Sorry mnogo, che napisah zaglavieto na latinica, no prosto mi e precakano pc-to.
Iskah da napisha neshto, na koeto az ne vqrvah predi da se ubedq, che e absolutno vqrno. A imenno pravene na kichuri s vodka. Na sestra mi edno momiche i napravi kichurite po tozi nachin, bez obezcvetiteli. Sloji i boqta, izchaka 40 mins i q izmi, posle q sresa s greben namokren s vodka. Kichurite i stanaha beli. Uchudvashto beshe pone za mene...[/b][/url]
A zashto rosto ne si e vzela prosto takava boq?
Kakva boq?Първоначално написано от Dreamy~~
за кво ш'си прави косата бяла![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
И аз съм чувала за това! Слагаш си водката и заставаш на слънце, после се измиваш и си готова! Нещо такова беше, не съм сигурна!
А ако косата не е боядисвана става ли?!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Водката е за пиене!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Хахахаха и аз та викамПървоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
Иначе кичурите руси или БЕЛИ стават? Колко време държи това ?
водката се ПИЕ!![]()
аннн такаа.. хахааПървоначално написано от haterkata
я дай снимки на кичурите..че и аз мисля да си правя след няколко дена..![]()
Хаха, тука какви пияници се извъдихтеШегувам се. Ами ако действа, защо да не се пробва.
![]()
офф боже ..... отекчавате ме !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Тъп ли си?Това,че ти и много други тук,водката я имате само за пиене,не означава че не става и за други неща......ае спрете с идиотизираните Ви коментари.Айде,отивай и се напивай...сигурно чак като се натряскаш с алкохол ще пишеш що - годе по - смислени тълкувания.И като ти гледам аватара........всичко относно теб ми се изяснява.Първоначално написано от TheNh3
Първоначално написано от `noтhИng...
Всеки си я прави както си иска.
Kosata ne e bqla, kichurite sa beli, ne vqrvam na nqkoi da mu haresvat poveche jyltite.Първоначално написано от nailana
А може ли ако на косата няма боя?Първоначално написано от Nadelina
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
az si napravih vutreshni kichuri predi nqkolko dena,no poneje kosata mi e tumna i stanaha julti ot suprata sega kakvo trqbva da napravq..za da stanat beli![]()
Some girls are just born winners !
Аз бях написала преди нещо подобно и всички след това ми се смееха, че са пълни глупости.
Това го четах в Космополитън.
ама направи ли го това с водката ?Първоначално написано от girl91
Не съм го пробвала това. Там пишеше, че се слага гребен в чаша с водка. След това с гребена разресваш и стоиш на слъне. Получава ли се малко по-светли кичури от цвета на косата.Първоначално написано от niksy_bub
аз утре сиг. щв го направя да видя какво ще стане![]()
Na sestra mi sa beli kichurite, qvno stava. girl91, i az togava ne vqrvah, a ti bqh chela temata, no eto che se poluchi. I ne si iztoshtavash kosata s obezcvetiteli po toq nachin. I izliza po evtino.Първоначално написано от niksy_bub
А без боя става ли? По колко време трябва да седи водката на косата? Дайте малко повече инфо,търсих в гуугъл но не намерих..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~