- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Замислете се ....
Не знам дали това е подходящият раздел , но се надявам да е така ...
Нямам някакъв проблем или нещо подобно просто искам да споделя нещо..
Тъй .. седя си аз във форума и в скайпа и гледам хората кфо пишат :
- той не ми обръща внимание а аз съм лудо влюбена ...
- скъсахме защото .....
- самотна съм ...
- искам гадже
---- и т.н.
А какво става в4ера ..
пиша си по скайпа с един мн добър фр .. и до какъв извод стигам![]()
Начи ние лапетата се тръшкаме, ревем и едва ли не света свърши , а на тоз 4овек какви неща му се слу4ват ,,
С на4алото на ваканцията си4ките му ''фр'' го заебали ... ку4ето му избягало и за ''десерт'' един от родителите му починал ...
Тъ ми е интересно .. Аз се тръшкам тука за глупости ... а той след си4ко което преживя остана толкова силен.. и по поведението му не можеш да познаеш 4е толкоз неща са му се изсипали наведнъж .......
На всичкото отгоре не споделя с никого .. /освен с 2 човека аз съм единият от тях.. и то някакви дребни неща ...
Абе накратко сичко задържа в себе си ..
И ся ще се запитате кфа ми е целта с таз тема ..
ем просто .. в4ера стигнах до извода 4е не тряя да се ''затормозяваме'' с тфа кои ни харесва .. дали днеска ще си купим ония яките сандалки и да се обяясняяте колко са ви смотани родителите по 1 или др при4ина ........ и т.н.
Хора просто се радвайте на това,което имате .. Живейте си живота и се усмихвайте по 4есто .. Показвайте оби4та си на хората защото никога не знаете какво може да се слу4и утре ....
Коментари от типа : и ся кфо да напраим , да ми обясняяте 4е съм тъпа или нещо такова ... абе моля ви се задръжте си ги !!!!!!!!!!!!!!!
А тия които искат да ми обяясняят колко съм зле .. има ЛС .. там можем да спорим ако някои има желание !!!!!!!!!
БЕЗ СПАМ МОЛЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и ако някой си е направил труда да ми прочете темата ...мерси х)х)
Xlive 4 loveX
<3 <3 <3
Абсолюотно те разбирам за какво говориш и ''евала'' за темата \/ Аз също съм преживяла загубата на един родител,затварянето в себе си и т.н. и в същото време чета всякакави глупости от тези ,които ти визираш... Просто хора наистина живейте и се радвайте на това,което имате,защото в един миг всичко може да се преобърне...
Обичайте живота и го живейте така,че нокога да не съжалявате за неща,които не сте свършили,а сте искали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Impossible Is Nothing!
Edna hubava Tema
+1Първоначално написано от TenioIvanov
![]()
мухахаха
absolutno si prav mn mn mn prav i az sum na su6toto mnenie brao evala ti praaa![]()
ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...
Стига да има кой да се вслуша в това което е написано по-гореПървоначално написано от TenioIvanov
..
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ама ТЯ Е ПРАВАПървоначално написано от Сърчице_
who_is_he е момИ4е
![]()
![]()
A, we pi4ove, vseki si ima problemi, no kogato po4ne6 da se oplakva6 na drugite stava6 dosaden i po4vat da te izbqgvat. Pak i mn rqdko ima hora koito da imat istinki problemi (iskam da kaja kato zagubata na roditel ili ne6to takova), za6toto vseki si misli "...bah mu maikata, ebati jivota jiveq, a toq tuka si gleda kefa...." ama ne e taka. Az nqma da komentiram jivota si, za6toto ne iskam da me sajalqvat ili pak da me suvetvat ili kvoto i da e. No tva deto kazvate, 4e trea da se jivee kakto trqbva e taka, vuprosa e kakvo e za vas gotiniq jivot, 6toto za men e da se vidq s priqtelite si, da nqmam problemi v u4ili6te i da moga da si pravq, tova koeto mi dostavq udovolstvie. Za nqkoi moi vrastnici (ne kazvam 4e vsi4ki sa taka) gledat da se napiqt, ili da izpu6qt kolkoto se moje pove4e, a ako namerqt nqkude avanta denqt e pulen.A kolkoto do tova mom4e, tva deto stava s nego hi4 ne e gotino i mn sujalqvam za nego, no takuv e jivota i sled vseki izminal den se uverqvam, 4e moje da bude sra6no jestok
![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Хубава тема и м/у другото си напълно права.Ма така е, всеки 2 се жалва за глупости и си мисли,че има проблем..![]()
nai-setne 1 smislena tema!!! pozdravqvam tesry za latinicata bagna mi se ezika
![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
mgs_92мн си прав ...
и според мен онези неща които спомена за приятелите у4илището и др-те неща .. така е и за мен ...
НЕ съм се напивала до сега а и не оби4ам да пия .. не пуша .. и т.н.
Но нали знаеш всеки 4овек си има идеали и т.н. ...
за някои перфектния живот : цигари и алкохол![]()
![]()
но не забравяй-всеки си мисли че неговите проблеми са най-тежки и не обръща внимание на хората... в повечето случаи![]()
която нямаше душа,
нямаше срам,
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Браво ! права си изключително моного....и аз съъм стигнала до този извод...но човешкото в мен надделява.....какво да се прави..природа
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз мислех,че това всички го знаят...Но пък вярно,че темите във форума сочат другоИначе си права,да.Тия теории ги развивах оправдавайки се,веднъж като бях сдухала.
Малките хора се радват на малките неща. само това ще кажа
Mnogo vqrno ! Evala
много си права,но все пак имам нуждата понякога да се затворя в себе си и да страдам за не особено важни неща..
KrisLovePuti-много ми хареса изказването ти
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Браво за темата,много си права....Но наистина понякога не се замисляме за това...Прочетете това~~~> http://truden.com/article-print-83.html Време е да се замислим,наистина...
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
това го зндаже съм го поствала из форума
![]()
която нямаше душа,
нямаше срам,
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
темата е мн хубава наистина трябва да се радваме на живота си дори и такъв какъвто е без да се оплакваме и според мен трябва да бъдем по добри все пак един път се живее и защо да отвръщаме само с лошо
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
Същото бих казала и аз. Темата изобщо не е глупава!Първоначално написано от BeBsItO
До болка си права, така е. Споделяме едно мнение - да се усмихваме повече и да се опитваме да откриваме малките неща в живота, които ни правят щастливи. Все пак не се знае какво ни чака утре! Евала!
![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Незнам на колко години си и с риск да те обидя ще кажа, че като порастнеш още малко ще разбереш истинската стойност на вещите, чувствата и хората.![]()
Може ли само да попитам кои за теб са "големите неща"?Първоначално написано от KrisLovePuti
Don't worry, be happy!
\/ хубава е темата..
но според мен е хубаво да споделяш дори и "малките " си пробеми с някой,а не да се затваряш в себе си..