- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против сериозните връзки в пубертета?
Аз съм за...и аз се замислих по този въпрос...но по принцип това изгражда допълнително характера ти...после ще се учиш от грешките си...разбираш нещо повече...научаваш нещо ново...забавляваш се...страдаш...всичко е част от живота!
Дали ше страдаме на 14 или на 24,зарязани от любимия е все едно...болката е еднакво силна,само че на 14 имаш още време и вяра да намериш перфектния-подходящия...а на 24 мислиш че живота е свършен за теб...
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
90% от съществата в тази възраст сме адски недорасли за сериозна връзкаА и "сериозна връзка" не означава да ходите дълго време. Всичко опира до отношенията. Най-малкото вие дори не знаете какво е абсолютно всеки ден да се будите до вашия човек, а после да заспивате пак до него. Едно е да се виждаш с някой често, да сте един към друг и времето което прекарвате заедно да ви се струва вълшебно, а съвсем друго е да споделиш живота си с него. Не полвината от времето си. Целият живот.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
za6to pak da ne da ima6 seriozna vraska e ne6ty mn hyavo .Za6toto znae6 4e 4oveka sre6ty te te oi4a i nqma da te narani .Tva ne e li po huava ot kolkoto da hlatne6 po nqkoi no da ne ade6 sigoren dali si nqma dryk/druga :P
хубаво го каза,но не хубаво го написа ;дПървоначално написано от Dqvolitata
винаги съм казвала: "колкото по-късно,толкова по-добре"...но ако ти се отвори пътя от рано,защо да чакаш до 'по-късното',като имаш шанс още сега...
под този 'шанс' не си въобразявайте СЕКС...не всичко в една връзка опира до секса...
а,и още нещо...според мен 'сериозна' връзка,не означава да заспиваш или да се будиш до някого,нито пък да се спукваш от секс...мисля,че това да показваш,че обичаш някого и да виждаш че той ти отвръща със същото,това да можеш да разчиташ на някого в трудни моменти(изключвам роднините ;д),това да си готов да дадеш всичко от себе си за да направиш половинката щастлива,а и тя теб...това е сериозност...колкото по-дълго продължат тези усещания,толкова по-сигурен в любовта на другия се чувстваш![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
ЗА естествено! Дори и нищо да не се получи, нали требва да се трупа опит от некаде?
Ем за... Малко тъпо зададен въпрос, но съм "за"![]()
То май точно сега,само,че в късния пубертет-17-17г.-тогава има смисъл от сериозни връзки.
Хем придобиваш опит,Хем по късно живота така ще те отнесе,че няма да имаш време за сериозна връзка и като се събудиш на 25,26 ще се огледаш и ще видиш,че готините пичове и мацки са заети ...
Първоначално написано от lick_me
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Е ти за много предани ги изкара тези по-големи,батковци и каки.Първоначално написано от Ridemiz
![]()
Аз съм за ,особено ако момчето е по-голямо и наистина има чувства към момичето ,а не иска да се възползва от нея.Така може да й даде част от опита си и да я направлява.От друга страна детската любов е най-сладка и няма нищо по-хубаво да си имаш сериозна връзка на тези години,защото всичко е много невинно и красиво и така заедно опознавате живота...е има изключения,в които нещата никак не са невинни,всъщност това е мнозинството,но аз продължавам да се надявам... =)
V poberteta vseki smenq gadjeto si na nqkolko dni.Zatova nqma smisal da se zadalbochavash v takava vraska.Samo she stradash sled tva.Po dobre si giveite jivota dokato e vreme.Ima vreme za vsichko
Напълно съгласна...Първоначално написано от aka6a_vamp
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Живеем в свободна държава, нека се чукат, лигавят и да бягат от училище и от къщи, за да се следят за изневяра( така наречените сериозни връзки при доста от индивидите под 1
.
Don't worry, be happy!
Всеки?Първоначално написано от little*babyyo
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз съм против връзките въобще , тя ме пита за в пубертета! Добре е!![]()
Против![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
opredeleno sam za serioznite vrazki prez teen perioda ..togava 4ovek se formira i tova sajitelstvo prez tova vreme 6te ostane nepokatnato i zdravo prez godinite stiga i ot dvete strani 4uvstvata da sa stabilni
Ами по принцип съм против, обаче в момента не мисля с главата си а със сърцето си, тъй че сега съм ЗА![]()
![]()
Ами защо да съм против ако се обичат хората има ли значение на каква възраст саее....... има де ......
![]()
![]()
но все пак в случая аз нямам нищо против
![]()
Аз съм ЗА...никой не знае кога ще се срещне голямата си любов...може да звуча найвно,но ако е писано на двама души няма значение на каква възраст са![]()
аз лично съм против!ПУбертета в някой случай е доста травмираща възраст особено за момичетата...И когато имаш сериозна връзка с някого и после да речем той ти разбие сърцето или нещо такова става доста конфузно и гадно....
![]()
Съдя по множеството теми написани по този въпрос90% от темите във форума "Любов" са направени от хора с разбити сърца...
![]()