Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
Ох не ме мислете за лекомислена! Раздавам се на 100% за него.....нямате си на идея.....всичко ама всичко правя за него...... и това много ме изморява. Имам чувството ,че аз давам много повече. Все едно сме женени....разбира те ли? Трябва непрекъснато да се съобразявам......а съм само на 16.....

Няма да го зарежа,по простата причина ,че го обичам...и после ще ми липсва...ще ми е гадно..... А и съм сигурна ,че той няма да остави нещата така. Просто попаднах в капан на съзнанието си....

Страх ме е ,че в един момент ще се съсипя от толкова жертви.... и точно в времето когато трябва да имам такава връзка...аз ще се отдам на живот.......

Вярвате ли ми ,че от 2 години близо не съм ходила на дискотека...е така да се развеселя...да потанцувам...... все трябва да му седя в скута..... да не би някой да ме открадне.....

Мн ми е тежко.... а го обичам...... а не искам да е така....
Еее, поговорете за това. Лично аз не смятам, че една сериозна връзка непременно трябва да е някакъв капан. Защо не отидете заедно на диско, например. Ако ти се ходи наистина и се чувстваш по някакъв начин ограничена, трябва да си говорите ... то пак като големи хора, ама айде . Това да решиш да си с някой не значи да станеш гаден сухар ... в смисъл примерно сестра ми и мъжа й (преди мноооогооо години бяха само гаджета, хахаха) ходиха по дискотеки, нощен живот и всекви забавления докато не се роди детето. Вие нямате дете, нали?
Eми това е въпросът....аз с него ходя на дискотека...но като идеме..... той седи като пън.... и аз ест треа....да се съобразявам с него........ и аз седя като пън. Мн е сложно