.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 172
    Егаси сериозната връзка някой момиче да ходи с 22 годишен,ЛтФ.
    Аз съм в средата,между да и не.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

еми аз съм за , не е нужно като повечето за по 1-2 седмици макс и ае писна ми дай друг , аз ходя вече 7 месеца с приятеля ми и мисля че съм много доволна от това и че ще продължим още
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Ем твърдо съм за сериозните връзки въпереки че все по-малко ги има

ЗА!!!
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Приятелят ми е на 18 години Той се променя постепенно...но става мн бавно...... имаме напредък..от примерно 2 месеца насам. От както бях твърда да му кажа така и така.....надявам се да се промени ....защото го обичам адски много.

Иначе на самата мен ми е кофти и се чувствам виновна .....той да седи сам... а аз да се развихря едва ли не.... Може би имаме проблеми с доветието....защото той е бил нараняван от др го момиче.... с което е бил 6 месеца, и се е оказало ,че тя го е лъгала непрекъснато.Заради това...и изчаквам да видя...какво ще стане. Разбирам ,че е бил наранен,но егати.....ние сме заендо 3 пъти по толкова....и нито един път не съм дала повод и за най-малка ревност......а той ревнуува..ли ревнууува....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен
    Град
    Лондон
    Някъде по-средата съм ,все пак сега си тинейджър и е хубаво да си го изживееш яко ,защото тези години няма да се върнат

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Някъде по-средата съм ,все пак сега си тинейджър и е хубаво да си го изживееш яко ,защото тези години няма да се върнат
    И една връзка ще попречи да ги изживееш 'яко'?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    И една връзка ще попречи да ги изживееш 'яко'?
    Не напротив ,когато си с някой ,който обичаш ще ти е още по хубаво,затова казах по-средата

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Mи и аз имам сериозна връзка и съм за...!
    аз също
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен
    Град
    SF
    Много сложно е да отговоря то4но с да или не. Зависи от толкова много неща, 4е не е истина. Зависи ти какъв 4овек си, зависи с какъв 4овек се събереш, зависи колко ще си паснете. Пък и никога не съм 4увала някой да е тръгнал с мисълта, 4е задължително иска сериозна връзка. Хората се събират и остават заедно, ако им е добре. Та в този ред на мисли вси4ко опира и до късмет - можеш да си намериш половинката както на 15, така и на 25 или на 45.. Вси4ко може.
    И все пак, аз съм забелязала, 4е хората със сериозни връзки, независимо дали все още са си с половинката, или ве4е са се разделили, като цяло имат много по-богат опит от тези, които са на принципа, 4е докато са млади трябва да се наживеят. Една дълга връзка те у4и на страшно много неща - изгражда те като характер, опознаваш се, нау4аваш се на компромиси, нау4аваш се да мислиш не само за себе си и да не се поставяш на първо място винаги. Нау4аваш се да делиш и хубаво и лошо с други, нау4ава те да говориш, за да си разрешаваш проблемите...
    И дори нещата да приклю4ат в някакъв момент, излизаш от вси4ко това малко по-мъдър, малко по-готов за следващата любов, малко пове4е реалист. Та от тази гледна то4ка - колкото по-рано ти се слу4и нещо такова, толкова по-добре.
    От ли4ен опит говоря. Последната ми връзка беше 3 години. Запо4нах я, когато бях по4ти на 18, а приклю4и преди 8-9 месеца. 3 години живях с този 4овек, делихме си парите, грижех се за него, гледах да му е добре, нау4их се да правя компромиси, които преди това са ми се стрували невъзможни. После нещата тръгнаха на лошо, появи се друго моми4е и се разделихме. Мислех си, 4е няма да мога без него, изкушавах се да се съберем, независимо 4е ме беше предал.
    И то4но тогава срещнах сегашния си приятел. С когото сме от малко пове4е от половин година заедно и се разбираме страхотно. Не мисля, 4е сега можеше да се радвам на толкова красива връзка, ако не бях преживяла вси4кото, което ми се слу4и с бившия. Сега поне знам какви грешки бих могла да допусна и до какво те могат да доведат, така 4е мога да направя нещо, докато не е станало късно. И за себе си съм убедена, 4е този опит ми е за добро, а не съм пропиляла 3 години от живота си напразно.

