- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против сериозните връзки в пубертета?
Първоначално написано от DamaTa.v.Zelen0
да ама нз как да го преодолея това чувство
Първоначално написано от ™G-Baby™
za serioznite vrazki ...moqta q zapo4nah ot 15 i nqkolko meseca..aa sega sled 6 meseca stavam na 18... za men jivota ne e svarshil ne se plasha ot tova 4e 6te sam s nqkoi cql jivot..zashtoto obicham priqtelq si..razbirame se...podkrepqme se..i vsi4ko...zavisi ot partniora mnogo...zashtoto trqbva vqra v nego..i da ne go zadushavash kato zabranqvash da izliza i da se sre6ta s priqteli..ako ima ne6to koeto te pritesnqva pogovorete si..kaji mu tova koeto kaza i na nas..6tom te obicha tolkova mislq 4e 6te te razbere :} uspeh dushko![]()
..време..
трялва време..
бтв аз сега съм сама ( от месец два ) ии нали отначало се кефех .. Виках си: " у! а! ще си правя каквото си искам.. ще си се закачам с който искам! няма да давам обяснения не никой! " .. но точно след 2 седмици ми писна.. почна да ми липсва любовта, която получавах в изобилие! Наистина..може на някой купон да се натисам с някой.. но това не е всичко. Има разлика в целувките и милувките.. липсват ми тези пълни с любов! Липсва ми да усещам как някой тръпне за мен .. как някой ме желае и ме обича! .. сега е толкова..празно. Просто момчета, с които се закачаме и нищо повече.. скучно е!!! Наистина те разбирам и бих те посъветвала да не оставяш момчето! После ще съжаляваш! Премисли всичко..
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
мерси мнПървоначално написано от MrS.bEpS
![]()
pak zapovqdaiПървоначално написано от BeBsItO
![]()
ne sum imal takava vruzka (ne 4e sum imal kakvato i da e) no za da otgovori6 na takava tema ne e nujen li4en opit a samo malko mozuk i racionalno mislene
i taka po temata:
mislq 4e takiva vruzki sa mnogo dobra ideq za6toto nqma ni6to po-hubavo ot dulgotraina spodelena liubov no ako vsi4ko tova svur6i(za6toto za tazi vuzrast e haracterno spontannoto zarqzvane i mislq 4e tova nqma nujda da go dokazvam)togava zarqzaniq 6te popadne vuv vurhovnata depresiq i nikak nqma da mu e hubavo no vse pak vie si izbirate be hora
koi sum az da kazvam koe e hubavo i koe ne obi4aite se do kogato si iskate i tova e
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Не мога да си се представя в сериозна връзка, но това не означава, че съм против изграждането на такава.
Другото, което е, на дали още от самото начало двамата биха могли да предвидят колко време биха могли да съхранят започнатото.
Имам обаче приятелка, с две години по-голяма от мен, която не е щастлива с приятеля си, но се страхува от усещането да остане сама.
Та, мисълта ми беше, че да си част от подобна връзка е най-лошото нещо, което можеш да причиниш на себе си и на психиката си...
Иначе, един от важните минуси на сериозните връзки, е че някакси хората се изчерпват твърде рано и на 20 вече се чувстват изморени от живота...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз съм за сериозните връзки в тази възраст но само ако не завършат съпер траги4но щото после от рано се от4айваш от любовта и живота![]()
I can't stop myself from loving you <3
към авторката-ти си изпаднала в ситуация като едно бившо гадже което преди години задушавах и имахме сериозна връзка (2 години) скъсахме по нейно желание-аз гледах напред както твоя приятел а тя по далече от утрешния ден не виждаше и един ден каза-мило искам да живея искам още гаджета искам свобода (това беше повратна точка в живота ми) научих се от тази връзка на много неща - най-вече на едно-ако не задълбочаваш -става задълбочено и обратното.
Аз лично съм "за"
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Разбира се , че съм 'ЗА' [сЪн]
Защо да съм против? Едно време хората на по 16-17-18 години вче са се женили и деца са имали. На кой кога му излезне късмета!![]()
♥ ♥ ♥
хх не..има време и за тва..не ,че ако случайно се влюбя шш го изритам..тингс чейндж..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Az lichno sym tvyrdo protiv! Imah takava vryzka i posle mn trudno se izjivqva takava bolka... A i v jelanieto si da vyrne6 tozi ,koito obi4a6, moje6 da napravi6 kup prostotii! Ina4e moje da byde i t polza , tyi kato senau4ava6 na kompromisi, no vse pak minusite sa pove4e ot plusovete!
Мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа...
Май съм "ЗА" .. Ама май е само май...
Хора които са чувствителни и много се вживяват такива връзки скапват...скапват им всичко.. аз имах връзка 3 месеца с едно момче... да, казвате си 3 месеца..
ама я възприемах много навътре, много насериозно... раздавах се на макс, мислих си че ще пребъдем.. момчето беше мноооого по-голямо от мен.. ама каква ти сериозна връзка, като скъсахме поне година бях в адските кризи...
![]()
нямате представа за кво говоря, колко шансове изпуснах... тъпа работа!!!
любовта страшно много променя, сега от чувствително мило добро дете съм някъв темерут, студена, не допускам никого до мене, не се показвам, крия се и аз зад някаква фасада.. тръпката е кофти![]()
Не знам, добре е да се живее, аз сега съм си казала че ако си намеря приятел пак ще съм сериозна, но няма да давам всичко от себе си в името на "любовта" ... то такова животно сред тийновете няма, което е жалко. Мислят го за глупости, не им се занимава с тва и аз се чувствам като извънземно заради тва че мечтая за нея ... абе ддз..
със сигурност сериозната връзка е за предпочитане пред бройкането.. На мен ми е под честта да "бройкам", пък и си обичам репутацията на момиче, което не се дава лесно... Като си намеря авер ще си бъдем неангажиращи, но няма да си правим квот си поискаме... ддз.. не одобрявам прекаленото "живеене", а вече не искам и толкова да се вживявам в любовта, дето един бог знае дали съществува...![]()
тъй де - никакви крайности!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аз съм за ! не мисля 4е е нужно да си на 20 за да имаш вразка ...
.. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..
Аз съм против. Това са ни най-хубавите години, време, когато може да експериментираш и опитваш много и различни нови неща. В този смисъл една сериозна връзка поставя много ограничения. Пък и за всяко нещо си има време.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Това е въпрос на избор. Лично аз предпочитам сериозните връзки, не желая да сменям на всеки месец гаджетата, не ми е кеф така, винаги търся нещо сериозно. Който иска сериозно, да си намира - който не иска, да си сменя гаджетата, това еЗа мен лично нещо сериозно не би ми поставило ограничения, защото не търся от живота оргии и дискотеки така да се каже, и без това не уважавам подобни мероприятия
![]()
![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Аз съм за!!Любов може да има на всяка възраст!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ох не ме мислете за лекомислена! Раздавам се на 100% за него.....нямате си на идея.....всичко ама всичко правя за него...... и това много ме изморява. Имам чувството ,че аз давам много повече. Все едно сме женени....разбира те ли? Трябва непрекъснато да се съобразявам......а съм само на 16.....
Няма да го зарежа,по простата причина ,че го обичам...и после ще ми липсва...ще ми е гадно..... А и съм сигурна ,че той няма да остави нещата така.Просто попаднах в капан на съзнанието си....
Страх ме е ,че в един момент ще се съсипя от толкова жертви.... и точно в времето когато трябва да имам такава връзка...аз ще се отдам на живот.......
Вярвате ли ми ,че от 2 години близо не съм ходила на дискотека...е така да се развеселя...да потанцувам...... все трябва да му седя в скута..... да не би някой да ме открадне.....
Мн ми е тежко.... а го обичам...... а не искам да е така....
Ne mislq che ima opredelena vryzka za zapochvane na seriozna vryzka...
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Няма смисъл от такова животно като сериозна връзка.Поне за мен де.Със всеки изминал ден се убеждавам че това си е жива мъка.Един приятел има връзка 9 месеца-измъчена история! Не съдя само по неговата връзка..просто е рано да си съсипваме живота!
Еее, поговорете за това. Лично аз не смятам, че една сериозна връзка непременно трябва да е някакъв капан. Защо не отидете заедно на диско, например. Ако ти се ходи наистина и се чувстваш по някакъв начин ограничена, трябва да си говорите ... то пак като големи хора, ама айдеПървоначално написано от BeBsItO
. Това да решиш да си с някой не значи да станеш гаден сухар ... в смисъл примерно сестра ми и мъжа й (преди мноооогооо години бяха само гаджета, хахаха) ходиха по дискотеки, нощен живот и всекви забавления докато не се роди детето. Вие нямате дете, нали?
![]()
![]()
Memento moriendum esse!