A, we pi4ove, vseki si ima problemi, no kogato po4ne6 da se oplakva6 na drugite stava6 dosaden i po4vat da te izbqgvat. Pak i mn rqdko ima hora koito da imat istinki problemi (iskam da kaja kato zagubata na roditel ili ne6to takova), za6toto vseki si misli "...bah mu maikata, ebati jivota jiveq, a toq tuka si gleda kefa...." ama ne e taka. Az nqma da komentiram jivota si, za6toto ne iskam da me sajalqvat ili pak da me suvetvat ili kvoto i da e. No tva deto kazvate, 4e trea da se jivee kakto trqbva e taka, vuprosa e kakvo e za vas gotiniq jivot, 6toto za men e da se vidq s priqtelite si, da nqmam problemi v u4ili6te i da moga da si pravq, tova koeto mi dostavq udovolstvie. Za nqkoi moi vrastnici (ne kazvam 4e vsi4ki sa taka) gledat da se napiqt, ili da izpu6qt kolkoto se moje pove4e, a ako namerqt nqkude avanta denqt e pulen. A kolkoto do tova mom4e, tva deto stava s nego hi4 ne e gotino i mn sujalqvam za nego, no takuv e jivota i sled vseki izminal den se uverqvam, 4e moje da bude sra6no jestok