятната съдба на Амели Пулен (отвеяна история с комично-романтичен привкус..)
:]
хъхъ..
гледала съм амели, така че ми остава да гледам първия. мерси много за АДЕКВАТНИЯ отговорПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
алелуя.
а ти умри.Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
алелуя.
Първоначално написано от i'm so excited!
уу, сега се сетих още един - Кръв и Шоколад, френски мисля че беше, за едни върколаци в Румъния...но не очаквай някакви американски клишета, филма е много интересен и завладяващ.
едит - оказа се американски филм 0-o, но е с немски режисьор и действието, както казах, се развива в Румъния, което ме е объркало.
п.с. нп :]
хъхъ..
Blow Me !!!!Първоначално написано от i'm so excited!
пайнер риборн е, като я гледам.
иначе защо не пробваш екранизацията по Нощна стража на Лукяненко? Не е лошо ;]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Дневната не съм я гледал, аз рядко сядам да дзъркам филми. Даже не знаех, че има
Ще се провериКнигите са по-яки, както винаги, ама все пак биват филмите.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Нощна стража - отчайващо отвратителна картина, режисьорство и актьорска игра нямаше. Издържах почти 22 минути ама за повече не мога.
Кой каквото ще да говори за американското кино, но те поне могат да накарат ебати лайната да изглеждат като кино. А всички други правят ебати идеите да изглеждат като лайна. Предпочитам първото.
Трябва да му посвикнеш малко на източното фентъзи, иначе няма как да ти хареса, по-особено е ;р
"Особености на руския национален лов през зимния период"![]()
На картината, която е все едно съм лиснал литър боза върху монитора не мога да свикна.
Иначе историйката е много приятна ама е ужасяващо постна. Ако книжките бяха 2-3 пъти по-дебели и малко по-изпипани можеше даже да кажа, че доста са ми харесали. Ама такива написани за по 1-2 седмици...