.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 172 от общо 172
    ЗА...не можеш да контролираш сърцето си нали... ако намериш точния човек защо да не бъдеш с него толкова време колкото сърце ти дава...
    (sun)

Какво му е травмиращото на пубертета? Това, че си развявате задниците по дискотеките и купоните, това че ви се дават пари за всеки парцал, който поискате, това че по цял ден сте навън с приятели? Горкият пубертет ако знае в какво го обвиняват... И все пак, не мога да разбера какво му е травмиращото...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз също познавам мн хора които са против.

Винаги съм била За сериозните връзки,било то в пубертета,а и особено след като аз имам такава
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Според мене самите думи "ПУБЕРТЕТ" и "СЕРИОЗНИ" са взаимно изключващи се ... Поради простата причина, че повечето момичета и момчета в пубертета не са достатъчно зрели и не знаят какво искат от живота и от човека до себе си ...

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    ПРОТИИИИИИВ!!!!!!!!!!!! Ужаааас.......Аз имах такава връзка и ходехме близо 11 месеца..Така се бях отекчила,а той с всеки ден повече ме заобичваше ..И тъй като държах на него като човек не исках да го наранявам и реших да чакам да му умръзна и той да скъса с мен (АДСКИ ГЛУПАВО РЕШЕНИЕ!Представете си 6 месеца да чакаш да му омръзнеш,а това да не става ).На 5тия месец вече ми беше омръзнало,нооо нямах смелостта да му го кажа,докато не настъпи момента след ЦЕЛИ 6 месеца и тогава ми беше оооооще по-трудно С 300000000 зора го казах и после ме изкара "разбивачка на сърца",че щяло да бъде по-добре,ако съм му казала още тогава..Еми да по-добре щеше да е ,ама така е като няма смелост човек За т'ва че на тая възраст (аз съм на 14) никакви сериозни връзки!Твърдно против съм!Сега е времето да живеем можем да имаме милиони гаджета ,така че мисля че не е време да се ограничаваме във сериозни връзки.
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    София
    Против !!!
    Поживейте си докато сте млади, че после......
    Smile!?

Много прости келеши имало тука бе..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

против,макар че това не са неща,които могат да се увладяват.ако те кефи някой и си пасвате има как да се получи нещо :P

To4no v puberteta e hubavo da si imash seriozna vrazka! A ne da si s razli4en vseki den

Голям фен Аватара на asasfdf
    ако се получи, супер..

За това че си в пубертет не е проблем
    Vladoka rulzzz

Wrathchild не всички си развяваме задниците по дискотеки и ни дават пари за всеки "парцал"!Казвам,че пубертетът е травмиращ "според" и за
    някой!За някой,като например за мен,пубертетът си е страшен купон! И не защото си развявам задника еди-къде си,а защото тогава израстващ и ставаш по-зрял...

в пубертета не може да се говори за сериозни връзки
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Голям фен Аватара на Crazytu
    Според мен не е възможно в пубертета да има сериозни връзки,но ако се получи ... супер

Повече от фен
    Ne sym protiv serioznata vryskata prez puberteta. No ne mislq, che moje da imash seriozna vryska na tezi godini.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от ma tian rui
    ЗА сериозните врузки в която и да е възраст!Любовта няма години все пак!Когато го почувстваш тогава!
    +1
    П.С. Мило,обичам те !!!
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    za!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от ma tian rui
    ЗА сериозните врузки в която и да е възраст!Любовта няма години все пак!Когато го почувстваш тогава!
    Да ..това е казано много правилно ..няма значение ..кога ще намериш истинската любов !
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Обаче сега виждам, ако имаше анкета и повечето бяха гласували "против", как щяха да се променят нещата. Дай да направим и тема "За или против миенето на ръцете след тоалетната","За или против яденето в МакДоналдс", "За или против пускането на тъпи и/или вече пускани теми". Ехх, заедно ще променим света!

Да ..това е казано много правилно ..няма значение ..кога ще намериш истинската любов !
    daaa mishko az te obi4am moqta edintvenna i istinska luboff ...forever
    love me

Град
    София
    Против, твърдо против
    Smile!?

Град
    in my world!
    ''за съм защото любовта няма години и граници когато обичаш някой бъди с него няма да си кажеш малка съм и т.н''-това бях писала по темата.

Сега вече си промених мнението твърдо съм против!!няма смисъл в най-хубавите години да се задълбаваме с няква връзка
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си