.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    Варна
    Евала за темата.Наистина си права.Повечето от приятелките ми,не осъзнават колко глупаво се държат да се вайкат за проблеми от сорта на:

-Ама Калииииии,ние вече ходим 3 дена,не е ли време да късаме?Пфф,нокътя ми се счупи,сега откъде ще намеря пилаа?

...

Господи,света не е се е свършил,защото в магазина са нямали розов химикал или нямаш бяла чанта,която да си ходи с останалите ти дрехи.Пораснете!..

Look here she comes now,
    bow down and stare in wonder...

Град
    Антарктида :)
    Наистина е така.....то и моита е една.Във даскалото(вече бивше),от класа ми всеки ден все някои се е здухваше и се правеше на нещастен,питам го/я защо а тои/тя ми отговаря:"Оня/Оная си харесвам,ама тои/тя мен не"...боже как може за такива глупости да се тръшкат,или пък просто се правят на интересни? Аз имам доста причини(и то сериозни) да се здухвам и да рева,но гледам на живота с усмивка ,което е наи-важното

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от ninito`baby
    Незнам на колко години си и с риск да те обидя ще кажа, че като порастнеш още малко ще разбереш истинската стойност на вещите, чувствата и хората.

Понеже абторката от вчера е на море аз ще ти отговоря ..
    На 15 е
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Наистина си прав..и трябва по често да си припомняме такива неща,защото в сравнение с нашите проблеми хората имат наистина толкова тежки..че нашите са просто нищо..
    Много често съм мислила по този въпрос,и наистина както казваш ти трябва по често да се радваме на това което имаме и да се усмихваме повече..да се наслаждаваме на моментите с приятелите си,защото факт е че живота е много кратък..и всеки момент можеш да загубиш..всичко..

Наистина поздравявам те за темата..може би до момента това е най смислената и добрата която съм срещала за коеот ти правя евалата...всичко което си написала е толкова вярно,толкова истинско...просот наистина ми стана адски жал за това момче ....и просто сички трябва да се замислим и наистина да не се впрягаме толкова в живота от толкова малки,щото след време каот се сблъскаме с истинските си проблеми няма да може да ги преживеем!правя евалата и на момчето че е било толкова силно и е преодолял сам всичко!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    am evalata brat nqkoi da razbere za kfo e toq 6iban jivot

Да, така е права си трябва да се радваме на живота. Но и твоя приятел допуска грешка...аз мисля , че не трябва да задържаме в себе си тревогите си и емоцийте си. Еее, разбира се не трябва да се прекалява. Но в общи линии съм съгласна-трябва да обръщаме повече внимание на хубавите моменти

Град
    Stara Zagora
    Споделям мнението на останалите.. хубава е темата, усмихнах се щом я прочетох Макар че вчера и аз се тръшках за един панталон, съм напълно съгласна с мнението на авторката и останалите .. Просто напоследък не ми се беше случвало, всеки понякога има нужда да се оплаче, но да прави обществено това, че "тати й се скарал" и да си мисли, че е някой е умрял ... :X това не напразно се казва teenproblem, не детска градинка "МАЛИНКА"

Голям фен Аватара на asasfdf
    бе да се тръшкаме за глупости (хубаво е да изпитваш различни емоции) ама поне да сме щастливи, че проблемите ни са тъпи и да оценяваме, каквото имаме..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Хм така е, абсолютно съм съгласна с теб!
    Точно за това си говорихме преди няколко седмици с една приятелка..
    Няма просто какво да допълня, ти даде най-добрия пример.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си