Не знам дали това е подходящият раздел , но се надявам да е така ...
Нямам някакъв проблем или нещо подобно просто искам да споделя нещо..
Тъй .. седя си аз във форума и в скайпа и гледам хората кфо пишат :
- той не ми обръща внимание а аз съм лудо влюбена ...
- скъсахме защото .....
- самотна съм ...
- искам гадже
---- и т.н.
А какво става в4ера ..
пиша си по скайпа с един мн добър фр .. и до какъв извод стигам
Начи ние лапетата се тръшкаме, ревем и едва ли не света свърши , а на тоз 4овек какви неща му се слу4ват ,,
С на4алото на ваканцията си4ките му ''фр'' го заебали ... ку4ето му избягало и за ''десерт'' един от родителите му починал ...
Тъ ми е интересно .. Аз се тръшкам тука за глупости ... а той след си4ко което преживя остана толкова силен.. и по поведението му не можеш да познаеш 4е толкоз неща са му се изсипали наведнъж .......
На всичкото отгоре не споделя с никого .. /освен с 2 човека аз съм единият от тях.. и то някакви дребни неща ...
Абе накратко сичко задържа в себе си ..
И ся ще се запитате кфа ми е целта с таз тема ..
ем просто .. в4ера стигнах до извода 4е не тряя да се ''затормозяваме'' с тфа кои ни харесва .. дали днеска ще си купим ония яките сандалки и да се обяясняяте колко са ви смотани родителите по 1 или др при4ина ........ и т.н.
Хора просто се радвайте на това,което имате .. Живейте си живота и се усмихвайте по 4есто .. Показвайте оби4та си на хората защото никога не знаете какво може да се слу4и утре ....
Коментари от типа : и ся кфо да напраим , да ми обясняяте 4е съм тъпа или нещо такова ... абе моля ви се задръжте си ги !!!!!!!!!!!!!!!
А тия които искат да ми обяясняят колко съм зле .. има ЛС .. там можем да спорим ако някои има желание !!!!!!!!!
БЕЗ СПАМ МОЛЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и ако някой си е направил труда да ми прочете темата ...мерси х) х)