- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пред нервна криза съм
Здравейте!Искам да ви споделя моята история,и по-точно да си излея душата.Не издъжам вече...
Така..До преди 2 дни с гаджето ми се бяхме скарали,даже бяхме скъсали.Сега се събрахме и естествено не е същото.![]()
Много съм ядосана,защото постоянно ми прави забележка,че го ревнувам,а прави така,че наистина да го ревнувам.Прави ми гадно,а после аз съм му виновната.Днес например е на рожден ден на едно момиче и то в 10 часа.Не,че му забранявам да ходи,но мисля,че нещо става.Например оня ден едни момичета идват,и нито ме погледнаха,нито нищо и после гаджето ми ми вика "и за кво не им каза здрасти" и постоянно е на страната на други момичета,а не на моята.Преди 2 месеца беше писал на някви момичета "сладурче","{}{}{}" в 1 сайт,тайно от мен,а преди 2 дни аз като написах +10 :Pp на едно момче,и той веднага "оо с него ли се забиваш".Иначе не ме ревнувал..МНого ми е гадно и за тва,че отиде у някво момиче,дето дори не се познаваха.Видя,че ми е гадно и отиде...Много го ревнувам,признавам си и той го вижда.Но...за съжаление прави така,че да го ревнувам още повече.Ако му кажа,че тва не ми е приятно той ще ме зареже,защото "съм му нямала доверие".Искам да се спре най-после.Кажете кво да права плс
![]()
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Кажи му, че искаш да те изслуша! И без да се обажда! И поне малко да се ОПИТА да те разбере какво искаш да му кажеш и след това му изискай мнението по въпроса, който повдигаш.
Но му говори спокойно. И не в скайп, или в някой друг чат, а очи в очи на някое тихо местенце. И бъди много сериозна.![]()
о0000000000 да мила ..
и тфа ващто е ЛЮБОВ
е ако се обичате ... На магистарлата ще ида ..
то голяма любов да се ревнувате и да си праите напук ...........![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
6то бе мойто моми4е...и тва е любов...всеки си я прави разли4ноПървоначално написано от -4arovnata-
Първоначално написано от aka6a_vamp
ебати любоФта ..![]()
![]()
![]()
то пъ ебати .. да ...
аз ще тръгна с някои.. ще скъсаме ... после ще тръгнем отново... и после аре напук да си правим , за да покажем любовта си ....
абе айде моля ви се не ми обяснявайте![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Забрави го тоя..
Няма сми да ти е толко гадно,
за някой, който само те разиграва
и те въртина малкия си пръст!
Замисли се дали искаш такъв живот.
Kaji mu 4e iska6 da pogovorite seriozno za va6ata vraska i da se opita da te razbere!Moje bi naistina ne6to da stava mejdu nego i NQKOQ druga.....pogovorete si seriozno!![]()
Ти пък ко го ревнуваш доверие ли му нямаш ? Ако ще ти изневерява ще го направи така или иначе...Свършено е с връзката ви![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Епа къф е смисъла да продължавате ако прай тей.... Казвай му в прав текст , че не ти е приятно да те прави напук , а ако смята да продължава няа се задържите 2-мата....
кажи му да си ходи със "сладурчетата" и толко!
Първоначално написано от Riot
Ми не искам,но той не смята,че ме върти,а че аз права квото си искам,а той не можеПървоначално написано от sladku_bebzi
![]()
не.що?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
не могаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Абе яяя, и моя е такъв един гадничък.Ама проблема не би се решил със зарязването бе хора! Не е така! Закакво да го зареже,като го обича ?! За да го гледа после и да плаче в стаята си ли ? Сега мила (говора така,защото и аз съм така
) ,не му прави и ти напук,покажи му , че онези момичета няма да са с него и няма да го обичат както ти.Моя един път го видях (те са много пътите де) ,как си пише (флиртува) с една 16 годишна ***** в един сайт и знаеш ли какво направих,влезнах в скайпе и му казах,че ако си мисли,че тая тъпа кучка ще му обърне внимание -не е познал !По-скоро би спала с 30 годишен който кара БМВ и той така ме гледа
..теглих му една и после ми писа "ама зайче аз само тебе обичам" ..Повече не си писа с тая.Знам,че те е страх да не го загубиш,знам че ти е гадно,остави така нещата за този момент ! И ако прекали му тегли една като мен
А относно това момиче,еми да не ти пука,нали знаеш,че е отишал само за да те подразни..По-този начин той си повдига самочувтсвието,уверява се,че го обичаш ! А ти го търпи още,и един ден когато му обърнеш гръб,ще осъзнае,че само ти го обичаш така .. И че не би намерил такова момиче като теб ..Ще съжалява -повярвай ми ! Само си трай повечко ,спокойтвие ,колкото и да ти е трудно ..така поне един ден,като те загуби,ще разбере какво е загубил и какъв идиот е бил
.
П.С - От колко време сте заедно и на колко години си ти и той ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+1Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
ее и тва е един вид любов...само 4е е по-веселоПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
от 10 месеца почти,ми малки сме,на 15 и дваматаПървоначално написано от sladkish_14