Робинята на Quench

синдел евала

защо махна онова яко нещо от подписа си, другото
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Фен
    Град
    Plovdiv
    za estestveno
    predstavi si da obi4am nqkogo i da ne buda s nego za6toto sum ''malka"

ЗА ЛЮБОВТА ГРАНИЦИ НЯМА! оБИЧАЙТЕ СЕ ХОРА!тОВА Е НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО В ЖИВОТА
    Любовта е нещото,за което си струва да се живее!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Аз с1м " за ", но никога не успях да намера такава...

" курви, курви навсяк1де брат чак ме хваща яд "
    +1

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Първо според мен побертета е много относително понятие.... Второ за сериозната връзка няма годити или възрастова граница.... Демек съм ЗА !
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Мега фен Аватара на koalka
    Защо да съм против, за съм...
    Ако човек се чувства добре в тази връзка, не иска постоянно несериозни забивки и гаджета за по един месец, а иска някой, с който може да си говори, може да се забавлява и да му е интересно, въпреки че е сериозна връзка - защо не?
    Всеки сам си преценява...Обаче после раздялата е ужасна..

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    синдел евала

защо махна онова яко нещо от подписа си, другото
    Нищо не съм махала, преебало се е нещо на линка

Робинята на Quench

ами аз против така да кажем...просто за6тото няма смисъл от толкова рано да си тровим живота...но въпреки тва не може6 да каже6 кога 6те се влюби6,така 4е дали сме за или сме против-НЯМА ЗНАЕНИЕ

И аз сам на това мнение!

Кой както му е удобно.Но винаги съм си мечтала за такава,а пубертета ми почти мина.Май няма да имам късмета.

за любовтя няма граници....тфа че си пубер не означава ч ене можеш да създадеш нещо истинско и красиво категорично съм за;p

spored mene puberteta e vremeto kogato trqbva da opitame ot vsi4ko,za6toto s godinite mn ot ne6tata nqma da se priemat dobre. az samata sa6to imam seriozna vrazka i vijdam kolko 4esto tova mi pre4i. az sam tvardo PROTIV

И за, и против.

Хубавото е, че винаги имаш някого до себе си, доверяваш се, имате за какво да си говорите.

Кофтито е, че почва се с историите да даваш обяснения къде си бил, с кого и т.н. Все едно си женен. В зависимост от човека до тебе, ако е мн обсебващ, заебаваш приятели. Все пак не всички връзки са такива...

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Питам защото съм с приятелят си от година и половина. Той ми говори за неща много напред във времето......деца....и т.н. .Държи се с мен като със собственост. Все едно вече ме е спечелил....и няма накъде да мърдам. Все едно аз съм избраната ,разбирате ли ме....... преди ми харесваше...но сега се плаша.....замислям се над някои неща.Обичам го.....безкарйно много го обичам и давам всичко от себе си.....но понякога той не се държи както ми се иска на мен. Плаша се ,че нямам силата да напусна такъв човек....а и не искам, искам да см с него..... ако го напусна ще страдам. Но защо подяволите ме е страх толкова много...... все едно животът ми е свършва. Трябва непрекъснато да се саобразявам с някого.Не мога да пия кафе с приятел даже...... не мога да ида на дискотека сама....не мога да се отпусна. Понякога това ми липпсва..... нз на каде да хвана.....

Много е страшен момента в който всичко се задълбочи....
    И с мен е нещо подобно ... отчайвам се .....

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    И аз съм 50 на 50.Много зависи.Ако имам сериозно връзка такава каквато я искам-ДА,ноо иначе....

Град
    Somewhere around nothing!
    ..

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си