Абе яяя, и моя е такъв един гадничък .Ама проблема не би се решил със зарязването бе хора! Не е така! Закакво да го зареже,като го обича ?! За да го гледа после и да плаче в стаята си ли ? Сега мила (говора така,защото и аз съм така ) ,не му прави и ти напук,покажи му , че онези момичета няма да са с него и няма да го обичат както ти.Моя един път го видях (те са много пътите де) ,как си пише (флиртува) с една 16 годишна ***** в един сайт и знаеш ли какво направих,влезнах в скайпе и му казах,че ако си мисли,че тая тъпа кучка ще му обърне внимание -не е познал !По-скоро би спала с 30 годишен който кара БМВ и той така ме гледа ..теглих му една и после ми писа "ама зайче аз само тебе обичам" ..Повече не си писа с тая.Знам,че те е страх да не го загубиш,знам че ти е гадно,остави така нещата за този момент ! И ако прекали му тегли една като мен А относно това момиче,еми да не ти пука,нали знаеш,че е отишал само за да те подразни..По-този начин той си повдига самочувтсвието,уверява се,че го обичаш ! А ти го търпи още,и един ден когато му обърнеш гръб,ще осъзнае,че само ти го обичаш така .. И че не би намерил такова момиче като теб ..Ще съжалява -повярвай ми ! Само си трай повечко ,спокойтвие ,колкото и да ти е трудно ..така поне един ден,като те загуби,ще разбере какво е загубил и какъв идиот е бил .
П.С - От колко време сте заедно и на колко години си ти и той ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.